Merhabalar. Öncelikle bu sayfanın yöneticisi hintell beye çok teşekkür ediyorum siz ve forumdaki değerli arkadaşlarım olmasaydı
bukadar bilgi sahibi olamazdım.
Uzun incelemelerim sonucunda Asuman hair transplantta karar kıldım.
Asuman hanım ve ekibine, karşılama aşamasından, operasyon süreci ve devamındaki nezaketleri için çok teşekkür ediyorum.
asuman hanım dedikleri kadar işini özveri ile yapan ilgi alakası, yaklaşımı gerçekten takdire şayan birisi.
Operasyon sabah 08:00 gibi merkeze geldim, önce Asuman hanım planlamayı yaptı sonra ekim işlemleri için saç tıraşı ve kan alımı yapıldı daha
sonrasında operasyona başlandı.Anestezi kısmında ben pek birşey hissetmedim ekip işine gerçekten fazlasıyla hakim burdan tekrar onlara teşekkür ediyorum.
operasyonum saat 08.30 gibi başlayıp akşam 20.30 civarlarında bitti.Başta hocama ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ederim oldukça mutluyum.
Yaklaşık bundan 5 ay önce saçlarım zayıf olduğu için donör alanım kısıtlı olmasından dolayı Asuman hanım finasteride ve xpecia önerdi.
ekim gününden 1 hafta önce bıraktım.Asuman hanım saçlarımın son derece gelişmiş olduğunu söyledi.
ekim fotoğraflarımı ekliyorum ilk resim takviye almadan önceki hali,ikinci resimde takviye sonrası.Değerli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
kullandığım takviyeler bunlar ekim sonrası;
xpecia sabah-akşam 1 adet
proscar 1/4 günde 1 adet
redoxon çinko c ve d vitamini tablet
coraspin kan sulandırıcı kutu bitene kadar ama ben sonrasında kullanmayı düşünüyorum
keçiboynuzu pekmezi özü günde 1 yemek kaşığı
prozinc plus şampuan sabah akşam olmak üzere iki kez yıkama yapıyorum
ekimin 20.gününden itibaren prozinc plus losyon kullanacağım minoksil kullanmayı düşünmüyorum.
ekimin 12.günündeyim kabuk dökümünü gerçekleştirdim resimleri yüklüyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin şimdilik hoşçakalın.