Saç Ekimi Sonuçları
Hocam merhaba bende ahmet beyde operasyon yaptırdım oyuzden diğer yaptıran arkadaşların sürecini merak ediyorum şuan ne durumdasın acaba
Berkan hocam merhaba dökülmelerin başladımı benim çok erken dökülmüştü sürecim normalmi ilerlemiş herkesinki öylemi merak ediyorumda
Görüntü güzel görünüyor ve şok dökülmen başlamış zaten:) bir kaç günr şiddetini hissedersin
Kendi saçların zayıflar şok dökülme ve ekimin verdiği tranva ile kan akışı değişir 4 sy da toparlar ama dökülecek ince saçlarda dökülür.Şok dökülme değişir genelde 35 günde bitmiş olur
Hayırlı olsun ön çizgi çok iyi duruyor dümdüz olmaması doğal bir görüntü sağlamış. Şu an ki durum nedir fotoğraf atarsan süper olur kardeşim.
Arkadaşlar merhaba. Bugün 30. Günüm şok dökülme devam ediyor. Kendi saçım uzuyor ekilenler dökülüyor ve pek iç açıcı bir görüntü ortaya çıkmıyor. Ama bu işin tek ilacı sabır. Güzel günler yakında … 40. Günde görüşmek üzere ✌ [/quot
evet sabır dostum ekim yaptırdıktan sonraki en zor süreci yaşıyorsun şu an ama her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor.
Hocam merhaba ahmet beyin önerdiği vitamin ve saç ekim yapını kullanıyormusun acaba.