Gönderen Konu: Hangi Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 389 defa)

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi Ekim Merkezi
« : 30 Ocak 2022, 18:21:15 »
Öncelikle herkese merhaba, saç ekimi konusunda yaptığım araştırma ve görüşmeler sonucunda kafama yatan ve bana maddi olarak uyan  Şahin Celik ve Esma Serkan Tetik saç ekim merkezleri arasında kaldım. Ekim sonrasında yapılacak kontrol açısından Ankara'da olması sebebi ile Şahin Celik daha ağır basıyor, ekim memnuniyeti ni söylemiyorum bile. Esma Serkan ise kalem tekniğini kullanması ve sakaldan alım yapması sebebi ile kafama yatıyor. Esma Serkan in ekimlerini de gruptan inceledim, ekimleri güzel görünüyor. Sizden ricam resimleri inceleyerek hangi saç ekim firmasının bana ekim yönünden uygun olup olmadığı konusunda fikir verebilirmisiniz. Her iki firmada ekim fiyatı olarak 15 bin ₺ diyor.

halu80

• Sr. Member
Ynt: Hangi Ekim Merkezi
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2022, 18:46:11 »
Yas kac, medikal tedaviyi düsünmüyor musun? Bence önce onlara bak, ondan sonra ekimi düsün.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2022, 19:56:19 »
Yaş 40. Şuana kadar herhangi bir ilaç ve vitamin kullanmadım. En kısa sürede Solgar 5000 lik biotin, xpecia ve finansterid kullanmayı düşünüyorum.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2022, 21:47:19 »
şahin çelik benim tercihim olurdu gerisi size kalmış

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2022, 22:42:58 »
Eyvallah sağolasın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2022, 22:48:43 »
Saç ekimine uygun bir dökülmen var evet ama var olan saçların dökülmeye devam edebilir ona göre plan yapmalısın.
Global Moderator

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Ocak 2022, 23:09:29 »
Görüşlerin için teşekkürler. Ekime kadar ve ekimden sonra takviye ilaç kullanmayı düşünüyorum. Ekim içinde diğer saçların bir kısmının dökülecegini düşünerek hem ekim, hemde aralara girip sıkılaştırma yapılmasından yanayım. Esma Serkan Tetik in ekim metodu( kalem tekniği)bundan dolayı biraz daha cazip geliyor. Ama sizin tecrübeleriniz nelerdir, başka yapabileceğim bir şey varsa öğrenmek isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2022, 23:10:35 »
 once dokuulmeyi yavaslat diyecektim ama yas 40miş.medikallerle kalınlaşırsa seni ne kadar tatmin eder bu onemli.ekimlikte değil kafa ama ilaçta memnun etmeyebilir.bir takviye alırsın bakarsın zayıf yerleri ekimle sıklaştırırlar ama aralara girilcek daha once aralara girebilen yerlere ektir aralara girilen ekimlerde kotu sonuclar olabiliyor olan saça zarar verebiliyorlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Nzm4282

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2022, 23:30:15 »
Bende biraz ondan korkuyorum. Saçı olmayan birisi için, bir tek saç telinin bile önemi çok büyüktür. Uzun zamandan beri tam dökülsün diye diye ekim işini erteledim, ama artık ertelemekde istemiyorum. Görünen o ki  biraz daha araştırmaya devam edeceğiz.  Ekim merkezleri ne kalsak hemen ekip, sırma saç yapıyorlar.

webumut

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Ocak 2022, 00:11:01 »
Ücreti sizi üzmüyor ise Şahin beyin ekimleri beğeniliyor. Ama bana pahalı geliyor
  • Ekim Merkezi ismi data hair saç ekimi merkezi
Data hair Saç ekim konum 5700 greft :https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25750.msg488037

kaanpeker

• Full Member
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2022, 11:48:33 »
Görüşlerin için teşekkürler. Ekime kadar ve ekimden sonra takviye ilaç kullanmayı düşünüyorum. Ekim içinde diğer saçların bir kısmının dökülecegini düşünerek hem ekim, hemde aralara girip sıkılaştırma yapılmasından yanayım. Esma Serkan Tetik in ekim metodu( kalem tekniği)bundan dolayı biraz daha cazip geliyor. Ama sizin tecrübeleriniz nelerdir, başka yapabileceğim bir şey varsa öğrenmek isterim.

eğer kalem ise Hakan doğanay ve serkan aygın benim görüşüm
normal ekim ise şahin çelik ve var olan saçlarınızda çok önemli onları güçlendirip korursanız tek ekimle çözülür

Facebook Twitter Instagram