Gönderen Konu: Arkadaşlar saç ekimi düşünüyorum lütfen yardım  (Okunma sayısı 12034 defa)

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar saç ekimi düşünüyorum lütfen yardım
« : 31 Ağustos 2017, 23:13:05 »
Arkadaşlar merhaba, bu formu bayadır takip ediyorum, ve bende yazmaya karar verdim. Öncellikle bu formda fikirlerini belirtten arkadaşlara teşekkür ederim. Bende ekim düşünüyorım uzun süredir, be bu ay içinde yaptıracağım. Ve sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var. Yorumlarsanız sevinirim fotoğraflarımı paylaşıyorum.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arkadaşlar saç ekimi düşünüyorum lütfen yardım
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2017, 23:43:38 »
Nasil bir on cizgi istiyorsunuz bilmiyorum ama donorunuz guzel gibi manuel alan kaliteli bir yerde cok guzel sonuc alabilirsiniz siteyi uzun suredir takip ediyosaniz kasaplarin nice guzel donorleri mahvettigini gormussunuzdr.hayalinizdeki guzel saclara kavusmaniz dilegiyle...

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2017, 23:51:49 »
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bi 10 dakika önce, İlhan hocadan mail geldi. 2300-2800 greft saç ekimi yapılacağını söyledi. Ya evet dediğniz gibi, donör bölgesi çok kötü olan ekimler gördüm acaip demolize oldum. Ama sizce benim önler de problem var değil mi ?

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2017, 00:04:29 »
Ne zaman ekim yaptırmayı dusunuyon niçe ağladığında mi?☺☺
Neyse bu espriyi yapmadim sayalim☺
Burayi takip ediyorsan az çok bi fikir oluşmuştur kafanda doktorlar açısından.Donor bölge iyi durumda sakallar zaten şaha kalkmış doğru bi seçimle iyi sonuç alırsın yapacağın ekimden
Tabi bütçen ve senin beklentin önemli bu durumda
Burada ki üyelerin çoğu sana koray erdoğan i önerir ilk olarak (ben de dahil )
Çünkü adamin yaptığı işin geri donusu yüzde olarak yüksek ha fiyat olarak daha düşük olupta yüzdesi yüksek olanlarda var tabiki
Senin fikrin üzerinden gitmek daha mantıklı

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2017, 00:06:36 »
Bide iki konun var ötekini sil istersen arkadaslar tek konuya odaklansin
Daha hizli çözüm olur

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2017, 00:20:04 »
#kovan öncellikle o espriyi görmemezlikten geliyorum :)
Ya ben baya incelledim, ve nedense ilhan hoca bana baya bi yakın geldi. Onla da görüştük, 2300-2800 greft arası dedi ve fiyat olarak 4500 tl dedi. Şuan benim için paradan ziyade, sağlık ve iyi bi sonuç almak. Bahsettiğiniz hocanın bi fiyatını gördüm 15 000 tl idi sanırsam, çok abartı geldi bana. Bi de senin fikrin iyi olur mu ekim ? :)

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2017, 00:50:31 »
#kovan öncellikle o espriyi görmemezlikten geliyorum :)
Ya ben baya incelledim, ve nedense ilhan hoca bana baya bi yakın geldi. Onla da görüştük, 2300-2800 greft arası dedi ve fiyat olarak 4500 tl dedi. Şuan benim için paradan ziyade, sağlık ve iyi bi sonuç almak. Bahsettiğiniz hocanın bi fiyatını gördüm 15 000 tl idi sanırsam, çok abartı geldi bana. Bi de senin fikrin iyi olur mu ekim ? :)
Kadıköy de mi yasiyon?
Bahsettiğim hocanın fiyatını yanlış gormussun sen 15 binse hemen yaptir.30 -40 bin civaridir onun ekim fiyatı
Ilhan hoca  saç ekiminin tarantinosu gibi ekimleri kanlı geciyor ama filmden zevk alabiliyosun iyi sonuclari var .Bildiğim kadarıyla eleştiriye açık bir adam
Aceleci davranmak gibi bi durum söz konusu değilse tüm ekimleri takip et
5-10 bin bareminde esma#serkan /serdar gorkem / özgür nalbant gibi doktorlar var keza ilhan hoca var
3000-4000 greften hesaplasak zek ve doganay da 10 -15 bin tutar.
Diğer arkadaşlarda yorum yapar zaten böylelikle sen de bazı isimleri elemeye baslarsin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2017, 09:02:16 »
öne ekilcek doğal eken yer olmalı varsa paran koray erdoğana git
saçları ekmeydi dersin

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2017, 09:20:07 »
Hocam ilhan serdaroglu dengesiz sonuclari cok nekroz olabilir kanli görüntü cok oluyor ve seyrek bir ekim yapiyor serdar gorkemin iki sonuclanmis konusu var cok memnun olan yok bence paraya kiyip koray erdoganda ektirmelisin jale senyurt esma serkan özgür nalbant alp aslanin ekim sonuclarinada bakabilirsin ayrica burada arkadaşların da onerdigi doktorlarin avantaji gozumden kacmadiysa donoru mahvettikleri bir ekimi sahit olmadim bu onemli bir olay
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2017, 09:21:52 Gönderen: Martineden1903 »

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2017, 10:09:40 »
Arkadaşlar Koray hoca sanırsam, bi de bi ilaç kullandırıuor finas. Ben araştırdım bu ilaçın baya ciddi yan etkileri bar. Ben 50.000 tl vercem üstüne sağlığım da ciddi olumsuz semptomlar yaratacak ilaç kullancam.Akıl kârı iş değil. Ki fiyatlar bence çok abes yahu. Yine de önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim. Diğer hocalara da bakıyorum .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2017, 10:33:27 »
finasteridin yerine baska alternatif dusunursun 2 turlu yontem var dokulmeyle mucadelede 1_ hormonu baskılamak ilaç fdaa onaylı ama yan etki yaptı diyende çok var 2_saç kokunu hormona karsı guclu hale getirmek prp falan yan destek yaptırırsın finasterid kullanmıcaksan saçı çeşitli şelerle beslersin dht hormonuna karsı dayanaıklı olsun diye
saçları ekmeydi dersin

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2017, 10:39:47 »
Arkadaşlar Koray hoca'ya ektirmem çok zor. Başka öneriler alırsam çok sevinirim. Ayrıca İlhan hoca ile ilgili yorumlar olursa sevinirim.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2017, 13:30:11 »
Bu arada herkese iyi bayramlar. Ve lütfen arkadaşlar fikirlerinizi belirttin :)

woodgreen

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2017, 13:51:10 »
Üstad saç ekimi şakaya gelir bir şey değil,koray erdoğan,muttalip keser vb..ayardaki doktorlar haricindeki her girişim büyük bir risktir.Yapmurdan kaçarken doluya tutulmak var.Ben daha garantici olduğum için böyle düşünüyorum o yüzden bu tür eylemlwrde çok daha dikkatli olmak lazım. Karar senin.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Eylül 2017, 14:01:44 »
Dostum çok haklısın da bend öyleyimdir para hiç umrum da olmaz ama 40.000 tl vermem imkansız. Ayrıca İlhan Serdaroğlu benim aklımda yakın olan isimlerden biri, sanırım o da iyi bi doktor.

Facebook Twitter Instagram