Anket

.

.
.

Gönderen Konu: //ARENAMED//25.12.2021//Yaş 30//5200 Greft Saç Ekimi Sonucu ve Süreci//  (Okunma sayısı 8819 defa)

BurakE

• Jr. Member
  • **
Anladım hala biraz daha zamanım var o zaman gelişim için :)

Plasticsurgeon

• Full Member
1 yılı geçmez hocam 1,5 2 yılda ancak kişi saçını ne uzunlukta tutması gerektiğini vermesi gereken şekli vs öğrenir ancak bu şekilde belli bir kapatıcılık elde eder .bu kamuflajı öğrenme ve uygulama deneyimleri ile elde edilen dolgunluğu saç çıkışı olarak yorumlamak lazım.
Çıkış diye sormamış üstad,  gelişme diye sormuş bilimsel yayınlarda saçların hacim kazanması ve güçlenmesinin 1.5 yıl kadar sürdüğü yönünde görüş çok tabi ki bu kişiden kişiye de değişecektir.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Plasticsurgeon

• Full Member
Anladım hala biraz daha zamanım var o zaman gelişim için :)
Tabi daha 1 yıl bile olmamış gelişir daha.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

emekli kel

• Hero Member
12_18 ay arasındada fark gorursun
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Sağ olun arkadaşlar bilgilendirmeler için. O zaman ben bu saç ekim sürecimi başarılı olarak değerlendirebilirim. Şuanki hali mutlu etmeye yetiyor. Dahası olursa ne ala diyor ve tüm diğer arkadaşlara da güzel sonuçlar diliyorum. :)
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

emekli kel

• Hero Member
Çıkış diye sormamış üstad,  gelişme diye sormuş bilimsel yayınlarda saçların hacim kazanması ve güçlenmesinin 1.5 yıl kadar sürdüğü yönünde görüş çok tabi ki bu kişiden kişiye de değişecektir.
bir ekimci soyle derdi ustad 2.ay sonu çıkar bebek tüyü gibidir gozle goremezsiniz 24 ayda kalınlaşır ama 12 ay sonunda yuzde 80 kalınlaşma tamamlanmış olur falan.tepe ilerki yaslar kemi ustleri sonraki ekimler daha gec çıkar.aslında saçın yerine oturması yeniden çıkması aynı şeler.saçlar  ayda cılız 15_18 ay sonu daha kalın saç gibi daha gür gosteriyor.tabi burdaki anlatılan kökten çıkma değil çıkanın kalınlaşması
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram