Güncelleme
3.5 ay oldu başlayalı. Kendimin de fark ettiği bir durumu 2 arkadaşım söyledi. Saçlarına bir şey mi kullandın ? Eskiden saçının derisini görüyordum şimdi sanki gürleşmiş gibi dediler .Ben de arka tarafların güçlendiğini hissettim. Güçlü olanlar daha da güçlendi. Ön bölgede de sorun yok ama arkaya göre aman aman bir ilerleme henüz göremedim. Zaten sadece benim için dökülmenin durması önemliydi. Sanırsam bu aralar eskisi gibi dökülmüyor.Elimi attığımda tek tük geliyor. Bundan dolayı çok rahat huzurlu hissediyorum.
Ne yalan söyleyim saç dökülmesi psikolojisi insandan çok fazla şey götürüyor. Hayattan zevk alamaz hale getiriyor. Özellikle 20 li yaşlarda bunun olması hayatımızı o kadar etkiliyor ki hayattan soğutuyor. Kesinlikle durmayın dostlarım. Bir şekilde bu süreci durdurabilirsiniz. Umutsuz olmayın ve harekete geçin.
2 günde 1.25 mg aksatmadan devam ediyorum.
Şimdi gelelim yan etki meselesine ilk hafta testislerimde ağrı oldu ama sonrasında başka hiç bir şey hissetmedim. 0 sıfır yani. Cinsellik konusunda kesinlikle sorunum olmadı. Hatta ilk haftalar libidom çok yükselmişti. Sonra yerine geldi
Yan etki dediğimizde zaten finasteridin korkulan yanı cinsellik geliyor aklımıza. Bu konuda da psikoloji çok ama çok önemli. Bu ilaç benim cinsel hayatımı bitirecek hissini taşırsanız çok büyük bir ihtimalle yan etki sizin kendinize dayattığınız hisler yüzünden olur.
Şimdilik bu kadar zaman zaman güncelleme yapacağım hatta ileride 0 3 6 ve 12. aylara ait fotoları beraber atmayı düşünüyorum
Hepiniz sağlıklı ve mutlu kalın İyi forumlar