21.01.2022 de ekimim gerçekleşti. Yaklaşık 2 yıl araştırma yaptım ve Asuman hanım da karar kıldım. On saç çizgisini estetik belirlemesi ve kanalları bizzat kendisinin açıyor olması Asuman hanım i tercih etme sebebim oldu. Sabah 8.30 gibi başladı süreç. Aksam 18.45 gibi bitti. Bana göre en zor kısım donör bölgeden kök alım kısmı. Uzun bir süre yüzükoyun yatmak zorluyor çünkü vücut uyuşuyor sürekli aynı pozisyonda olduğu için. Bunun dışında anestezi yapılırken ciddi bir acı oluyor ama oda çok kısa sürüyor. Bana göre çok zorlu bir süreç değil saç ekimi. Tabi boyle düşünmemde kliniğin etkisi büyük. Asuman Hanım'ın samimiyeti insanın içini isitan türden. Ayrıca Sümeyye hanım çok ilgili. Operasyon süresince yanımda olan Elif Hanım ve Nazlı hanım da işlerini çok iyi yapıyorlar. Kısaca bütün süreç boyunca rahat hissediyorsunuz. Umarım sonuç aynı şekilde güzel olur. Çok önemli olan başka bir konu böyle bir forumun var olması ve insanların buna ulaşabilmesi. Bu yüzden Hintell a teşekküru borç biliyorum. Saç ektirmeye düşünen herkesin bu forumu belirli bir süre takip etmesi gerektiğini düşünüyorum.