Saç Ekimi Sonuçları
bence işaret vero kafa iyi olucağına dair 130-150 gun arası patlar o saçlar o gunlere iyice yaklaşınca çıkmayacağına eminim falan dio insan ekimciye saydırıo şu bu dio askerlik gibi ilk 5 gun son 5 gun gecmezz derler ya oyle bişi
Hocam merhaba ben surecinizi iyi buldum donörde iyi toplamis cikislarda bariz bu üç aylik surecte neler kullandiniz acaba takviye olarak
Hocam hayırlı olsun ekiminiz.İnşallah 5-6. Aylarda çıkan saçlarınıza beraber seviniriz
Gayet güzel ve çıkışlar homojen gibi..
Alıntı yapılan: sloocer - 05 Aralık 2017, 19:35:56Gayet güzel ve çıkışlar homojen gibi..Hocam siz bu konuda baya bilgilisiniz sizce suan için geriden mi gidiyor yoksa olağan sürecinde mi? Birde bu sivilceler çoğalmaya başladı normal mi çıkması?
Alıntı yapılan: alicanytkc - 05 Aralık 2017, 21:27:53Alıntı yapılan: sloocer - 05 Aralık 2017, 19:35:56Gayet güzel ve çıkışlar homojen gibi..Hocam siz bu konuda baya bilgilisiniz sizce suan için geriden mi gidiyor yoksa olağan sürecinde mi? Birde bu sivilceler çoğalmaya başladı normal mi çıkması?Sitede zaman geçiren hemen herkez kadar bilgim fikrim var... bana kalır ise 100 gün İçin bir çok ekime göre süreciniz ileride seyrediyor. Ben sivilce problemi yaşamadım 90-120 arası birkaçtane çıkmıştı ama birçok kişi çıkışların başladığı dönemlerde bu sivilce durumu ile karşı karşıya kalıyor Ziyanı yok kurcalayıp yara yapmadığınız sürece..
Birader rahat ol. inş. 10 numara sonuç alacaksın gibime geliyor. stres yapma yeter