Anket

.

.
.

Gönderen Konu: //ARENAMED//25.12.2021//Yaş 30//5200 Greft Saç Ekimi Sonucu ve Süreci//  (Okunma sayısı 8830 defa)

BurakE

• Jr. Member
  • **
kardeşim 5200 greft alınmış tabi ki normal görünmeyecek zamanlada toparlayacak insanların nedediği önemli değil senin sonucun önemli şu an operasyon yeni zamanla toparlar kafana takma
neyse hocam madem lafı geçti fotoğrafları da yüklemiş olayım. Merkeze de gönderdim bugün buraya da ekliyorum. 37. Gün durum bu şekilde.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2022, 14:21:40 Gönderen: BurakE »
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

Leonidas

• Hero Member
Hayırlı olsun arenamedin ektiği çıkar genelde ama İşte hem yüksek kök hemde kötü kullanıyorlar donoru , umarım kısa zamanda toparlar.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun arenamedin ektiği çıkar genelde ama İşte hem yüksek kök hemde kötü kullanıyorlar donoru , umarım kısa zamanda toparlar.
Teşekkür ederim yorumun için hocam. kısa ya da uzun zamandan ziyade toparlamasına razıyım :) onun dışında ekimimin başarılı olacağını düşünüyorum aslında şuan tepe fotoğrafımda çok bir anormallik görmüyorum ama görüyorsanız lütfen söyleyin. Daha çok donör bölge odaklıyım. Takviye için öneriniz var mı ? ya da prp ? Bir de kolajen kullanımı için ne düşünüyorsunuz ?
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

BurakE

• Jr. Member
  • **
Bu arada bir detay fark ettim. 10. ile 17. gün arasındaki fotoğraflarımda donör bölgede şuanda saç olmayan yerlerde saç varmış. Bu iyiye işaret midir üstadlar ? @Hintell @Leonidas Bu arada çok kafa şişiriyorum farkındayım bunun için de lütfen kusuruma bakmayın.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

taco_9

• Sr. Member
zaten donör sonradan dökülüyor dostum ilk günlere bakma sen genelde birinci ayın sonunda en kötü hale bürünüyor sonrası üç dört aya kadar nihai sonuç ortaya çıkıyor.

Shan

• Jr. Member
  • **
yapman gerek tek şey kafana bu kadar takmadan zamana bırakmak, sonuç çok güzel olacak , donör bölgeni hiç kafana takma, toparlanmayan donör nerdeyse yok bu operasyonda. Keyfini çıkar!
  • Ekim Tarihi: 29.01.2021
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 41

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bu arada bir detay fark ettim. 10. ile 17. gün arasındaki fotoğraflarımda donör bölgede şuanda saç olmayan yerlerde saç varmış. Bu iyiye işaret midir üstadlar ? @Hintell @Leonidas Bu arada çok kafa şişiriyorum farkındayım bunun için de lütfen kusuruma bakmayın.

Zamanla toparlar merak etme sen ekim alanına yoğunlaş dostum
Global Moderator

BurakE

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. İnanın verdiğiniz her cevap çok olumlu etki yaratıyor. Ben de bundan sonra donör bölge için daha az endişelenip sürece odaklanmaya çalışacağım. Paylaşmaya devam :) Tekrardan teşekkürler.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
44. günüme ait fotoğraflarım. Yorumlarınızı beklerim.
Fotoğrafları düz koyabilmek için uğraştım ama olmadı. Buraya yüklenince yan oluyor. Kusura bakmayın.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2022, 11:11:59 Gönderen: BurakE »
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

hyperKel

• Hero Member
donör bölge kötü görünüyor fakat toparlar. bence şu aşamada minoxil başlasan iyi olur hem donör bölgen için hemde ekim alanını çabuk toparlar.açıklığına nazaran greft sayısı fazla olmuş bu durumda kendi saçlarına geçici olarak zarar vermiş bu yüzden minoxil ile süreci hızlandırırsan iyi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ekran görüntüsü al onu yükle düzelir bir dakine sürecin normal seyrinde çıkış için zaten erken ekim alanı cildin güzel donör de toparlıyor sorun yok
Global Moderator

BurakE

• Jr. Member
  • **
donör bölge kötü görünüyor fakat toparlar. bence şu aşamada minoxil başlasan iyi olur hem donör bölgen için hemde ekim alanını çabuk toparlar.açıklığına nazaran greft sayısı fazla olmuş bu durumda kendi saçlarına geçici olarak zarar vermiş bu yüzden minoxil ile süreci hızlandırırsan iyi olur.
Evet ben de çok beğenmiyorum donör bölgemi malesef. Ama ilaç statüsündeki şeyleri en son çare kullanmak istiyorum bir süre daha bekleyip toparlanma durumuna bakacağım hocam.
ekran görüntüsü al onu yükle düzelir bir dakine sürecin normal seyrinde çıkış için zaten erken ekim alanı cildin güzel donör de toparlıyor sorun yok
eyvallah Hintell üstad dediğin gibi çıkışlar için erken. Donör için de sen de çok vurguladın sabretmem gerektiğini biraz daha sabredip takip edeceğim durumu bakalım inşallah daha iyi olacak.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Yasir Harun

• Full Member
Kardeşim Ekim işlemin hayırlı olsun. Hemen hemen aynı tarihte aynı yerde ektirmisiz. Donor bölge konusunda rahat ol  donor bölge bir şekilde toparlıyor. Çok daha kotu donorler gördüm sonra gayet güzel toparlamislardi. Umarım Ekim sonucun seni tatmin eder.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Kardeşim Ekim işlemin hayırlı olsun. Hemen hemen aynı tarihte aynı yerde ektirmisiz. Donor bölge konusunda rahat ol  donor bölge bir şekilde toparlıyor. Çok daha kotu donorler gördüm sonra gayet güzel toparlamislardi. Umarım Ekim sonucun seni tatmin eder.
Teşekkürler hocam. Olacağına inanıyorum ben de lakin sabır işi zor iş :)
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram