Gönderen Konu: Serkan Aygin gorusme 5dk surdu ve baska doktor geldi  (Okunma sayısı 4842 defa)

casperr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
1 ay oncesinden Dr. Serkan Aygin ile gorusmek icin randevu almistim gittigimde 30dk bekledim ve gelen Dr. Serkan Aygin degildi, yerine Dr. Emirali Halimoglu geldi ve gorusme maksimum 5dk surdu hastayi umursamiyorlar gibilerdi sanirim sadece Arap hastalarla ilgilenmek istiyorlar. Ben soru sormadan bilgi verilmedi detaylica surec anlatilmadi Dr. Serkan ile gorusmenin mumkun olmadigini soylediler ve operasyona da girmesi kesin degil dediler. Bana cok sacma geldi paylasmak istedim baska yer arayacagim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Serkan Aygin gorusme 5dk surdu ve baska doktor geldi
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2022, 13:07:11 »
Görüşmeni belirtmen ve neden rahatsız olduğunu anlatman güzel olmuş. Sizin gibi insanları seviyorum.

Bu sadece Serkan Aygın ile alakalı değil. Mesela bir birey bir şeyden rahatsız olduysa onu dile getirmeli ki bu olumsuz durumdan tek başına o etkilenmesin. Karşı taraf da düşünsün biraz.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2022, 04:32:47 »
zaten serkan aygın ın ekibi yapıyor ekimleri kalite aynı kalite bir değişiklik olmayacaktı gelende doktor boşuna takılmayın önemli olan buradaki ekim sonuçları ve iyi gidiyor ekimler çok iyi
Global Moderator

Erdenay

• Full Member
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2022, 02:20:17 »
biraz daha fazla kazanıcam diye her şeyimizi araplara satıyoruz zaten, o da yetmedi şimdi de hizmet alanında kayırıyoruz

Aynısı başka bir kurumda başıma geldi ama kurum adı verip tartışma başlatmak istemiyorum.

Sonumuz hayrolsun

ardic

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 31 Mart 2022, 01:18:30 »
forumda daha iyi bilen arkadaşlar var şüphesiz. Serdar Gökrem'i neden düşünmüyorsunuz?

babacan

• Full Member
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2022, 10:26:57 »
forumda daha iyi bilen arkadaşlar var şüphesiz. Serdar Gökrem'i neden düşünmüyorsunuz?

Serkan aygın kadar başarılı sonuçları olan bir merkez varken neden seçsin ? Serdsr gökrem in hangi sonucu serkan hoca kadar başarılı

halflife3

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Ekim 2022, 00:10:29 »
Sekan aygin ben dün görüştüm kendisi ile çok dürüst bı doktor 2013 te estewrolde yaptirdigim Ekim hakkında konuştuk ve saçlarımın nasıl ekilecegini anlattı sakldan ve göüsten alım yapılacağını söyledi kafamın arka tarafına çok girilemiyecegini ancak 1000 tane alım yapilacagini  800 sakal 1000 tanede göğüs ten alabileceklerini söyledi benim görüşmem de 10 dakk sürdü ama ben dürüst ligine hayran kaldım  , kafamın arkasında alınabilecek greft olmadığı için Amerika dan gelecek olsan gelme derdim dedi o yüzden daha önce görüştüğüm yerler gibi gel hallederiz demedi . Dürüst bı insan kafasının arkası alıma müsait olanlar için hayırlı olsun
35 bin Ekim bedeli . Bazen para 2. Planda kalıyor sakal ve göüsten alınanlar saç gibi olur mu yada tutarmi benim endişeler im var tutmasa doktor söylemezdi ama bnede olur mu kuskuluyum .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2022, 20:30:18 »
Sekan aygin ben dün görüştüm kendisi ile çok dürüst bı doktor 2013 te estewrolde yaptirdigim Ekim hakkında konuştuk ve saçlarımın nasıl ekilecegini anlattı sakldan ve göüsten alım yapılacağını söyledi kafamın arka tarafına çok girilemiyecegini ancak 1000 tane alım yapilacagini  800 sakal 1000 tanede göğüs ten alabileceklerini söyledi benim görüşmem de 10 dakk sürdü ama ben dürüst ligine hayran kaldım  , kafamın arkasında alınabilecek greft olmadığı için Amerika dan gelecek olsan gelme derdim dedi o yüzden daha önce görüştüğüm yerler gibi gel hallederiz demedi . Dürüst bı insan kafasının arkası alıma müsait olanlar için hayırlı olsun
35 bin Ekim bedeli . Bazen para 2. Planda kalıyor sakal ve göüsten alınanlar saç gibi olur mu yada tutarmi benim endişeler im var tutmasa doktor söylemezdi ama bnede olur mu kuskuluyum .

saç ekimi yapacaklar mı şimdi bu durumda
Global Moderator

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #8 : 13 Ekim 2022, 14:27:11 »
Merhaba,
1 ay oncesinden Dr. Serkan Aygin ile gorusmek icin randevu almistim gittigimde 30dk bekledim ve gelen Dr. Serkan Aygin degildi, yerine Dr. Emirali Halimoglu geldi ve gorusme maksimum 5dk surdu hastayi umursamiyorlar gibilerdi sanirim sadece Arap hastalarla ilgilenmek istiyorlar. Ben soru sormadan bilgi verilmedi detaylica surec anlatilmadi Dr. Serkan ile gorusmenin mumkun olmadigini soylediler ve operasyona da girmesi kesin degil dediler. Bana cok sacma geldi paylasmak istedim baska yer arayacagim.
Serkan aygin hangi birine girsin.gunde onlarca kisiye ekim yapiyor.
Ilgi alaka umursayan cok ekim merkezleri var.bakalim ektikleri tutuyor mu?basarili mi ?
Onemli olan neticeye bakmak.
Sonuclar basarili olunca.ilgi alaka olmus olmamis cokta onemli degil bence.yaptigi ise bakacaksin.benim fikrim bu yonde.
« Son Düzenleme: 13 Ekim 2022, 22:31:15 Gönderen: Arabatutkunu »

kelmeşeodunu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2022, 00:21:33 »
Arkadaşlar ben de serkan aygında ektirmeyi düşünüyorum ve böyle bir durum beni biraz geriyor bilgisi olan varsa yazabilir mi serkan hocanın kaç tane ekibi var ve ekipten ekibe sonuç değişir mi genel olarak başarılı bir ekim yeri fakat birkaç olumsuz sonucu da gördüm forumda bunların ekiple alakalı olma durumu nedir sizce

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2022, 00:35:20 »
10 dan fazla ekibi var galiba, her ekip aynı olamaz tabi ama bir standart vardır.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları