abi yas 44.bu saatte prp proscardah daha etkili olur.artık dht fazla saldırmaz.prp ileriki yaslarda etkili uygulama.kanı alıp gencleştirip geri veriyorlar saçı bir tek damardaki kan besler gerisi faso fiso.tepeye yapsa ne değişim sağlıcak sakaldan alım yapıyormu.500 az.adam akıll bir revize yapsın sadece belli alana yapsın geri kalan alanıda saç sakal karısık eken bir yere yaptırırsın zamanda kabetmezsin.hem 500 tane ile revize yapalım diyene guvenmem ben.paranı alabilsen hemen baska yere gitsen en mantıklısı.vermezsede 500den fazla eksin sitede paylaşcam de gerisi dediğim gibi baska yerde olur.saçlar ince biotin ister.
Para iadesi talep edilebiliyor mu? bu forumda böyle bir konu bana rast gelmedi.
500 cidden az bir rakam daha fazla yapar mı bunu konuşabilirim.
Ancak şimd revize yaptırsam bile verteks için saç sakala neyse bir ekim daha yaptırmayı düşünüyorum. Yani netice de 3 ekim yapılmış gibi olacak. bu seçenek biraz yorucu olacak .
Bir güvensizlik de oluştu merkeze karşı. Sonuçta başarısız olan onlar olsada kendi saç kökümüz heba oluyor. bunun için bir hak arama şansımız yok mu? değerli moderatörlerimiz nerelerde yorumlarınızı bekliyorum.