Saçlarının dökülmesini öteleyebilmek için kanser ilacı kullanacaksın, bundurumu normal karşılamayan tip doktorunun tepkisine anlam veremeyeceksin?
Az bile yapmış proscarı (kanser ilacını) saç dökülmesi için reçete etmesini talep etmen bir kere hata… amaç Sigortadan para vermeden bu ilacınalmak ise bunun sana reçete edilmesi Sigorta kurumunu dolandırmak demektir, hkrsızlıktan farkı yok ki bu durumun..
Ben sadece doktorun bir tık fazla tepki vermesine şaşırdım. Olumsuz şekilde yanıt verebilir, sorun yok. Ama rencide edici şekilde yanıt veremez.
Hocam tek ben değilim ki bu "kanser ilacı" denen şeyi kullanan. Bu ilaç FDA tarafından onaylı bir ilaç. Hem de saç dökülmesi için. E elbette kullanıyorum mecburen. Propecia alabilecek olsam böyle bir olay hiç yaşanmazdı dikkatinizi çekerim.
Sigortadan para vermeden sadece emekliler alabiliyor, o da maaşlarından kesiliyor diye biliyorum.
Bu ilaç benim rahatsızlığıma, yani AGA'ya iyi geliyor, bir nebze durduruyor. Hemfikiriz değil mi hocam? Yani bir tür tedavim bu ilaç benim. Alıp satmıyorum. Kullanıyorum. E o halde neden dolandırıcılık yapmış olayım ki.
Ben müslümanım elhamdülillah. 40 lira için kul hakkına girmeye niyetim yok. Sadece tedavimi uyguna almak istedim. Sonuç olarak etken maddesi finasterid ve bu benim tedavim.
Bu bakış açısıyla doktorun size yazacağı herhangi bir ilacı reçeteli almak dolandırıcılık o zaman. Benimki ile bir farkı yok ki. O da sizin tedaviniz.
Bu kaba tavrınız ve beni potansiyel dolandırıcı görmeniz bence tatsız oldu. Buradaki herkes niyetimi biliyor, eminim.