Arkadaşlar meraba,konuya giriş yapmadan önce benim bu siteye bı vefa borcum var:) , siteyi düzenli olarak takip ettim, bilmiyordum,sizler sayesinde öğrendim,takip ettim.O yüzden 12.aya kadar paylaşım yapmayı düşünüyorum.Hintell'e çok teşekkür ederim.Arastirmalarim sonucunda Asuman Hair'de kadar kıldım, açıkçası şakak ekimi yapmaları tercih etmemin önemli nedenlerindendi,bir de diğer referans arkadaşlar etkili oldular.Asuman hanım samimi biri,işlerine çok önem verdiklerini düşünüyorum,çok doğru bı karar verdiğimi anladım,çünkü saç ekimi basit bı işlem değil,güven veren insanlarla çalışmak çok önemli,O yüzden Asuman hanıma,Enes beye,Sümeyye hanıma ve Elif hanıma teşekkür ederim ve tabi ki Dream türk'e,güzel müzikler dinledim:).Operasyon 8.30 gibi başladı,öncesinde Asuman hanım on çizgi için çalışmalar yaptı,2 seçenek sundu bana,bu hoşuma gitti,sonuç olarak aynı çizgi konusunda hemfikir olduk,alnımi çok daraltmak istemiyordum açıkçası..Enes bey tıraş etti ardından işleme başladık,beklediğimden ağrılı bı islemdi,canım birazcik yandı ama dayanılmicak gibi değil,Enes bey yaptığı işlem için sürekli bilgilendirme yapıyordu,Asuman hanım operasyonun neredeyse %80inde yer aldı,Elif hanım da ara ara katıldı," acı var mı?" sorusunu sık sık sordular,acı hissetmeye başladığım zaman onlara söyledim,tekrardan anestezi yapıldı bölgeye.Gayet güler yüzlü insanlar,sohbetleri enerjik inanın bu durum operasyon için çok önemli.Oeprasyon 8de bitti,İlk gece Classes Butik otelde kaldım,diğer otellere göre daha uygun fiyatı hem de çok yakın merkeze,tek başımaydim,zorluk çekmedim,insan cesaret edemeyebilir tek başına ama her şey yoluna giriyor inanın,sonuç olarak durum bu şekilde arkadaşlar fotoğraflarımı eklemeye başlayacağım