Gönderen Konu: Estemylife hisar hastahanesi 4100 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 70553 defa)

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife hisar hastahanesi 4100 greft saç ekimi
« Yanıtla #211 : 19 Ocak 2018, 14:19:46 »
ekim olduğu çok belli fotodan bile belli.. umarım ilerde sıklaşır ve doğal görünür.şuan doğal değil
evet zaten sıklaşmasını bekliyorum. Gerçi senelerdir saçsız olmaktan hepsi güzel geliyor ama. Şakaklara ekim yapılsaydı daha doğal durabilirdi. Ama hisar şakaklara ekim yapmıyor.

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 19 Ocak 2018, 14:25:43 »
Merhaba , o doğallığı 8-9. Ayda almaya başlıyor içini karartma.

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 19 Ocak 2018, 14:30:31 »
Merhaba , o doğallığı 8-9. Ayda almaya başlıyor içini karartma.
hamit hocam yok karartmıyorum memnunum şu halimden bile birde sıklaşırsa çok güzel olacak. Doğallık falan daha sonra düşüneceğim birşey.  ;D Bir arkadaşımında hiç öyle durmuyordu bir kaç kez kestirdikten sonra düzelmeye başladı.

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 19 Ocak 2018, 14:36:29 »
Formunu alması 1 seneyi geçer ama alır

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 25 Ocak 2018, 14:27:41 »
3 gün sonra 5 aya gireceğim tam istediğim gibi gitmiyor suan biraz karamsarlık çöktü

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 25 Ocak 2018, 14:29:09 »
arkadaşlar sizce bundan daha fazla bir şey beklememelimiyim?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 25 Ocak 2018, 14:32:17 »
Saç ekımı süreci 12/15 aydır henüz 5 aydasınız sürecin yarısı degil gelişim devam edecektir.
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 25 Ocak 2018, 14:32:56 »
daha erken çıkış illaki olacaktır ,8.ay son şekli oluşur genel anlamda bende 5-7 ay arası çok çıkış oldu kalınlaştı .tabi benim ekim lokal ama böyle kalırsa para iadesi alman lazım çünkü ekim olduğu çok belli ve başarısız sonuç  olur.ama tahminim çıkar ve hacimlenir.eğer ikinci ekim yaptırırsanız memnun olmayıp daha yüzdeli bir dr yada merkez bulun işi şansa bırakmayın geçmiş olsun

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 25 Ocak 2018, 14:34:30 »
Saç ekımı süreci 12/15 aydır henüz 5 aydasınız sürecin yarısı degil gelişim devam edecektir.
bu aylarda saçları baya güzel çıkan arkadaşları görünce öyle oluyor. Ama kişiden kişiye de ekim sürecinin değişiklik gösterdiğini biliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 25 Ocak 2018, 14:37:43 »
Senin ekim alanın geniş kendini daha dar alanlara ekim yaptıranlar ile kıyas edersen yanılırsın herkesin çıkış süreci genetigine horman seviyelerine saç cinsine kan dolaşımına göre degişiklik gösterir tabi ekim başarısı da buna dahil suan için çıkıslarınız sürecinize göre bakılınca ben bir problem göremiyorum ha doğallık planlama bunlar tartışılır ama çıkışlar gayet normal senin.
Global Moderator

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 25 Ocak 2018, 15:15:46 »
daha erken çıkış illaki olacaktır ,8.ay son şekli oluşur genel anlamda bende 5-7 ay arası çok çıkış oldu kalınlaştı .tabi benim ekim lokal ama böyle kalırsa para iadesi alman lazım çünkü ekim olduğu çok belli ve başarısız sonuç  olur.ama tahminim çıkar ve hacimlenir.eğer ikinci ekim yaptırırsanız memnun olmayıp daha yüzdeli bir dr yada merkez bulun işi şansa bırakmayın geçmiş olsun
bakalım duruma göre bir yol belirleyeceğim 1 seneyi beklemek istiyorum tam anlamıyla

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 25 Ocak 2018, 15:21:58 »
birde bu ekimde ön çizgi sıkıntılı  aşağı çekmişler tamam aşağı çekilir onda sorun yok donör yeterli ise, ama geçiş yok yani köşelere ekim yapılmalıydı şakak altı ile bağlanmalıydı . ön çizgiler hep aynı hisar da  .biraz daha özenilse doğallık olurdu ön çizgi de ..unutmayın ekimde ki doğallık en çok ön çizgiden belli olur

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 25 Ocak 2018, 15:49:03 »
birde bu ekimde ön çizgi sıkıntılı  aşağı çekmişler tamam aşağı çekilir onda sorun yok donör yeterli ise, ama geçiş yok yani köşelere ekim yapılmalıydı şakak altı ile bağlanmalıydı . ön çizgiler hep aynı hisar da  .biraz daha özenilse doğallık olurdu ön çizgi de ..unutmayın ekimde ki doğallık en çok ön çizgiden belli olur
hisar hiç bir ekiminde şakak ekimi yapmamış galiba yada ben görmedim. Yapsalar daha doğal durabilir. Belli bir nedeni vardır yoksa neden kimseye yapmasınlar

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 25 Ocak 2018, 16:03:44 »
patlama bekkiyoduk ama patlamamış  biraz daha kıpırdanmalar olmuş.futta 6 ayda sonuc alican fuede daha ileri tarihlere kadar çıkışlar oluyor .doğallık biraz daha iyi eskiye gore.
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram