Merhaba arkadaslar oncelikle forumun kurucularina cok tesekkur ederim. Sac ekimini ilk arastirmaya basladigim zamanlardan bu yana bu forum bana sac ekimi hakkinda cok fazla sey ogretti.
Kendimden bahsetmem gerekirse yasim 39,
iki kere 2012 ve 2016 da hatalı saç ekimi geçirdikten sonra üçüncü saç ekimini iyi araştırmam gerektiğini düşündüm.
Doktor secimi konusunda Dr Koray hoca yaptırmayı düşünüyordum fakat donor bölgemin yeterli olmadığını ve 6 ay boyunca Finasterid kullanmami istedi dolayısıyla Koray hocadan vazgeçmek durumunda kaldim bu 2 yillik surecte bir cok farkli doktor arasinda gel git yasadim ve sonunda Kaan Pekiner’de karar kildim; kendisinin donor konusunda koruyucu olmasi, sureci bastan sona kendisi ustleniyor olmasi ve bir gunde yalnizca 1000 greft/ 1 hasta seklinde calisiyor olmasi benim icin belirleyici faktorler oldu.
Doktor bey ve ekibiyle tanistiktan sonra da cok dogru bir karar vermis oldugumu dusunuyorum. Kaan Pekiner nezaketiyle, ilgisiyle ve profosyonelligiyle tam anlamiyla bu isin uzmani ekibi de ayni sekilde guler yuzlu ve kibar. on cizginin belirlenmesinin ardindan 2009 greftlik bir ekim yapildi 661 greft sakaldan alindi, fotolari da buraya ekleyecegim yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.