Gönderen Konu: 28. Gün Donör Bölge Durumu  (Okunma sayısı 1009 defa)

BurakE

• Jr. Member
  • **
28. Gün Donör Bölge Durumu
« : 22 Ocak 2022, 11:51:19 »
Merhabalar arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Donör bölge vs kafama takıp araştırırken bu forumu buldum. İyi ki de bulmuşum. Belki olumsuz şeyler duyacağım ama daha çok olumluları dikkate almak istiyorum. Cidden morale ihtiyacım var. Saç ekimi işlemimi ön bölgemdeki açılmadan yola çıkarak yaptırdım onun harici çok fazla ihtiyacım yoktu. Güzelleşelim derken daha kötü bir hal almak gerçekten ürkütücü. velhasıl kelam şuanda 28. günümdeyim. Donör bölgem kötü bence. Benim sizlere sormak istediğim şey ise bu durumu değiştirebilir miyim ? Ne takviyesi almalı nasıl bir bakım yapmalıyım ? Bunlar için daha erken mi ? Kaç zamanda düzelir ve normalleşir ? Tabi ki ilk hali gibi olması değil normalleşmeden kastım. Evet biliyorum 28. gün belki bir nebze erken ama inanın sadece öndeki boşlukları doldurmak için ekim yaptırmayı istemiştim ve bu nedenle şuan ki durum ekstradan canımı sıkıyor. Şimdiden yardım ve bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.

• Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Yasir Harun

• Full Member
Ynt: 28. Gün Donör Bölge Durumu
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2022, 21:49:20 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun donor bölge toplayacaktır bu canını sıkmasın. Form da benzer durumda olan arkadaşlar için minoxil kullanmayi öneriyorlar. Daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2022, 22:49:41 »
   2 3 aya toparlar donor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 23 Ocak 2022, 15:19:02 »
Öncelikle ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Şuanda kullandığım bir Losyon ve hap var saç ekim merkezinin verdiği. Ek olarak bir de biotin kullanmayı düşündüm en yan etkisiz ve masum duran şey o gibi sanırım. Bu arada 5200 greft çalışıldı. Bu doku küsmesi tahribat ile mi alakalı yoksa vücudun normal bir tepkisi mi ? onu da merak ediyorum. Toparlansın da süreye razıyım bu arada.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ocak 2022, 15:51:11 »
donör bölgen toparlar sorun edilecek bir durum yok için rahat olsun

saç ekiminide ilgili bölümde güzelce konu açıp paylaşırsan onu da takip ederiz
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 23 Ocak 2022, 16:12:04 »
 sorun yok devam.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

BurakE

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2022, 20:02:11 »
İlgili bölümde konu açtım. Sürecimi sonuna kadar foruma sunmayı planlıyorum. Daha evvel de dediğim gibi tek ve en büyük çekincem donör bölgem. İnşallah güzel olur.
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2022, 23:55:32 »
Düzeldimi
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları