Anket

.

.
.

Gönderen Konu: //ARENAMED//25.12.2021//Yaş 30//5200 Greft Saç Ekimi Sonucu ve Süreci//  (Okunma sayısı 8832 defa)

BurakE

• Jr. Member
  • **
3 seans prp yapılmıştı bu fotoğraflardan önce.

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel olmuş. Arenamed hafif seyrek bölgeye bile çok ekim yapıyor bence daha iyi çünkü daha erkeksi görüntü oluyor. Seyrek ekim yapılınca ekim olduğu çok belli oluyor.

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada seninle kafa yapımız ve seyrek bölge neredeyse aynı 1. ay sonuçlarına baktım şuan benim kafamın durumu gibi aynı umarım bende senin gibi sonuç alırım hayırlı olsun tekrardan.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Seyrek ekim bende zaten olmazdı çünkü diğer bölgeler çok sık. Ciddi bi fark olurdu arada. Bakalım daha süreç devam ediyor 1. Yıl sonunu merak ediyorum ben daha çok. 3 arkadaş ektirdik arenamede. Sonuçlar güzel. Bir arkadaşımızın 6. Ay olmasına rağmen 1 yıllık gibi çıktı saçları. Biraz da kişiden kişiye değişiyor o yüzden herkes için hayırlısı diyelim :)
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

Ferhat4141

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Prp yi ektirdiğin yerdemi yaptın ?

baldman

• Hero Member
çizginin biraz daha netleşip sıklaşması lazım umarım zamanla olur daha önünde en az 2,3 ay daha var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Biraz fin alsan iyi olur saçların gelişmekte zorlanıyor çıkışlar var ama ince  süreç erken daha tabi ama şimdiden önlem alınmalı
Global Moderator

BurakE

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar merhaba,
8. Ayı tamamladım sayılır. Donör ile ilgili uzun zamandır bir sorunum yoktu şuan hiç işlem yapılmamış gibi. Kliniğin verdiği takviyeler harici biotin kullandım. Onun harici hiç bir şey kullanmadım. 6. Ay sonunda bitmişti takviyeler. Velhasıl kelam şuan için sonucum bu ve ben memnunum. Merak edenlere bir fikir olması amacıyla fotoğraflarımı da ekledim.ilk fotoğrafta saçımı taramak için biraz ıslattım. Kuruyunca daha hacimli duruyor. Sağdan soldan üstten genel olarak doğal görünüyor saçımı normalde dağınık kullanıyorum.
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2022, 20:46:16 Gönderen: BurakE »
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
harika sonuç

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
güzel sonuç tebrikler
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel görünüyor güle güle tara dostum.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Güzel yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğim gibi ben memnunum sonuçtan. Daha iyi olabilir miydi belki olurdu finasterid proscar minoxil vs kullansam ama istemedim. Bundan sonra ne kadar gelişir değişir onu bilemiyorum. Ama süreç sonu olarak düşünürsem anlık durumu güzel diyebilirim
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
Saçlar ne zamana kadar gelişime devam ediyor bilgisi olan var mı ?
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Plasticsurgeon

• Full Member
1.5 yıl denir genellikle ama tepe bölgesinde 2 yıla kadar devam eser diyenlerde var.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Roninn3

• Hero Member
1.5 yıl denir genellikle ama tepe bölgesinde 2 yıla kadar devam eser diyenlerde var.

1 yılı geçmez hocam 1,5 2 yılda ancak kişi saçını ne uzunlukta tutması gerektiğini vermesi gereken şekli vs öğrenir ancak bu şekilde belli bir kapatıcılık elde eder .bu kamuflajı öğrenme ve uygulama deneyimleri ile elde edilen dolgunluğu saç çıkışı olarak yorumlamak lazım.

Facebook Twitter Instagram