Gönderen Konu: Sacli deride tortu  (Okunma sayısı 1214 defa)

Cem34

• Yeni üye
  • *
Sacli deride tortu
« : 30 Ocak 2022, 20:35:09 »
Mrb arkadaslar bnm sorunum sacli deride yuzde kasiyinca tirnak arasina yagli beyaz bir tortu doluyor ozelllikle dustan cikinca kasiyorum tirnak aram sabun artigi gibi bir tabaka ile doluyor tam 22 yildir var bu illet bnde akla gelebilecek her seyi denedim defalarca prof.lara dr lara gittim akne ilaci bile kullandim gecmiyor saci ve sakali dokuyor saclar baya seyreklesti yeni dogan bir bebek sacina dondu ense yanlar bile dokuldu ve dokuluyor hala yeni minicik cikan sac telleri dokuluyor bu durumu yasayan bu illetten kurtulan var mi aranizda bana ne tavsiye edersiniz?

pamira

• Sr. Member
Ynt: Sacli deride tortu
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2022, 23:36:10 »
2 gun yikamayinca bende de boyle oluyor. tortumsu bisi tirnak aralarinda birikiyo kasiyinca. bilgisi olan yazsin nedir bu
  • Ekim Tarihi: 8-9 Aralik 2021 | 8 Mayis 2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 5006 | 1510
  • Medikal Tedavi Finasteride - Dutasteride
ASMED - 1.Sac Ekimim 8-9 Aralik 2021

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24994.0

&

ASMED - 2.Sac Ekimim 8 Mayis 2023 (Revizyon)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31519.0

webumut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2022, 23:56:53 »
Mrb arkadaslar bnm sorunum sacli deride yuzde kasiyinca tirnak arasina yagli beyaz bir tortu doluyor ozelllikle dustan cikinca kasiyorum tirnak aram sabun artigi gibi bir tabaka ile doluyor tam 22 yildir var bu illet bnde akla gelebilecek her seyi denedim defalarca prof.lara dr lara gittim akne ilaci bile kullandim gecmiyor saci ve sakali dokuyor saclar baya seyreklesti yeni dogan bir bebek sacina dondu ense yanlar bile dokuldu ve dokuluyor hala yeni minicik cikan sac telleri dokuluyor bu durumu yasayan bu illetten kurtulan var mi aranizda bana ne tavsiye edersiniz?

Bende de var aynı durum bazen icinda saç teli ile geliyor ama neden bilmiyorum. Özellikle spor anında terleyince sonra yağlanmış kalıntı gibi oluyor
  • Ekim Merkezi ismi data hair saç ekimi merkezi
Data hair Saç ekim konum 5700 greft :https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25750.msg488037

Cem34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2022, 09:45:20 »
Dr lar bile bilmiyor nedir neden olur kac tane dr a gittim acayip sac dokuyor sizde de boyle mi?

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2022, 04:11:12 »
Bahsettiğiniz şey seboreik dermatit
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Cem34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2022, 09:37:53 »
Nasil bir seboreik dermatit bu kabuklanma kepeklenme kizariklik asiri kasinti yok yagli gozle gorulmeyen beyaz sabun artigi gibi hatta yagli un bi bir tortu  saci ve hatta sakal tellerini bile dokuyor ketakonazal selenyum sulfit climbozal cinko pritone etkenleri ise yaramiyor tek cozum 3 ayda bir saci sakali kazitmak baska turlu deri nefes alamiyo

Bdy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Ağustos 2022, 18:24:46 »
Merhaba soruna çözüm bulabildiniz mi diye sormak icin üye oldum. Sanirim erkek agirlikli uyeler var bi bayan olarak yaziyorum :) Bende de ayni problem var. 5 senedir uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı fakat asla geçmiyor bu tabaka, acayip saçımı döküyor.
Sehir değişikligi yapmıştım suyundan diye düşünerek içme suyuyla da yıkadım düzelmedi.
Bi de saçlarımı yikadiktan sonra havluya sarip bekletiyordum kuruyunca havluyu çıkartıyordum. Acaba diyorum bu mantar mi yapti. Doktorlar hic ciddiye almiyor artik kendim deneme yanilma yoluyla ilerliyorum.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Ağustos 2022, 18:35:04 »
konazol şampuan çözüm olabilir.
kafein içerikli şampuanlara da bakın.

Dermatoloji doktoruna muayene de olabilirsiniz. Büyük ihtimal konazol yazacak.
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

Bdy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2022, 18:42:34 »
Valla doktorlar genelde görünürde bisey olmayinca ya alayci yaklaşıyor ya da azarlar gibi tepki veriyor. Saclarinla cok ugrasma tatlim diyen de oldu sen egzama gormemissin diye sert bi sekilde azarlayan da :) konazol kullandim önceden. Hatta google aramasında egzama sampuani yazinca cikan bütün sampuanlari aldim. Kortizonlu losyonlar kullandim ilaç olarak verilen konazol tarzi sampuanlarin hepsini denedim. Aşırı inatçı bisey asla geçmiyor. Zaten kaşıntı kabuk falan yok kuruyken normal deri gibi sadece islakken mumsu bi his veren beyaz kremsi tabaka doluyor tirnaga. Hos kuruyken de kaziyorum o zaman da yagimsi minik kepek doluyor. saclarim cok yagli değildir fakat hergun yikasam bile yine de var bu tabaka. Saçlarımı dökmese beni rahatsiz eden bisey yok zaten tek sıkıntı dökülme.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #9 : 10 Ağustos 2022, 18:46:50 »
Valla doktorlar genelde görünürde bisey olmayinca ya alayci yaklaşıyor ya da azarlar gibi tepki veriyor. Saclarinla cok ugrasma tatlim diyen de oldu sen egzama gormemissin diye sert bi sekilde azarlayan da :) konazol kullandim önceden. Hatta google aramasında egzama sampuani yazinca cikan bütün sampuanlari aldim. Kortizonlu losyonlar kullandim ilaç olarak verilen konazol tarzi sampuanlarin hepsini denedim. Aşırı inatçı bisey asla geçmiyor. Zaten kaşıntı kabuk falan yok kuruyken normal deri gibi sadece islakken mumsu bi his veren beyaz kremsi tabaka doluyor tirnaga. Hos kuruyken de kaziyorum o zaman da yagimsi minik kepek doluyor. saclarim cok yagli değildir fakat hergun yikasam bile yine de var bu tabaka. Saçlarımı dökmese beni rahatsiz eden bisey yok zaten tek sıkıntı dökülme.
Hocam farklı diyetler var sebo için doktorlar bahsetseymiş keşke
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Bdy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Ağustos 2022, 19:53:19 »
Bahsettiginiz candida diyeti sanırım. Inanin yediklerime dikkat etmekten asiri zayıfladım iceriden tetikleyen bisey oldugunu düşünmüyorum o yüzden.

Facebook Twitter Instagram