Gönderen Konu: konazol şampuan saça zararlı mı?  (Okunma sayısı 3195 defa)

stand

• Yeni üye
  • *
konazol şampuan saça zararlı mı?
« : 26 Ocak 2022, 20:54:29 »
Merhaba arkadaşlar konazol şampuan ile ilgili yorumları okuyordum.
Bazı arkadaşlar memnun olsa da bazı arkadaşlar saçı incelttiğini ve saç derisine zarar verdiğini söylemişler.
Sizce haftada 1 defa konazol şampuan kullanmak zararlı mıdır?
Eğer zararlı değilse önerebileceğiniz konazol şampuan var mı acaba?

Spencer

• Hero Member
Ynt: konazol şampuan saça zararlı mı?
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2022, 03:19:00 »
Haftada bir gün kullanmak zararlı değil aksine faydalı haftada iki günde kullanılabilir sorun yok. Bu şampuanın vereceği en büyük zarar kafa derisini kurutmak olur yani faydası zararına göre çok fazla, bunun kadar yağı kiri pası kepeği çok iyi temizleyen başka bir şampuan bulamazsın. Etken madde ketokonazol markası ise konazol, direkt konazol olarak eczaneden iste, fiyatı 15 lira
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

stand

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2022, 19:20:03 »
Haftada bir gün kullanmak zararlı değil aksine faydalı haftada iki günde kullanılabilir sorun yok. Bu şampuanın vereceği en büyük zarar kafa derisini kurutmak olur yani faydası zararına göre çok fazla, bunun kadar yağı kiri pası kepeği çok iyi temizleyen başka bir şampuan bulamazsın. Etken madde ketokonazol markası ise konazol, direkt konazol olarak eczaneden iste, fiyatı 15 lira
Cevap için teşekkürler hocam. ketoral ile ketokonazol aynı şey değil mi?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2022, 21:11:11 »
Cevap için teşekkürler hocam. ketoral ile ketokonazol aynı şey değil mi?

Ketoral da konazol da içeriğinde ketokonazol kimyasalı içeren markalar. İkisinde de %2 ketokonazol var.

Kullanıcı deneyimi olarak bir zararını görmedim aksine çok güzel temizliyor memnunum haftada 2-3 kere saçıma masaj yaparak kullanyorum.

Ketoral kokusundan dolayı tercihim çiçeksi bir kokusu var konazol ise elma gibi kokuyor kokusu dışında bir fark hissedemedim.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

stand

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2022, 21:25:25 »
Ketoral da konazol da içeriğinde ketokonazol kimyasalı içeren markalar. İkisinde de %2 ketokonazol var.

Kullanıcı deneyimi olarak bir zararını görmedim aksine çok güzel temizliyor memnunum haftada 2-3 kere saçıma masaj yaparak kullanyorum.

Ketoral kokusundan dolayı tercihim çiçeksi bir kokusu var konazol ise elma gibi kokuyor kokusu dışında bir fark hissedemedim.
Teşekkür ederim hocam ketoral olarak bunu

konazol olarak da bunu mu kullandınız acaba?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2022, 22:23:22 »
Evet kardeşim ürünler bunlar iki kutu ketoral bitirdim konazol yarım duruyor iki kutu da stok ketoralim var. Mantar karıştı bir kimyasal olduğu için ben banyoda ayaklarıma koltuk altlarıma kasıklarıma da köpürtüyorum.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Facebook Twitter Instagram