Merhaba dostlar. Şükür uzun araştırmalarım ve savaşmamın sonucu Serkan Aygın’da operasyonumu olabildim. Siz harika insanlar ve Hintell sayesinde bilgi eksikliğimin çoğunu giderdim. Ruhen ve psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum doğru bir yerde operasyon olduğumu düşünüyorum. Umarım sonuç iyi olacaktır, bakımımı iyi yapıyorum.
Figen hanım ve ekibinde ameliyat gerçekleşti. Esta bey, Yasin bey, Gülhan hanım ve sanırım Tuğçe hanımdı (galiba değildi 😅) bu güzel insanlar ekimimi gerçekleştirdi. Çoğunlukla sohbet ettik ve bazen o kadar güzel muhabbet ediyorduk ettik ki operasyon boyunca hiç stres hissetmedim.
Profesyonel ve titizlerdi. Pozitif enerjiyi eksik etmiyorlar. Umarım haklarını çok güzel alıyorlardır ustalıkla çalıştılar.
Kahvaltımı (tatlı bir sandviç ile meyve suyu) ikram ettiler. Operasyon 8.20’de (kafamı deşmeleri) başladı. Öğlen 12.20 sularında öğle yemeği olarak yine aynı sandviç ve meyve suyundan yedim. Sonra devam ettik. 15.50 sularında bitti. Molaları çıkarınca sanırım operasyon 7 saat sürmüş oldu. Ve beni şok eden kısmı gösterdikleri halde inanamıyorum 7’li kıl köküm çıktı kafamdan. Derimin altında yatak altı misali neler varmış üstünde pek yoktu evet ahaha. 16.20 gibi de ikram ettikleri yemek mönüsünden yedim ve abimin beni gelip almasıyla akşam 19.00 gibi uyumaya başladım evde. Her 1,5-2 saatte bir uyanıyorum lavaboya gidiyorum. Sabah 10.30’a kadar böyle geçti. Boyun yastığıyla uyumak çok zaten bir Boğa burcu olarak düz yatamıyorum 😄
Operasyon çoğunlukla ağrısız geçti anestezinin etki etmediği yerlerde söyledim ve hemen müdahale ettiler. Fue teknik olmasına rağmen tepede Dhi kullanmayı tercih ettiler. 2 Mezoterapi ve 2 lazer seansı hediye almıştım referansım olduğu için 2 ay sonra başlayacaklar buna da.
Bir tık ödemim var ve gece yatmak-uyumak dışında sorun yok. Raporu da 20 gün verdiler çalıştığım yer stresli ve koşturmalı oluyor. Herhangi bir darbeye karşı raporu kendileri bu şekilde ön gördüler. Tepeye 1600 greft ekildi 750’si sakal. Ön tarafa 3000 greft ekildi.
Tedavilerim;
Doku klinikte 4 ay boyunca Mezoterapi, Prp ve lazer oldum. Her cuma gittim neredeyse. Ocak 4 gibi tedavi sonlandı ve 29 Ocak’ta saç ekimim oldu.
4,5 aydır Xpecia kullanıyorum düzenli, geceleri 2 defa alıyorum. Geçen yıl da 8-9 ay kullanmıştım.
Ve 3,5 aydır Finasterid alıyorum yine geceleri. Düzenli kullanmaya devam etme planım var.
Fotoğrafları aşağıya bırakıyorum sizlerin yorumu ve yönlendirmesi bilgi paylaşımıyla umarım başarılı bir sonuca ulaşacağım ☺