Saç Ekimi Sonuçları
Sabah akşam yıkama daha yap 1 gün daha sonra dök kabukları kıvamda görünüyor dostum
yabancı forumlarda vertex ekimi minoxilsiz tutmaz diyorlar ne derece doğru bilmiyorum ama sende bir araştırsan bence iyi olur sonuçta vertex ekimleri çoğunlukla istenildiği gibi olmuyor.
sürecin noral seyrinde donör zamanla güzelce toparlar kabukları da dökmüşsün hayırlı olsun umarım güzel çıkışlar olur şok dökülmeden sonra
Gayet iyi gözüküyor. Zor bölge umarım iyi sonuç alırsın. Dönor alanı doğallığı bozulmamış, eşit alınmış gözüküyor. Senin yorumun nedir alım bölgesi hakkında ? 2. Operasyonda alım işlemi daha zor deniyor kaç saat sürdü ?
Şok dökülmeyi az kayıpla atlatırsın umarım kardeşim baya götürmüş şimdiden
şok dökülmen devam ediyor ama finasterid araştırsan kullansan senin için çok iyi olur düşünürsen saç ekimine gelirsek normal durum şu an olanlar zayıflar operasyon ile beslenme dengesi bozuldu sonuçta ve ince saçlarda dökülürşok dökülmen yakında sonlanır çıkışları beklersin artık saç ekiminde kaliteli ve başarılı
finasterid dusunmuyorum hintell daha once denedim ve yan etkilerini gördüğüm için bıraktım şok sonlanmak üzere artık çok az dökülüyor ama çok kaşıntı var ekim bölgesinde
kaşıntı varsa arada soğuk su ile yıka kafanı iyi gelir.