Anket

.

.
.

Gönderen Konu: //ARENAMED//25.12.2021//Yaş 30//5200 Greft Saç Ekimi Sonucu ve Süreci//  (Okunma sayısı 8836 defa)

BurakE

• Jr. Member
  • **
58 gün erken bir süre zamanla gelişecektir donör bölgende zamanla sorunsuz toparlar saç cildin hareketli görünüyor güzel süreç hayırlısı olsun

Bakalım üstad prp ile beraber daha iyi bir hareketlenme de olur diye umuyorum 90. günde daha güzel olabilir heralde. Ama saç kesimi konusunda aynı hataya düşmem bir daha.

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sizin ekim yerlerinde his kaybı ne zaman geçti , ya da hala devam ediyor mu acaba?
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

BurakE

• Jr. Member
  • **
Hocam sizin ekim yerlerinde his kaybı ne zaman geçti , ya da hala devam ediyor mu acaba?
Donör bölgede 68. gün itibari ile pek ciddi bir his kaybı kalmadı diyebilirim ama ekilen alanda his kaybı hala var bariz. Bazen kafamda güneş gözlüğü takılı unutuyorum fark etmiyorum bir yere değene kadar   :D
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

BurakE

• Jr. Member
  • **
Yani firma iyidir kötüdür ona bir şey diyemem tabi bu biraz beklenti ile de alakalı. Çok daha pahalı çok daha isim yapmış yerlerde de bir sürü hüsran sonuç var o nedenle bu konu biraz şans gibi. Donör bölge tahribatı konusunda ise evet doğru genelde sorunlu oluyor ama forumda da gördüğüm üzere benim donöre oranla çok daha kötü olanlar dahi toparlamış. Sadece biraz zaman alıyor 6 8 ay kadar. 3 arkadaşım daha ektirdi ben de dahil şuanda kadar ki süreçlerimiz fena değil. İnşallah 6 8 ay 1 yıl sonra da güzel olur
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

zarate_90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
 ben 2018de koray beyle görüşmüştüm o zaman graft başı dolar alıyorlardı çoğu yerde 20.000TL gibi bir rakam çıkacaktı bana ama tek tek ellerimle ekiyorum  demişti başka kimseyi yaptırmıyorum dedi. Doktor kul doktor koray derken toppikli internet resimlerine ve 2500 tl gibi ucuz bi duruma takıldık eski halimden daha iyi tabi ama başka yerde çok daha iyi olurdu. Arenada mevzu tamamiyle çok ekelim herkese ekelim bu da sonucu olumlu yönde azaltır. Çünkü serkan aydın saç ekmiyor hatta özbek kadın işçiler var.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Valla dostum anlattığın gibiyse talihsizlik olmuş ama 2018 çok eski tarih. 4 yılda bu adamlar milleti iyi ya da kötü eke eke işi bir nebze olsun farklı boyuta taşımışlardır diye düşünüyorum. Benim ekime Özbek kadın ya da 18 yaş küçük çocuklar girmedi. Belki giredebilirdi ama bana denk gelmedi. Kanalları Serkan aydın açtı. Diğer arkadaşlar yaşı bana yakın ve uzun süredir orada olan kişilerdi. Bir diğer arkadaşım ünlü hocalardan birine ektirmişti hem ekilen tutmadı hem zaten yetersiz olan greft kötü kullanılmıştı diye 2 sene sonra apartmandaki komşusu saç ekim işi yapıyor ona ektirdi ve sonuç aldı. Yani olacağı varsa her türlü oluyor. Zaten zamanı geri çeviremeyiz de ekim yapıldı bitti. Ama dediğim gibi 4 5 sene ciddi süre senin zamanındaki kadar kötü ve yerinde saymış olacaklarını düşünmüyorum.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

zarate_90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Aga emin ol o zamanlarda işleri daha iyidi çünkü herkes sazan gibi atlıyordu. Günde en az 25 kişiye ekiyorlardı şimdi sayılarında düşüş var. O zaman kimseye yetişemiyorlardı kalifiye eleman arıyorlardı yabancı Şimdi işleri düştü hem de donörde deşifre oldular hem daha iyi yerler ortaya çıktı hem de artık insanlar araştırıp öyle giriyor. Yani arenamed te saç ektirip de saçını 1 numaraya 3 numaraya kimse vuramaz. Ama şu an saçımın uzun hali önler harika yani kimse inanamıyor ilhan mansıza benzetiyorlar. Fakat Ben üç numaraya bir numaraya vuramayacaksam sokarım öyle ekimciye.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Dostum dediğim gibi beklenti olayı biraz da bak üstler harika diyorsun arkalar 3 numara olamıyor diyorsun. Bilmiyorum ne derece bir açıklığın vardı ya da ne bekliyordun tam olarak ama arkaları zaten çok kısa kullanılmayacak olduğunu ekim yapan herkes göze almıştır bence
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
90. günden selamlar.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
1 seans prp yaptırdım. Son 15 gündür fark edilir bir toparlama var. 20 günde bir ya da 30 günde bir olacak şekilde prpye devam edeceğim.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Yasir Harun

• Full Member
Kardeşim yavaş yavaş donor toparlıyor Ekim zaten güzel olacak. Prp de donor bölgesi için mi fark etttirdi yoksa genel mi. Prp kanıtlanmış bir faydası olmadığı söyleniyor genellikle.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Bana sanki donör bölgede toparlanmaya katkı yaptı gibi geldi tabi ki bilemiyorum net olarak nedir ne değildir ama. Genel olarak prp sonrası 15 günlük süreçte toparlama ve saç çıkışlarım arttı. Belki 90. Güne gelmiş olmamın bir etkisi de olabilir tabi. Ama yine de devam edicem prpye
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

ahmet turan

• Sr. Member
Donör bölge için en iyisi minoxil gerisi hikaye.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Valla hocam minoxil için iyi diyenler olduğu kadar kötü diyenler daha çok döküyor diyenler de oldu o yüzden hiç bulaşmak istemedim. Denemediğim için yorum yapamayacağım.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Yasir Harun

• Full Member
Olabilir yavaş yavaş çıkışlar artar su süreçte

Facebook Twitter Instagram