Gönderen Konu: Saç ekimi  (Okunma sayısı 358 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2022, 22:45:40 »
 ilk iğneler biraz acıtır sonra alışırsın sonra acı baslarsa gene iğne istersin.birde iğneler farklılık gosterebilir daha uzun sureli ve daha etkili uyuşturup vurulurkende acı vermeyen iğnelerde var ekimciler onu pek kullanmayı istemez ama soylersin onu yaparlar sanırım o iğnenin maliyeti daha fazla
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sefqlas

• Full Member
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2022, 23:03:41 »
ilk iğneler biraz acıtır sonra alışırsın sonra acı baslarsa gene iğne istersin.birde iğneler farklılık gosterebilir daha uzun sureli ve daha etkili uyuşturup vurulurkende acı vermeyen iğnelerde var ekimciler onu pek kullanmayı istemez ama soylersin onu yaparlar sanırım o iğnenin maliyeti daha fazla
Comfortin olması lazım. Doktorum her gün yaptığım şey bu ama işte ürperiyor insan. Canlı canlı hiç yaptırmadım o şekilde

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2022, 23:26:30 »
 kasabı kan tutması gibi birsey oluyor.herkesin  fobileri vardır  o kadar kişinin o iğneyi olduğunu dusun ve bunun sadece fobi olduğunu dusun gozun kapalı yaptır.bende ehliyet almadım 18 oncesi araba surerdim onemli olmayan bir kaza yaptım korktum 42 yasına kadar alamadım.öldürseler araba süremem.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Fff8

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2023, 09:26:36 »
Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa ben de sevinirim. Bu confort in ile ilgili olarak pek işe yaramıyor diyen de var iğne çilesini çok azalttı diyen de. Bunun doğrusu nedir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2023, 12:01:58 »
2500 greft olduğunu nereden biliyorsun ?
Resimleri ekleyin.

Dostum altı üstü bir kaç iğne acısa ne olacak senin tek derdin
İyi bir saç ekimi iyi bir sonuç olmalı bunlara takılma
Global Moderator

Fff8

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2023, 12:49:52 »
2500 greft olduğunu nereden biliyorsun ?
Resimleri ekleyin.

Dostum altı üstü bir kaç iğne acısa ne olacak senin tek derdin
İyi bir saç ekimi iyi bir sonuç olmalı bunlara takılma

Hintel hocam ekim merkezi tabi önemli, onu zaten seçiyoruz da işte son aşamada sedasyonlu mu yaptıralım yoksa bu comfort in ile yaptırmak varken sedasyona gerek yok mu onu düşünüyoruz

Facebook Twitter Instagram