Saç Ekimi Sonuçları
kardeşim 5200 greft alınmış tabi ki normal görünmeyecek zamanlada toparlayacak insanların nedediği önemli değil senin sonucun önemli şu an operasyon yeni zamanla toparlar kafana takma
Hayırlı olsun arenamedin ektiği çıkar genelde ama İşte hem yüksek kök hemde kötü kullanıyorlar donoru , umarım kısa zamanda toparlar.
Bu arada bir detay fark ettim. 10. ile 17. gün arasındaki fotoğraflarımda donör bölgede şuanda saç olmayan yerlerde saç varmış. Bu iyiye işaret midir üstadlar ? @Hintell @Leonidas Bu arada çok kafa şişiriyorum farkındayım bunun için de lütfen kusuruma bakmayın.
donör bölge kötü görünüyor fakat toparlar. bence şu aşamada minoxil başlasan iyi olur hem donör bölgen için hemde ekim alanını çabuk toparlar.açıklığına nazaran greft sayısı fazla olmuş bu durumda kendi saçlarına geçici olarak zarar vermiş bu yüzden minoxil ile süreci hızlandırırsan iyi olur.
ekran görüntüsü al onu yükle düzelir bir dakine sürecin normal seyrinde çıkış için zaten erken ekim alanı cildin güzel donör de toparlıyor sorun yok
Kardeşim Ekim işlemin hayırlı olsun. Hemen hemen aynı tarihte aynı yerde ektirmisiz. Donor bölge konusunda rahat ol donor bölge bir şekilde toparlıyor. Çok daha kotu donorler gördüm sonra gayet güzel toparlamislardi. Umarım Ekim sonucun seni tatmin eder.