Anket

.

.
.

Gönderen Konu: //ARENAMED//25.12.2021//Yaş 30//5200 Greft Saç Ekimi Sonucu ve Süreci//  (Okunma sayısı 8818 defa)

BurakE

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar Merhaba,

Tam 30 gün önce Arenamed Saç Ekim Merkezinde 5200 greftlik ekim yaptırdım. Daha çok alın bölgesinde yanlarda var olan açıklığı kapatma fikriyle yola çıkmıştım fakat 3500 greft ön bölgeye 1700 greftte tepe bölgesine ekim yaptık. Genel olarak ilgi alaka vb. konularda sorun yaşamadım. Ekim sonrası süreçte her şeye harfiyen dikkat ettim hala daha aynı şekilde devam etmekteyim. Kullandığım ve ekim merkezi tarafından satılan 3 adet ürün mevcut. Şampuan Losyon ve Hap. İçerikleri konusunda çok detaylı bilgim yok. Şuan canımı sıkan tek bir konu var o da donör bölgemde sağ kulağa yakın yerdeki sorunlu bölge. Onun dışındaki kısımlar ne kadar sorunlu bir fikrim yok ama 30 gün için çok kötü bir durumda değil gibi. Ya da öyle düşünmek istiyorum :) Bugün solgar biotin aldım kullanmaya başlayacağım. Ayrıca toz kolajen kullanıyordum ekim öncesi yine başlamayı planlıyorum. Lütfen yorumlarınızda almam ya da almamam gereken takviyeler ile ilgili bilgilendirme yapınız. Süreç ile ilgili bilgi vermesi açısından 3. Gün, 15. Gün ve 30. Günüme ait fotoğrafları paylaşacağım. Tüm tavsiye ve önerilerinize açığım. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim. Ben de merak ettiğiniz şeyler ve sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışacağım.

İyi forumlar.

3.Gün

15.Gün

30.Gün

« Son Düzenleme: 27 Ocak 2022, 08:36:13 Gönderen: BurakE »
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily
Farklı Saç Ekimi Sonuçları

blackmamba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Arenamed 5200 Greft Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2022, 21:48:44 »
5200 greftlik bir açıklığınız kesinlikle yok. Ama gördüğüm kadarıyla merkezin tarzı bu. Geçmiş olsun.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2022, 21:52:55 »
hayırlı olsun ekim sonucundan korkma iyi olma ihtimali yüksek ama donör bölge için bence minoxil sprey başla.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2022, 22:22:49 »
5200 greftlik bir açıklığınız kesinlikle yok. Ama gördüğüm kadarıyla merkezin tarzı bu. Geçmiş olsun.
evet hocam haklısın sadece köşeleri doldurmak istemiştim. Ama sonra ön bölgeye komple ekelim çok gür olsun dedik. Ve sanırım forumda da gördüğüm kadarı ile Arenamed hep yüksek greft çalışmış. Teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2022, 22:24:43 »
hayırlı olsun ekim sonucundan korkma iyi olma ihtimali yüksek ama donör bölge için bence minoxil sprey başla.
Teşekkür ederim. Ekim sonucundan ziyade benim şuanki korkum donör bölge. İster istemez kafama takıyorum çünkü saç ekimine çok fazla ihtiyacım yoktu daha çok estetik açıdan oldum ihtiyaçtan hariç. O yüzden şimdi hasarlı ya da kusurlu bir yer kalırsa gerçekten üzülürüm.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2022, 08:39:28 »
Bu arada şu andan sonra yapmam gerekenlerle ilgili lütfen tavsiye verin. 2. Ayı beklemem gerekir mi bir şeyler kullanmak için. Saça ekim merkezinin verdiği takviyeler harici biotin ve kolajen kullanmayı düşünüyorum uygun mu sizce ? En hızlı şekilde toparlamak için ne gerekiyorsa onu yapmak istiyorum
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2022, 14:22:13 »
Hintell ve diğer üstadlar,

Herkesin fikirlerine önem veriyor ve fikirlerinizi bekliyorum.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Nahuel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2022, 17:17:26 »
1 ay önce aynı yerde bende Ekim yaptırdım aynı bölgede bende de açıklık var hocam ama takmiyorum günden güne daha iyiye gidiyor çünkü sende çok takma. Ahmet diye bir arkadaş vardı arenamedde Ekim yaptırmıştı donör seninkinden kat kat daha kötüydü üç dört ayda çok çok iyi duruma gelmişti onun konusuna bak moralin yerine gelir

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2022, 18:06:34 »
o boşkluklar greft alınan yerler değil yanisi doku küsmesi dedikleri bir durumdan kaynaklı geçici dökülme .minoxil kullanırsan hızlıca toparlanmasını sağlayabilirsin.

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2022, 18:58:23 »
1 ay önce aynı yerde bende Ekim yaptırdım aynı bölgede bende de açıklık var hocam ama takmiyorum günden güne daha iyiye gidiyor çünkü sende çok takma. Ahmet diye bir arkadaş vardı arenamedde Ekim yaptırmıştı donör seninkinden kat kat daha kötüydü üç dört ayda çok çok iyi duruma gelmişti onun konusuna bak moralin yerine gelir
yani moral bozmamaya çalışıyorum tabi evet ama ister istemez biraz can sıkıyor bakalım düzelecek inşallah takviyelere başlamak lazım sanırım.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2022, 19:00:10 »
o boşkluklar greft alınan yerler değil yanisi doku küsmesi dedikleri bir durumdan kaynaklı geçici dökülme .minoxil kullanırsan hızlıca toparlanmasını sağlayabilirsin.
valla hocam doku küsmesi ise bir şekilde toparlar heralde ben greft fazla alınışta kalıcı açıklık kalır diye de çekiniyorum biraz çünkü. Genel olarak Arenamed donör bölgelerde biraz sert davranıyor sanırım forumda da gördüğüm kadarı ile.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2022, 19:27:17 »
Bir sorun yok saç ekimin güzel donör bölgende kısa zamanda toparlar kardeşim sorun olmaz ekilenler çıkarsa da sorunsuz genelde aranamed sonuçları yoğun oluyor güzel olur saçların kardeşim biraz da medikal tedavilerle le destekle
Global Moderator

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 25 Ocak 2022, 19:28:05 »
Sac ektirdiginiz yer donor problemli ama ektiklerinin genel olarak cikmasiyla biliniyor forumda, karşıtları da var sevenleri de var.. donör bölge yuzde 95 küsme oluyor operasyonlarinda... Ben sırf bu yüzden tercih etmedim çünkü 6 ay o şekilde gezenezdim.. moralinizi bozmayin toparliyor er yada geç.. eger bu donor olayini atlatirsiniz yuzde 90 iyi sonuc alıcaksıniz
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 25 Ocak 2022, 20:01:01 »
Bir sorun yok saç ekimin güzel donör bölgende kısa zamanda toparlar kardeşim sorun olmaz ekilenler çıkarsa da sorunsuz genelde aranamed sonuçları yoğun oluyor güzel olur saçların kardeşim biraz da medikal tedavilerle le destekle
Üstad teşekkür ederim yorumun için. Medikal tedavi için ne önerirsin. Ben yukarıda görseli yer alan 2 adet ürün ve yine onun şampuanını kullanıyorum. Arenamedin kendi ürünleri. Kolajen ve biotin kullanayım diyorum bunlardan hariç olarak. Uygun mudur hepsini bir arada kullanmak ya da ekleyeceğin bir şey var mıdır ?
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 26 Ocak 2022, 09:45:16 »
Kolajen kullanımının saça bir faydası olur mu arkadaşlar ?
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

Facebook Twitter Instagram