Gönderen Konu: Estemylife hisar hastahanesi 4100 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 70451 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife hisar hastahanesi 4100 greft saç ekimi
« Yanıtla #15 : 05 Eylül 2017, 21:38:56 »
alımda çok yukarı çıkmışlar demekki orlarda minyaturleşme gormediler alınmasında bir sorun gormediler dediğin yerde dr hasanmı yaptı ekimi sanırım o hastaneden iyi işler çıkartan boş olmayan biri

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2017, 09:09:52 »
alımda çok yukarı çıkmışlar demekki orlarda minyaturleşme gormediler alınmasında bir sorun gormediler dediğin yerde dr hasanmı yaptı ekimi sanırım o hastaneden iyi işler çıkartan boş olmayan biri
hayır emrah bey yaptı çizimi ekimi... baya bi baktı donör bölgeye ona göre alım için çizdi

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Eylül 2017, 13:27:35 »
artık kabuklar dökülmeye başladı ama biraz önce köşeden kabuk kalkmıştı elimle aldım ama ucunda 2 saç teli vardı kökmüdür sizce bu yoksa kırılıp mı gelmiştir?

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 08 Eylül 2017, 13:30:58 »
13 gün oldu kabuk dökme işlemini bu akşam yapıcam çok fazla zorlamadan

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2017, 16:42:15 »
hasan bey o gün olmadığı için emrah bey yaptı zaten sadece çizim ve kanal açma işlemlerini yapıyorlar... suan için gayet memnunum tabiki inşallah hep öyle olur

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Eylül 2017, 20:54:36 »
Arkadaşlar bugün 13 gün ve kabukları döktüm artık ve sonuç bu beni baya memnun etti sıklık konusunda uzadığı zaman güzel bir görüntü olacak inşallah sizce nasıl

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 08 Eylül 2017, 20:55:24 »
Sürekli böyle paylaşım yapacağım inşallah yaptıracak arkadaşlara faydamız dokunur

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 09 Eylül 2017, 07:07:19 »
o kafaya 4100 grfet bir değişim olur ama sık kapansın diyorsanda bir daha çok fazla sayıda olmayan ekimle kafan sık kapanır gibime geliyor bu ekimdede değişim olucaktır dedikleri gibi en onleri sık arkaları seyrek tutmuşlar en matıklı ekim onden geriye doğru seyrelen ekimdir oralada sık olsun diyorsan oralarada koydurursun saç saçlar çıkıncada genel kalınllık için biotin deişim yapabilir saçında alır ilaç kullanmadan dermoller kullanırsın sade dermoller  kanı hızlandırıp saçı besler o zaman genel gurleşme sağlanırsa seyrek olan yerler kalınlaşıp daha memnun edici bir sonuc alabilirsin sureci beklemek gerek
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2017, 07:10:24 Gönderen: emeklikel »
saçları ekmeydi dersin

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Eylül 2017, 09:25:46 »
o kafaya 4100 grfet bir değişim olur ama sık kapansın diyorsanda bir daha çok fazla sayıda olmayan ekimle kafan sık kapanır gibime geliyor bu ekimdede değişim olucaktır dedikleri gibi en onleri sık arkaları seyrek tutmuşlar en matıklı ekim onden geriye doğru seyrelen ekimdir oralada sık olsun diyorsan oralarada koydurursun saç saçlar çıkıncada genel kalınllık için biotin deişim yapabilir saçında alır ilaç kullanmadan dermoller kullanırsın sade dermoller  kanı hızlandırıp saçı besler o zaman genel gurleşme sağlanırsa seyrek olan yerler kalınlaşıp daha memnun edici bir sonuc alabilirsin sureci beklemek gerek
Cook sık olsun derdinde değilim güzel birazda olsa şekil verebileceğim bir saçım olursa güzel olur sadece çünkü lise yıllarından beri bunun eksikliğini yaşıyorum görüntümü değiştirsin artık toppik kullanma derdim olmasın istiyorum evet kalınlaşırsa saçlarım daha sık duracaktır bu yüzden xpecia kullanmaya başladım sizin önerdiğiniz güzel bir ilaç var mı birde benim üst tarafta zayıflamış saçlarım çoktu ektirdiğim yerde onlarıda güçlendiricez dediler daha sık bir görünüm olacak diye

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 09 Eylül 2017, 10:00:48 »
xpecia bana boş geliyor kalınlaşmada solgar biotin 5 binlik guzel saçı bir te damarladki kan besler gerisi hikaye minoxidil damar açısı aynı mantıkta gidersen damarları dermollerle acabilirsin gozenekleri acar diye kullıoz ama damarlarıda besler bence kan dolaşımını arttır gibime geliyor saçlı deride sabah akşam onda uygularsın kafana deir cubuk gibi bişi arastır itersen aklın ayatarsa kullanırsın kan dolaşımını hızlandırcağına saçın kanla daha guclu beslenmesini sağlıyacağına inanıyorum finasteridide yan etkileirni goze alırsan kullanırsın
saçları ekmeydi dersin

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 09 Eylül 2017, 11:09:20 »
xpecia bana boş geliyor kalınlaşmada solgar biotin 5 binlik guzel saçı bir te damarladki kan besler gerisi hikaye minoxidil damar açısı aynı mantıkta gidersen damarları dermollerle acabilirsin gozenekleri acar diye kullıoz ama damarlarıda besler bence kan dolaşımını arttır gibime geliyor saçlı deride sabah akşam onda uygularsın kafana deir cubuk gibi bişi arastır itersen aklın ayatarsa kullanırsın kan dolaşımını hızlandırcağına saçın kanla daha guclu beslenmesini sağlıyacağına inanıyorum finasteridide yan etkileirni goze alırsan kullanırsın
Finasterid kullanma taraftarı değilim yan etkileri yüzünden çünkü yaşım daha genç yan etkilerini göze alamam solgar biotin ile xpecia yı kullanabilir miyim bir sıkıntı olmaz dimi

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 09 Eylül 2017, 11:11:29 »
ekimin hayırlı olsun bende hisar estemylife de karar kıldım tavsiye edermisin kaç tl maal oldu sana
Suan f/p olarak iyi hastanelerden

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 09 Eylül 2017, 11:20:34 »
biotin kalınlaştırır ama xpecianın dht ile mucadele edebilceğini sanmıom
saçları ekmeydi dersin

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Eylül 2017, 14:38:09 »
kardeşim benim saçlarda bunlar yaşım 26 kafama çok takar oldum öz güwenimi kaybettim resmen hisar hastanesinde ekim yaptırsam sonuç alabilirmiyim acaba birde ben saçlarımı bir gün yıkamiyim kaşıntı oluyor yaglanıyor tırnaklarımla kaşıdıgımda kepege  benzer beyaz kabuklar dökülüyor saçlarımın dumunu atıyrm
Kardeşim benim saçlarımdan iyi duruyor bende daha az saç vardı ama önemli olan donör durumu donörün sağlamsa güzel sonuç alırsın

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Eylül 2017, 15:01:50 »
Calisabilirsiniz kabuk dokme isleminiz bitmis olur enfeksiyon riskini atlatmis olursunuz

Facebook Twitter Instagram