Herkese merhaba,
Uzun zamandır düşündüğüm saç ekim işlemimi 03.01.2022 tarihinde Ankara Da Aren Sağlık ,Şura Ünal ve ekibine yaptırdım.
Öncelikle Şura hanım a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum.Görüşmeye gittiğim de açıkcası beklemediğim ve çok da hoşuma gitmeyen bir cevap ile karsılastım.Tek seans da bütün alanın kapatılamayacağı , iyi bir sonuc için 1 yıl arayla 2 seans ekim yapılması söylendi. Açıkcası bu durum benim çok hosuma gitmedi ve düşünme için zaman istedim.Sonrasında Ankara'daki araştırmalarımda bu işlemi Aren Sağlık da yaptıracagıma karar verdim.
işlem öncesi istedikleri kan tahlillerimi yaptırdım ve 3 ocak günü işleme alındım.
Sabah saat 09.00 da işleme başlanıldı.
Açıkcası benim için ağrılı bir süreçti çünkü ağrı eşiğim çok düşük birisiyim .Ağrısız anestezi cihazına rağmen cnm çok yandı
İşlemin büyüklüğüne baktıkça çekilen ağrının çok da büyük olmadıgını düşünüyorum.
5 kişilik bir ekiple operasyon gerçekleştirildi.
Şura hnm delikleri açtı, toplamda mola ile birlikte 8,5 saatte operasyon bitti.
4500 greft ekim yapıldı.
Ekim sonunda reçete ettikleri ilaçları aldım.
vitamin olarak 10.günden sonra kullanmam için söylenilen xpecia tableti aldım.
Ekim öncesi ve sonrası fotograflarımı ekleyeceğim.
yorumlarınızı bekliyorum .
Açıkcası ben memnun kaldım ama sizlerinden fikirlerine önem veriyorum .
Ekimden sonra nelere dikkat etmem gerektiği hakkında arastırma yaparken bu foruma denk geldim.
yaklaşık 1 haftadır okuyabildiğim bütün konuları okuyorum.Kendi deneyimimi de paylaşmak istedim .
Görüşlerinizi bekliyorum.