Saç Ekimi Sonuçları
selam alican aynı zamanda yaptırmıştık hatırlarsan , benim de çok sivilceler arttı. saçların çıkışından kaynaklandığını düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Swag - 07 Aralık 2017, 13:09:46selam alican aynı zamanda yaptırmıştık hatırlarsan , benim de çok sivilceler arttı. saçların çıkışından kaynaklandığını düşünüyorum.öyle onlardan kaynaklı büyük ihtimalle. ama dokunmuyorum hiç ben
Alıntı yapılan: alicanytkc - 07 Aralık 2017, 13:13:24Alıntı yapılan: Swag - 07 Aralık 2017, 13:09:46selam alican aynı zamanda yaptırmıştık hatırlarsan , benim de çok sivilceler arttı. saçların çıkışından kaynaklandığını düşünüyorum.öyle onlardan kaynaklı büyük ihtimalle. ama dokunmuyorum hiç benneden dokunmuyorsun ki .. bana merkezden sivilceleri sıkın bırakmayın dediler. ben sıkıyorum sivilceleri.
Aynı sayıda ekilmiş hemen hemen benimle. Ama sizin çıkışlar başlamış.iyide olacak görünüyor. Ben sanırım sabırsızım
Alıntı yapılan: Asimavi - 10 Aralık 2017, 16:34:48Aynı sayıda ekilmiş hemen hemen benimle. Ama sizin çıkışlar başlamış.iyide olacak görünüyor. Ben sanırım sabırsızımKişiden kişiye farkediyor büyük ihtimalle hocam stres yapmamak bu işin en önemli safhası tabiki. Zamanla hepsi çıkar bende bekliyorum daha çıksın ama takmıyorum artık çıktığı zaman hepsi güzel olacak inşallah
sağlam atak yapıyor saçlarınız karartılar çoğalmış güzel olucak bence hayırlı olsun
benim saçların sağı solu dengesiz geliyordu ama seninkilerde genel itibari ile dengeli bir görüntü var alican