Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiye / Saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 583 defa)

somagizlikirkalti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi tavsiye / Saç ektirmeli miyim?
« : 28 Ocak 2022, 23:46:51 »
Selam herkese,

Yaş 25, saçlarım 19-20 yaşındayken yavaş yavaş dökülmeye başladı. Dökülmeler önden başlayıp tepe bölgesinden devam etti. 20-24 yaş arası şapka ve bere kullanımı da saç dökülmemi olumsuz etkiledi. Saç ekimi konusunda tavsiyelerinizi alabilir miyim? Arenemed'in analizi sonuçu 5000 greft yorumunu aldım fakat tepe bölgesi için kesin konuşmadılar.

Forumdaki deneyimli arkadaşların yönlendirmelerini alabilirsem çok sevinirim.

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: Saçlarım saç ekimine uygun durumda mı?
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2022, 00:48:50 »
2 ekim planla dostum. Basite kaçma.

Ekim merkezlerini araştır. En azından şurada 1 ay boyunca hangi ekim merkezi neler yapmış diye canlı örneklerine bak

İlk ekim en fazla 4.000 greft olacak şekilde yapıldıktan sonra duruma göre tepe bölgesine 2. ekimi yaptır.

Donör, yani saç alınan kısımla ilgili çekincelerin varsa buraya ektirme. Çünkü çok uzun sürede ancak toparlıyor

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2022, 01:01:06 »
Ustam yanlış anlamada, sakalla bu “kellik” halin sana yakışıyor bence.
5000le donörün çok açılır ve kısa kesemessin ekimden sonra.

somagizlikirkalti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2022, 01:20:52 »
Ustam yanlış anlamada, sakalla bu “kellik” halin sana yakışıyor bence.
5000le donörün çok açılır ve kısa kesemessin ekimden sonra.

Hocam yorumunuz için teşekkürler. Açıkçası benim çekincem de bu yönde. Ben ektirdikten sonra da kısa kullanma taraftarıydım ancak forumda okuduklarıma göre ekimden sonra saçı kısa kullanmak çok da mümkün olmuyor.

somagizlikirkalti

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2022, 19:35:18 »
Arkadaşlar başka önerisi olan varsa yönlendirebilirse çok sevinirim. Yaş 25, saç ekimi dışında düşünebileceğim başka yöntemler var mıdır? %100 gür saçlar peşinde değilim :) Önler kapansa, saçımı 3 numara kullanabilsem bile okey benim için.

Cihandoğan

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi tavsiye / Saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2022, 21:48:16 »
tepeye elim yaptırmayın ön orta uygundur tepe ikinci ekim düşünün

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 31 Ocak 2022, 21:21:36 »
Arkadaşlar başka önerisi olan varsa yönlendirebilirse çok sevinirim. Yaş 25, saç ekimi dışında düşünebileceğim başka yöntemler var mıdır? %100 gür saçlar peşinde değilim :) Önler kapansa, saçımı 3 numara kullanabilsem bile okey benim için.

saçı üç numara yaparsan dönor bölgesi ekimden sonra oluşan izler nedeniyle sırıtır yalnız ekim bölgesi için sıkıntı yok 3 numara daha güzel görünüyor.
donör bölgeyede saç smilasyonu yaptırırsan üç numara kullanma şansın belki olur.

Facebook Twitter Instagram