Gönderen Konu: Estemiami clinic mağduriyeti  (Okunma sayısı 9200 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemiami clinic mağduriyeti
« Yanıtla #31 : 17 Mart 2022, 20:19:38 »
Firma konuyu açan arkadaşımıza
Bu konuyu silmeden yardımcı olmayacağını söylemiş.

Öncelikle ortada bir sorun varsa bu sorunu siz yaratıp kişiyi madur ettiyseniz düzeltmek zorundasınız

Şart koşma hakkınız yok.

Bunu yapmıyorsanız kendiniz bilirsiniz

Sizin bu foruma müdahele hakkınız yok

bu konuyu kaldırarak sorun çözülmez
Hastanızın sorununu çözerseniz o zaman düşünürüm.

Siz öncelil olarak hastanızın problemini çözmekten aciz olduğunuz için kurumunuzu gözden geçirin
Ve bu merkezi düşünen arkadaşlar da bir sorun olunca bu
Ne şartlarda yardımcı olacağınızı öğrenmiş olur bu konu ile.
Global Moderator

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 17 Mart 2022, 21:38:12 »
Hocam büyük geçmiş olsun vallahi morelim bozuldu.Umarım yaptıklarının bedelini öderler.Nefret ediyorum insanlardan artık.Bir avuç iyi insan var gerisi yalan dolan hırsızlık kul hakkı yiyenlerle dolu.Para için tabiri caizse analarını bile satar bunlar.Karşıdakinin hayatını hiç düşünmezler.Sağlık bu ya sağlık adamın hayatı söz konusu bu kadar basit mi? Yok instagram felanmış batsın instagramdaki şovlarınız reklamlarınız.Kim bilir kimin fake resimleri.Canını sıkma elbet gereken adalet sağlanır.Bak burası Türkiyenin en büyük saç forumu.Burda yazılan çizilen tüm konular firmanın itibarını belirler.Eğer burada firma hakkında şikayet varsa emin ol barınamaz/barındırmazlar.Çünkü bir kere adı çıktı artık.Müşteri kaybı yaşarlar bunu garantiliyorum.Artık gene isimmi değiştirir yeni yeremi taşınır bilemem.Ancak başlarına masraf çıkacağını söylebilirim.Bak zaten bu forumda konunu gördüklerinde nasılda hemen tutuşmuş hintell beyle irtibat kurmuşlar.Onlarda biliyorlar ne olacağını ya işte.Beter olsunlar.

Hayırlı kandiller bu arada.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 18 Mart 2022, 03:55:24 »
Hem suçlu hem güçlü yani Hintell.Madur olan bu arkadaş değil ekim merkezi sanki.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #34 : 18 Mart 2022, 04:21:01 »
"Şikayeti kaldırsınlar en iyi doktorla yardımcı olalım." demek ha?

Yok ya.

Adamı mağdur edin. Arkanıza bakmayın. Sonra sesi yankı yapınca geri vites ha? O kadar konu açılmış şimdi pat diye silinsin, yine arkadaşı avucunuzun içine alın. Yok öyle yağma.

Görevinizi paşa paşa yapın kardeşim. Halbuki bu sözlere gerek var mıydı? Empati yeteneği hiç yok mu sizde arkadaş ya. Her şey para mı?

Al işte bak 10 gram prestijiniz varsa o da gitti. O kadar temiz merkez varken onlarla rekabet etmeniz gerekir ama siz tam tersini yapıyorsunuz. Hayretsiniz.

Bu forumun önemini bilseniz keşke.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2022, 04:28:39 Gönderen: zweig »
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 18 Mart 2022, 13:38:55 »
Şu forumu bilmeyen ve saç ekimine karar vermiş bir insanı karar verdiği merkezin Dünyanın en iyi merkezi olmadığına inandıramazsın.

Örnek Arkadaşım: ben araştırdım burası dünyanın en iyi saç ekim merkezi ödül bile almış. Ya olum bak bu foruma araştır.. gerek yok ben gördüm adamların harika sonuçları var resim istedim..

1 yıl sonra: şu an bu forumda
Ve gerçek anlamda piskolojisi bitik piskolojik destek alıyor ve donörü maffedildiği için ekim şansıda yok artık.

Şu an lazerle ekilen saçları aldıracak
Ön çizgi çok kötü saç yönleri çok kötü

Bu arada bu konuyla alakalı merkez değil yanlış anlaşılmasın konu geçti diye yazıyorum.

Konu açmıyor açıkcası konu açacak cesarati bile kalmadı daha kötü yorumlar duymamak için. Güzel sonuç alan insanları gördükçe bu forumda mutlu oluyor onlarla. Ve çok üzülüyorum durumuna

Bu işin şakası yok arkadaşlar aklınızı başınıza alın

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 18 Mart 2022, 14:50:04 »
İğneli epilasyon ile ön cizgimi yuvarlak şekilde aldirsam düzgün bir yere yeniden ektirsem nasıl olur.sac sakal 3000 çıkar dedi.sag kulak üstüne bir parça gerisini Önden arkaya doğru ektirmeyi düşünüyorum lütfen cevap verir misiniz

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 18 Mart 2022, 14:52:19 »
Forumda fikrine önem verdiğim abimin tavsiyesiyle bir yerle görüştüm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 19 Mart 2022, 12:50:23 »
İğneli epilasyon ile ön cizgimi yuvarlak şekilde aldirsam düzgün bir yere yeniden ektirsem nasıl olur.sac sakal 3000 çıkar dedi.sag kulak üstüne bir parça gerisini Önden arkaya doğru ektirmeyi düşünüyorum lütfen cevap verir misiniz

Donör durumunu koyarsan bakalım ve saçlarının şu an ki halini
Global Moderator

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 19 Mart 2022, 14:03:37 »

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 19 Mart 2022, 14:05:52 »
Donorun sol ve arka taraf idare eder sağa göre.2500 saçtan çıkar dedi.bir fikir verin lütfen zor durumdayım

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 19 Mart 2022, 14:16:51 »
Abi bu nasıl işciliktir sağ kulak üstünden almışlar hep.Bunu yapan insanlar için elden bisey gelmemesi beni ekstra üzüyor.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #42 : 19 Mart 2022, 14:43:41 »
Usta ben pek tecrübeli değilim ekim mevzularında ama her türlü yanındayım yani.
« Son Düzenleme: 19 Mart 2022, 15:05:38 Gönderen: zweig »
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Hakko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 28 Mart 2022, 18:36:58 »
Cok gecmis olsun. Insaallah ilerde düzelir ve gönlünce olur. Allah sabir versin
  • Ekim Tarihi: 21/22 Mart 2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Biotin 10.000

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 31 Mart 2022, 21:44:46 »
Bunu sana yapanın ben ...neyse ..sana yapmışsa başkasına da yapmış veya yapıyordur bir daha kimseye yapma cesaretine girmez
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2022, 09:32:11 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram