Gönderen Konu: DR.CYJ HAİR FİLLER DÜNYADA İLK VE TEK SAÇ DOLGUSU!  (Okunma sayısı 2340 defa)

proscarkullanıyorum

• Full Member
Arkadaşlar illaki duyanınız bileniniz vardır. Kısaca özet geçeyim. İnternetten araştırdığım kadarıyla bu saç dolgusunu “Caregen” firması geliştirmiş. Dünyada ilk ve tekmiş. Bu aşı saçlı deriye doktor tarafından uygulanıyor, iddasıda şu yönde. Saç dökülmelerini durduruyor, mevcut saçı güçlendiriyor, kalınlaştırıyor, hasarlı hücreleri onarıyor, kan dolaşımını arttırıyor ve yeni saç oluşumunu sağlıyor. İçeriğinde 7 faktörlü zenginleştirilmiş peptit zinciri ve hyalüronik asit bulunmakta. 4-6 seans uygulanması yeterli oluyormuş. Seanslar 2 hafta aralıkla yapılıyormuş. Fiyat hakkında bir bilgim yok. Türkiyede bu aşıyı uygulayan klinikler var. Bu aşı hakkında bilgi sahibi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Ayrıca ekleyeyim, s clinic başlığı ile açılan bir konuda dermaheal ürünlerinden bahsediliyordu, bu aşıyı geliştiren firma yine aynı firma.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: DR.CYJ HAİR FİLLER DÜNYADA İLK VE TEK SAÇ DOLGUSU!
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2022, 21:44:47 »
 dr bir tanıdık anlatmıştı bu olayı bana.sanırım 1 sene oluyordur tam hatırlayamıyorum.çok tutsa yayılırdı.tabi en garantisi kullanıcı deneyimleri
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2022, 21:53:17 »
dr bir tanıdık anlatmıştı bu olayı bana.sanırım 1 sene oluyordur tam hatırlayamıyorum.çok tutsa yayılırdı.tabi en garantisi kullanıcı deneyimleri
Ben de aynı fikirdeyim. Tutsa yayılırdı diye düşünüyorum. Ama firma hala ürünü dün üretmişler gibi ön planda tutmaya devam ediyor. Acaba başarısından dolayı mı yoksa dünyada ilk ve tek olmasından dolayı mı bilemicem.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2022, 21:54:54 »
 herkes dünyada ilk ve tek zaten bu saç işinde.ilaçtada ekimdede ilk ve tekler.çalışmalar şu bu hep aynı laflar.kullanıcı gorusleri gercek gerisi faso fiso
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

proscarkullanıyorum

• Full Member
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2022, 22:05:59 »
herkes dünyada ilk ve tek zaten bu saç işinde.ilaçtada ekimdede ilk ve tekler.çalışmalar şu bu hep aynı laflar.kullanıcı gorusleri gercek gerisi faso fiso
Aynen öyle

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2022, 22:23:10 »
Konuda mesajım bulunsun, bilgisi olan bir arkadaş yorum yaparsa haberdar olalım.
Takipteyim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 23 Ocak 2022, 22:27:40 »
 tanıdık dr arkadasta dermotolog bayağıda uzman anlatmıştı bana şimdi tam aklımda değil siteyede yazmış oolabilirim boyle boyle bir olay var diye.bir daha denk gelince gene konusurum.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2022, 23:08:16 »
Ayriyeten aganigi naganigiyi de ekleselermiş vaatlerine :))

Şaka bir yana ben de eksozoma taktım bu tarz tedavilerden keşke yaptıran arkadaşlar olsa da takip etsek böyle tedavileri
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Ali Kemal

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 24 Ocak 2022, 00:38:50 »
Adında bir defa meymenet yok  :) saç dolgusu nedir arkadaş.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2022, 14:14:18 »
Herkese merhaba,

Güney Koreli firma Caragen'in ürettiği saç mezoterapisidir. İlgili şirketin kliniklerde kullanılan pek ürünü vardır. Bir dönem Türkiye'de Renokin saç solüsyonu ve şampuanı satılmaktaydı. Zamanında ben de kullanıp memnun kalmıştım. Peptit içerikli ilk serumlarından biridir ve pahalıydı. Neyse saç dolgusuna gelirsek, isminde yer alan "filler" kelimesinden dolayı dolgu denmesi biraz kafa karıştırıyor. Kullanıma hazır halde enjektörde bulunan bir saç mezoterapisidir. Zaten içeriğine baktığınızda peptitlerle desteklenmiş olduğunu görürsünüz. Aşağı yukarı 3 yıl önce 3 seans yaptırmıştım. Kayda değer bir sonuç görmedim çünkü bu tür tedavilerde en az 3-6 aydan sonra sonuç alınır. Artık kliniklerde kullanılan çok fazla sayıda mezoterapi bulunmakta, bu da onlardan bir tanesidir. Yani günümüzde kullanıcıları heyecanlandıracak bir ürün değil. Saçı olanlar yani hafif saç seyrelmesi olanlar düzenli olarak yaptırdıkları mezoterapilerle saç dökülmesini öteleyebilirler ancak garantisi yok ve çok maliyetli olur çünkü süreklilik arz etmesi gereken bir tedavi yöntemidir. Haftada bir ya da 15 günde bir olarak sürekli yapılmazsa bir anlamı olmuyor. Bazı kliniklerde 8-10 seans mezoterapi yapıldıktan sonra sene de 1-3 seansla sonuç korunur gibi yanıltıcı bilgiler veriliyor, erkek tipi saç dökülmesinde uygulama kesildiği zaman sonuç hızla geriye gitmeye başlar.

Teşekkürler.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Canan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2022, 00:55:04 »
Merhaba ben bu dolguyu ilk İzmire geldiğinde yanında çalıştığım doktorum tarafından yaptirmistim,  gerçekten sonuçlar inanılmaz güzel. Troid hastası olduğum için çok sık dökülen ince telli ve seyrek saçlarım vardı 2 hafta arayla yanlış hatirlamiyorsam 6 seans yapıldı sonuçlara inanamazsınız.asiri memnun kaldım saç sorunu yaşayan biri olarak herkese tavsiye ederim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2022, 03:47:57 »
Merhaba ben bu dolguyu ilk İzmire geldiğinde yanında çalıştığım doktorum tarafından yaptirmistim,  gerçekten sonuçlar inanılmaz güzel. Troid hastası olduğum için çok sık dökülen ince telli ve seyrek saçlarım vardı 2 hafta arayla yanlış hatirlamiyorsam 6 seans yapıldı sonuçlara inanamazsınız.asiri memnun kaldım saç sorunu yaşayan biri olarak herkese tavsiye ederim..

Sizin erkek tipi saç dökülmesi yani dht bağlı değil siz de etki etmesi daha iyi sonuçlar vermesi olabilir ama erkeklerin o kadar kolay değil

Bu dolgu biraz saçı besleyen damarların genişlemesine neden olabilir kısaca hormon yağından tıkanan damarların biraz açılıp saçların beslemesine sebep olabilir ama uzun süreli bir çözüm olmayacaktır canan hanım
Global Moderator

skfall

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2022, 04:32:31 »
Takip

Facebook Twitter Instagram