Anket

.

.
.

Gönderen Konu: //ARENAMED//25.12.2021//Yaş 30//5200 Greft Saç Ekimi Sonucu ve Süreci//  (Okunma sayısı 8831 defa)

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Valla hocam minoxil için iyi diyenler olduğu kadar kötü diyenler daha çok döküyor diyenler de oldu o yüzden hiç bulaşmak istemedim. Denemediğim için yorum yapamayacağım.

o dediğin donör bölge için değil  :) donörde bıraktığın zaman dökülmeye neden olmaz merak etme.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Sanırım tecrübelisin hocam bu konuda :) var mıdır benim de kullanmama gerek ? Şuanda minoxil ile şekil olarak aynı bir losyon kullanıyorum ekim merkezinin verdiği. İçeriğin alakası yoktur muhtemelen. Ama yavaş yavaş düzelme hızlandığı için artık kafam biraz daha rahat minoxil olmasa da olur gibi :)
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu serumların amacı genel olarak dht baskılayıcı içeriği ile zayıflayan incelen saç tellerini kuvvetlendirmek ve özellikle erkek tipi dökülmeyi bir nebze engellemek. Bu açıdan bakıldığında donör bölgenizdeki sorunun çözümü aslında bol vitamin almak , hücrelerin yenilenmesini sağlayan kremler kullanmak ve sürecin tamamlanmasını beklemek. Sizin de zamanla çok daha iyi olacak.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

BurakE

• Jr. Member
  • **
Hocam bu serumların amacı genel olarak dht baskılayıcı içeriği ile zayıflayan incelen saç tellerini kuvvetlendirmek ve özellikle erkek tipi dökülmeyi bir nebze engellemek. Bu açıdan bakıldığında donör bölgenizdeki sorunun çözümü aslında bol vitamin almak , hücrelerin yenilenmesini sağlayan kremler kullanmak ve sürecin tamamlanmasını beklemek. Sizin de zamanla çok daha iyi olacak.
haklısın hocam bende hep doğal çözümlerden yanayım mümkün mertebe bu şekilde devam edeceğim. Genel sağlıklı yaşam kuralları beslenme vs.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

BurakE

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar. 120. Günü de tamamladım. Süreçten memnunum. Daha iyi olacaktır diye de düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
120 gün yeni yeni gelişim başlar bu süreçte maşallah sürecinde gayet güzel gidiyor çıkışlar çok güzel olacak sonuç gidişata bakılırsa
Global Moderator

BurakE

• Jr. Member
  • **
120 gün yeni yeni gelişim başlar bu süreçte maşallah sürecinde gayet güzel gidiyor çıkışlar çok güzel olacak sonuç gidişata bakılırsa
sağ ol üstad teşekkür ederim güzel yorumun için. Artık kafaya takmayı bıraktım onun da etkisi oldu heralde :) ben de memnunun şuan için. Zamanla göreceğiz tabi.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
sağ ol üstad teşekkür ederim güzel yorumun için. Artık kafaya takmayı bıraktım onun da etkisi oldu heralde :) ben de memnunun şuan için. Zamanla göreceğiz tabi.

super olmus saclarin. hayirlisi olsun. bende yeni ektirdim serkan aydinda.  takviye olarak ne kullaniyorsun?

paylasimlarin icin tesekkurler.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Teşekkü
super olmus saclarin. hayirlisi olsun. bende yeni ektirdim serkan aydinda.  takviye olarak ne kullaniyorsun?

paylasimlarin icin tesekkurler.
öncelikle senin de ekimin hayırlı olsun. Ben sadece ekim merkezinin verdiği seti ve biotin kullandım. Onun haricinde sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalıştım. Kafaya takıp strese girmemeye çalıştım bir de en çok. Beceremediğim dönemler oldu tabi ama geçti çok şükür :)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Global

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkü öncelikle senin de ekimin hayırlı olsun. Ben sadece ekim merkezinin verdiği seti ve biotin kullandım. Onun haricinde sağlıklı ve dengeli beslenmeye çalıştım. Kafaya takıp strese girmemeye çalıştım bir de en çok. Beceremediğim dönemler oldu tabi ama geçti çok şükür :)

cok tesekkurler. en onemlisi stres sanirim. ben de biotinle baslamayi dusunuyorum. gidisata gore ekleme yapmak daha mantikli gibi.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Evet dostum ilk 3 ay pek düzelme olmuyor o yüzden o süreçte boş yere kafana takma benim de çok sorunluydu başlarda ama geçti
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

1905samet1905

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhabalar şimdiden saçlarını güle güle tara ekimin çok güzel olmuş . Dönör bölgen 90 ile 120 gün arasında tamamen kapanmış benim hala  tam anlamıyla kapanmadı. Ekstra kullandığın birşey oldumu acaba . Birde senin ekimi serkan aydının ekibinden kimler yapmıştı hatırlıyor musun . Birde kanalları kim açmıştı.
  • Ekim Tarihi: 07 ARALIK 2021
  • Ekim Merkezi ismi ARENAMED SERKAN AYDIN
  • Greft Miktarı 5.000 greft
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi Mınoksil. +. Kerozan

BurakE

• Jr. Member
  • **
merhabalar,
evet günden güne iyice yoğunlaştı saçlarım şuan çok daha memnunum. 3. prp yapıldı dün son 1 seansım kaldı prp daha sonra yaptırmayacağım. onun harici arenamedin verdiği bakım setini satın alıp kullanmıştı ve biotin kullandım ama artık bittiler ve bıraktım hepsini. son prp yapıldıktan sonra ( 3 hafta sonra ) hiç bir şey kullanmayacağım gidişattan memnunum. Benim ekimi yapan arkadaşlardan birini adı berkaydı diğerini hatırlamıyorum. kanalları serkan aydın açtı.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Mutlu olmana sevindim dostum resim atarsın arada konuna
Global Moderator

BurakE

• Jr. Member
  • **
150. Gün fotoğraflarım…
Bir kaç güne 180. günü de ekleyeceğim. Kullandığım takviyeler 5. Ay itibari ile bitti başka bir şey kullanmıyorum. Akışına bıraktım.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram