Anket

.

.
.

Gönderen Konu: //ARENAMED//25.12.2021//Yaş 30//5200 Greft Saç Ekimi Sonucu ve Süreci//  (Okunma sayısı 8833 defa)

BurakE

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar Selamlar.
58. Günüme ait fotoğraflarımı ekledim. Saçlarımı  hala kestirmedim. Bir kaç güne kestireceğim bölgeyi takip edebilmek adına kestirmemiştim. Ama görüntü kötü oluyor böyle de. Yorumlarınızı bekliyorum.

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme tamamen bitmiş. Donör toparlanmaya başlamış. 1 ay sonra çıkışlar rahat gözle görülür şekilde olur. Hocam sizin içiniz rahat olsun yüksek greft artı kaliteli donör siz çok güzel sonuç alırsınız. Var olan saçlarınızı korumayı düşünün.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme tamamen bitmiş. Donör toparlanmaya başlamış. 1 ay sonra çıkışlar rahat gözle görülür şekilde olur. Hocam sizin içiniz rahat olsun yüksek greft artı kaliteli donör siz çok güzel sonuç alırsınız. Var olan saçlarınızı korumayı düşünün.
Ben de öyle umuyorum 1 ay sonra gözle daha net görülür hale gelir sanırım. Psikolojik olarak kendimi mümkün mertebe rahatlatmaya çalışıyorum ekilenlerin çıkacağına inancım tam. Donör için de aynı şeyleri umuyorum. Prp ile destekleyeceğim.
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok bitmiş donör toparlamaya devam ediyor saç ekilen alan sağlıklı yakında çıkışlar başlar.
Global Moderator

BurakE

• Jr. Member
  • **
Şok bitmiş donör toparlamaya devam ediyor saç ekilen alan sağlıklı yakında çıkışlar başlar.
teşekkürler hintell yorumun için. Prp sonrası gelişim daha hızlı ve iyi olacak mı merak ediyorum. Paylaşacağım süreci.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
biraz katkısı olur ama finasterid en etkili çözüm araştırsan iyi olur düşünürsen
Global Moderator

BurakE

• Jr. Member
  • **
biraz katkısı olur ama finasterid en etkili çözüm araştırsan iyi olur düşünürsen
araştırdım evet olumlu etkisini de gördüm ama kullanmaya cesaret edebileceğim bir şey değil pek
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
Evet arkadaşlar. 68. Günüm. 3 gün evvel saçları kestirdim. Ama çok büyük bir hata oldu. Arka çok kötü görünüyor. Düzelme vs var mı bilmiyorum ama bana daha çok yok gibi geldi. 3. 4. Ay içinde umarım daha farklı olur. Saç çıkışlarına gelince o konuda sorun yok gibi hissediyorum ufak ufak. Ve ön çizgim belirginleşmeye başlıyor.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba BurakE
Sizin saç kaliteniz oldukça iyi.
Ekim sonrası saçlarınıza bakmak kaydıyla ekiminizden mutlu olacağınızı düşünüyorum.
Enseye  makine ile traş, ekim sonrası yaptıramıyorsunuz; makas ile saç kesimi öneriliyor. Galiba siz makine ile traş oldunuz.
Donörün sizi üzdüğünü gözlemledim; merak etmeyin düzelecektir.
İyi günler
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

BurakE

• Jr. Member
  • **
Merhaba BurakE
Sizin saç kaliteniz oldukça iyi.
Ekim sonrası saçlarınıza bakmak kaydıyla ekiminizden mutlu olacağınızı düşünüyorum.
Enseye  makine ile traş, ekim sonrası yaptıramıyorsunuz; makas ile saç kesimi öneriliyor. Galiba siz makine ile traş oldunuz.
Donörün sizi üzdüğünü gözlemledim; merak etmeyin düzelecektir.
İyi günler

Yorumunuz için teşekkürler. Elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum. Klinikten almış olduğum özel bakım kiti ve ona ek olarak besin takviyeleri kullanıyorum. O konuda özenliyim. Ek olarak prp'ye başlayacağım bu cumartesi.

Traş konusuna gelirsek çok biçimsiz bir uzama olmuştu hem toparlayıp hem de arkaları kısaltırsam kötü görüntü gider diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu. Bundan sonra traş konusunda daha dikkatli olacağım. Donör malesef üzüyor hele de böyle kabak gibi ortaya çıkınca :) 5. 6. aya kadar hala umudum var bakalım :)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Vezne45

• Şahin Çelik Saç ekim sürecim
  • Jr. Member
  • **
Öncelikle hayırlı olsun ekim güzel duruyor. Arenamed ekimlerini incelerseniz donör bölgeden greftleri genel olarak pek iyi alamıyorlar ve iz bırakıyorlar. Buna daha önceden dikkat etmediniz mi?
  • Ekim Tarihi: 18.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik Lifehair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Evocapil plus

BurakE

• Jr. Member
  • **
Makul düzeyde olabilecek sonuçları problem etmiyorum ama ben de şuan ekstradan bir durum var diğer ekimleri incelediğimde de bir toparlanma olmuş herkeste bende onun olmasını bekliyorum. Donör bölgemin ekim öncesi sıklığı iyi olduğu için çok problem olacağını düşünmemiştim. ve benimle beraber ektiren 2 arkadaşım daha var onlarda böyle bir dökülme olmadı ense kısmında. Benim de zaten 20 25. gün civarı döküldü.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence hala donör için endişe etmeyin, 60-70 gün hem ekim sonucu hem donör toparlaması için çok erken bir süreç diye düşünüyorum. Sadece henüz erken süreçte biraz fazla kısaltmışsınız. Çevremde saç ektiren çoğu kişiden gördüğüm kadarı ile süreç tamamlandığında donör yüzde 90 toparlanıyor. Önemli olan ekilen saçların ne kadarının sağlıklı olarak çıktı. Ayrıca donör bölgeyi merkeze de gösterirseniz ne yapmanız ya da ne ilaç ile takviye etmeniz gerektiğini onlarda söyler çünkü onların da sık karşılaştıkları bir durumdur bu.

Bu arada donör bölgenin özellikle ilk 4 ay sadece makasla kısaltılması öneriliyor genelde. 4. aydan sonra gerekiyorsa makine kullanmak daha sağlıklı deniyor.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

BurakE

• Jr. Member
  • **
Bence hala donör için endişe etmeyin, 60-70 gün hem ekim sonucu hem donör toparlaması için çok erken bir süreç diye düşünüyorum. Sadece henüz erken süreçte biraz fazla kısaltmışsınız. Çevremde saç ektiren çoğu kişiden gördüğüm kadarı ile süreç tamamlandığında donör yüzde 90 toparlanıyor. Önemli olan ekilen saçların ne kadarının sağlıklı olarak çıktı. Ayrıca donör bölgeyi merkeze de gösterirseniz ne yapmanız ya da ne ilaç ile takviye etmeniz gerektiğini onlarda söyler çünkü onların da sık karşılaştıkları bir durumdur bu.

Bu arada donör bölgenin özellikle ilk 4 ay sadece makasla kısaltılması öneriliyor genelde. 4. aydan sonra gerekiyorsa makine kullanmak daha sağlıklı deniyor.

evet hocam ben de öyle umut ederek 4 5. aylara kadar sakin kalmaya çalışıyorum. Saç konusuna gelince yine haklısın aslında makasla biraz toplatmak lazımdı ama anlık bir hata ettik. Sanki kısaltırsam açıklıklar yok olur gibi düşündüm ama işte tam tersi çok daha sırıttı.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
58 gün erken bir süre zamanla gelişecektir donör bölgende zamanla sorunsuz toparlar saç cildin hareketli görünüyor güzel süreç hayırlısı olsun
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram