Gönderen Konu: Estemiami clinic mağduriyeti  (Okunma sayısı 9188 defa)

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
Estemiami clinic mağduriyeti
« : 25 Ocak 2022, 20:22:09 »
Donor bolge hırpalandı 5 ayda toparlanmadı saçlar sağa doğru ekilmiş insan insana bunu yapmaz beni engelliyorlar buda yetmezmiş gibi uzak durun ben mağdur oldum duzelttirmek için uğraşıyorum hep reklam.psikoloji moral kalmadı yemek yiyemez oldum hayata küstüm.ticarete dökmüşler işi.hatalıyım.yeni bir yerle görüştüm olabildiğince düzelmesini istiyorum inşallah donor bolge toparlar

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
Ynt: Estemiami clinic mağduriyeti
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2022, 20:24:17 »
Dönor bölge

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2022, 20:32:17 »
5 ayında halen bu şekilde.....
Bunun bir bedeli olmalı.

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2022, 20:36:29 »
5 ayında halen bu şekilde.....
Bunun bir bedeli olmalı.
Mahvettiler beni hocam.bilemedim.yemek yiyemez oldum.

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2022, 20:50:51 »
Hintell abi bir yol göster arkadaşlar bir yol gösterin bu sektörde bilmeyen yapmasın bu mesleği.genç yaşımda beni mezara koydular eskiden daha barışıktım aynaya.önde 1 tutam saç heves ettim bilemedim böyle olacağını

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2022, 20:59:13 »
Donor bolge hırpalandı 5 ayda toparlanmadı saçlar sağa doğru ekilmiş insan insana bunu yapmaz beni engelliyorlar buda yetmezmiş gibi uzak durun ben mağdur oldum duzelttirmek için uğraşıyorum hep reklam.psikoloji moral kalmadı yemek yiyemez oldum hayata küstüm.ticarete dökmüşler işi.hatalıyım.yeni bir yerle görüştüm olabildiğince düzelmesini istiyorum inşallah donor bolge toparlar

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2022, 23:38:23 »
Dostum çok geçmiş olsun.
Nerden buldun bu kliniği ?

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 26 Ocak 2022, 00:00:57 »
Facebook grubunda reklamcı birkaç kişi yaktı beni.Allah hakkım varsa yerde koymasın.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 26 Ocak 2022, 00:58:13 »
Kendilerine tekrar ulaşmaya çalış, bu forumda konu açtığını belirt . Burası caydırıcı olacaktır.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 26 Ocak 2022, 02:31:00 »
Böylesi merkezler maalesef senin sağlığını pisikolojini düşünmüyorlar sadece ceplerine girene bakıyorlar. Hesap sorduğunda kendileri madur rolünü oynuyorlar.

Kardeşim geçmiş olsun. Sana uzun uzun ne yapacağını anlatmak isterim. En iyisi benim konumu oku kendine bir yol çiz. Benzer durumdayız.

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 26 Ocak 2022, 04:55:29 »
Bu vakit olduğunda güzel güzel uyurdum.ben günlerdir geceleri uyuyamaz oldum.Nerden gittim iş bilmezlere kendimi mahvettim.insan para için bu kadar alçalamaz. Bana açıklama yapmadılar doğru düzgün.planlama yanlış.böyle birsey başıma geleceğini bilemedim.Bir yerle görüştüm on hattan alim yapacak çoğu çıkmadı zaten.3 ay bekle dedi bir yer ile görüştüm.1 gün geçmez oldu.dönor bölgem çok güzeldi mahvettiler 2000 öne ekilse.1.seansda yeterdi.vertex içinde 2000 giderdi tamamdı.bunlar donor u bitirdi ekilenler cikmadi.bazı şeyleri geri alamıyoruz bu bana yapılanı haketmedim ben.

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 26 Ocak 2022, 04:58:54 »
Numaralarını arıyorum 2 numarası var zaten birinde engelliyim diğerinde canı isterse cvp veriyor.instagram hesabından engelliyim olumsuz yorum falan atmayayım diye

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 26 Ocak 2022, 05:22:47 »
Elimde bu ikisi var bir işe yarar mı ne yapmam gerekiyor beni mağdur eden ferhat sevtekin ve cengiz şimşek diye acemi bir ekimci.lütfen yol gösterin.hata ettim kampanya yaptık dediler birkaç reklam güzel örnek ucuza kaçtım malesef.sonradan aklım başıma geldi.Duzeltme için gün sayıyorum

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 26 Ocak 2022, 05:32:51 »
Kendilerine tekrar ulaşmaya çalış, bu forumda konu açtığını belirt . Burası caydırıcı olacaktır.
Yazdım aynen yazdığı şu şekilde
Psikiyatriye gitmeni öneriyorum sana levent.
Daha 1 yıllık süreç bitmeden değerlendirme yapılamaz.
Aileni arayacagim durum hakkinda bildireceğim.

Abcdeff

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 26 Ocak 2022, 05:37:35 »
Böylesi merkezler maalesef senin sağlığını pisikolojini düşünmüyorlar sadece ceplerine girene bakıyorlar. Hesap sorduğunda kendileri madur rolünü oynuyorlar.

Kardeşim geçmiş olsun. Sana uzun uzun ne yapacağını anlatmak isterim. En iyisi benim konumu oku kendine bir yol çiz. Benzer durumdayız.
Okudum bütün hepsini yaptığım hatanın telafisi çok zor görünüyor sağol yinede.düsmek varmış kaderde yaşaması çok zor bunu.eskiden daha mutluydum.bu hale getireceklerine paramı alsalar kacsalar beni bu hayata bağlayan yaşama sevincimi almasalar onlara bu kadar ilenmezdim.ben şimdi korkuyorum eski mutlu halime dönmek çok zor.hicbir destekçim yok.

Facebook Twitter Instagram