Saç Ekimi Sonuçları
Bende sadece sabah akşam xpecia alıyorum. Daha öncede sorduğumda formda bir arkadaşımız 5 gr yeter demişti. Ne kadar zamandan beri kullanıyorsunuz Alicantcy bey. Bende başlasam mı bilemedim. Bunu söyleyen 2. Kişisiniz
Hocam guncel foto atabilir misinjz
Ön cizgide çoklu greftler mi kullanılmıs banamı öyle gelıyor ? Greftler ayrıldımı operasyonunuzda tek cift çoklu olarak?
Alıntı yapılan: Hintell - 25 Aralık 2017, 16:03:32Ön cizgide çoklu greftler mi kullanılmıs banamı öyle gelıyor ? Greftler ayrıldımı operasyonunuzda tek cift çoklu olarak?Anladım fotodan kaynaklı olabılır ozaman süreç stabıl çıkışlarda başlamış 4 ay erken bir süre henüz 7/8 aylarda bellı olur sonuc açıklığınızda fazla bilmiyorum ne kadar tatmin eder umarım memnun kalırsınız hepberaber görücez sonucup açıklıgı fazla olan kimselerde saçların yönlerinin doğal olması cok onemli cunkı bariz herşey net bellı olur dıger saçların arasında kaynamadığı ıcın ekım saçları eger yönleriniz doğal olursa memnun kalırsınız.
Tepeden ve donir bolge fotograf atar misiniz
4. Aya giriyorum artık 118 gündeyim durum böyle dışarıda cektim.
Alıntı yapılan: alicanytkc - 25 Aralık 2017, 15:27:124. Aya giriyorum artık 118 gündeyim durum böyle dışarıda cektim.Hareketlenme baya bi olmuş. Hadi bakalım Alican bey