Gönderen Konu: Ankara data hair,kök hücreli ekim, Eyyüp Hoca 4500 greft, 30.01.2022  (Okunma sayısı 12680 defa)

hyperKel

• Hero Member
Şok dökülme pek bir şey bırakmamış anlaşılan  :) cildinde çok hassas galiba halen kızarıklık geçmemiş.
Aman diyeyim dostum sen sen ol şu sıra direkt güneş ışınlarına karşı ekim bölgesini koru sonra daha kötü olmasın.

Laz61

• Full Member
Ön kırmızı bölgede hiç saç yoktu, baya minik minik saçlar çıktı sonu iyi olur inşallah. İki kutu xpecia bitirdim 6 ay içerim

emekli kel

• Hero Member
 tepenin arkasına biraz daha yukleniydiler daha iyidi bir ekimle kapancak saçın var
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Ayyildiz Ayyildiz

• Jr. Member
  • **
Laz 61 donor bolgesinden  giraft alımını eyüp hocanın ekibinden kim yaptı rukiye hanım mi yoksa sıddık bey mi
  • Ekim Tarihi: 19 03 2022
  • Ekim Merkezi ismi Detaheirclinic ANKARA eyyüp tutuncu
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi H4B BIOTIN

Laz61

• Full Member
Laz 61 donor bolgesinden  giraft alımını eyüp hocanın ekibinden kim yaptı rukiye hanım mi yoksa sıddık bey mi

Başkan isim sormadım ya, bayan yaptı alımı, kanalı açan erkekti, dikimi yapan nişanlı ciftti :)) sohbet ede ede diktiler :))

Laz61

• Full Member
tepenin arkasına biraz daha yukleniydiler daha iyidi bir ekimle kapancak saçın var

Abi tepeyle hiç sorunum olmadı aslında hiç önemsemiyordum, ön önemli, şu güzel sunum versin belki 2-3 yıl sonra bir de tepe düşünürüm

Laz61

• Full Member
100.gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
100 gün kararmalar başlamış olumlu gidiyor saç ekimi sürecin umarım artarak devam eder
Global Moderator

şimdibanakaybolansaçlarımıverseler

• Full Member
  • şahin çelik saç ekimi
30-50 gün arasında bir atak gelir kökler görünmüş.

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
uzamadan kalan saç kökleri var galiba.

Bakalım nolcak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş takviye olarak hangi vitaminleri ve şampuanı kullanıyorsun? PRP yaptırmanı tavsiye etti mi klinik?

Laz61

• Full Member
Kardeş takviye olarak hangi vitaminleri ve şampuanı kullanıyorsun? PRP yaptırmanı tavsiye etti mi klinik?

6 prp fiyata dahildi zaten ama ben ankaraya gidemedim haftaya gidip yaptıracam bir tane.

Xpecia dışında takviye kullanmıyorum

Laz61

• Full Member
Dalin şampuan kullanıyorum sadece

Dr.hair

• Hero Member
Dalin şampuan kullanıyorum sadece

Kızarıklığın şimdiye geçmiş olması gerekirdi. Deriniz çok hassas sanırım .
  Birde dalin şampuan klinik mi Önerdi . Dalin sadece ilk 1 ay kullanılır . Prp ye gittiğinde bir danış istersen

Facebook Twitter Instagram