Gönderen Konu: ( BATMAN)CAN HAİRTRANSPLANT TURKEY KLİNİĞİ( BÜŞRA CAN) 6000 GREFT  (Okunma sayısı 6206 defa)

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Büşra hanım Batman'da iyi işler çıkartıyor fiyat performans olarak şok dökülme 21 den sonra başlar tahminimce

teşekkür ederim. ben pek memnun kaldım kendisinden ve ekibinden :)

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Benim de dikkatimi çeken yüksek greft çalışılmış olmasına rağmen gayet hasarsız bir donör bölgen var hocam. Güzel olur diye düşünüyorum.

kendisi özellikle vurguladı donör bölgeyi en az hasarla kurtaracağız diye. dediğini de yaptı.
  • Ekim Tarihi: 08/01/2022
  • Ekim Merkezi ismi batman can hairtransplant ( Büşra CAN)
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi SOLGAR 5000MCG,

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar. Bugünü de sayarsak 47. günden iki fotoğraf paylaşmak istedim. Şok dökülme bitti. Şimdiye dek iki tane prp yaptırdım. Rahat bir süreç benim açımdan.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar arkadaslar.. bugün 84.gun. süreçle ilgili bilgi vermek istedim. Düne kadar günde iki tane Solgar 5000 biotin kullandım. Artık günde bir tane kullanmamın yeterli olacağını söylediler klinikteki arkadaşlar. . Ense serumu kullandım iki şişe. Üç tane de prp yaptırdım. Revox şampuan kullanıyorum ayrıca.surec benim açımdan istendiği gibi ilerliyor.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

Robert

• Hero Member
Var olan saçlarınız kayıp yaşamamış 90 dan itibaren çıkışlar artarak devam edecektir

Onaltı Yıl Sonra

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişmeleri paylaşmayi unutmayın hocam saçlarınızı iyi günlerde tarayın inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar süreciniz olağan akışında cild hareketli görünüyor normal akışında dağlıklı
Yakında kafa derinizde saç ekimi olan alanlarda Tüylenmeler artarak devam eder hayırlısı olsun
Global Moderator

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişmeleri paylaşmayi unutmayın hocam saçlarınızı iyi günlerde tarayın inşallah
Elbette. Daha iyi oldukça paylaşacağım :)
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar süreciniz olağan akışında cild hareketli görünüyor normal akışında dağlıklı
Yakında kafa derinizde saç ekimi olan alanlarda Tüylenmeler artarak devam eder hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim. Son on gündür muhteşem bir ilerleme var. Gayet memnunum süreçten.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar. Saç ekiminin 6. Ayina girmek üzereyim.bir süredir paylaşım yapamadım.. dördüncü ay fotoğrafları.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlar da beşinci ay fotoğrafları. Tepeden az da olsa tras olunmuş hali.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

Robert

• Hero Member
Bu Ekim merkezinde yapan forum üyeleri güncelleme yapmaya başladılar.Ekimleri idare eder i ancak planlama konusunda başarısızlık var bu açıklık sen istemesen de iki ekim şeklinde planlama yapılmalıydı donor yıpranmış gelişim ise var daha da gelişecektir
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2022, 01:21:28 Gönderen: Robert »

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu Ekim merkezinde yapan forum üyeleri güncelleme yapmaya başladılar.Ekimleri idare eder i ancak planlama konusunda başarısızlık var bu açıklık sen istemesen de iki ekim şeklinde planlama yapılmalıydı donor yıpranmış gelişim ise var daha da gelişecektir
:) komik. Bu donor mu yıpranmış diyorsunuz siz. Çoğu insan benim saç ektirdigimi anlamıyor bile.
Benim isteğim tek ekim idi. Ne yani iki ekim olmazsa ben sizin saçlarınızı ekmiyorum mu diyecekti merkez. Ben şu ana kadar olan süreçten çok memnunum. Bu kadar bilmişlik fazla sanki.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

Robert

• Hero Member
:) komik. Bu donor mu yıpranmış diyorsunuz siz. Çoğu insan benim saç ektirdigimi anlamıyor bile.
Benim isteğim tek ekim idi. Ne yani iki ekim olmazsa ben sizin saçlarınızı ekmiyorum mu diyecekti merkez. Ben şu ana kadar olan süreçten çok memnunum. Bu kadar bilmişlik fazla sanki.
Bu kadar bilmişlik fazla mi değil mi ikinci ekim için başka bir merkeze gittiğinde donordeki saçlar incelmiş yıpranmış dediklerinde beni hatırlarsın sen hirpalanmayi sadece donorun açık olması olarak algılıyorsun donorden tek seferde 6000 alınması onu inceltir bu saça iki ekim gerekliydi Hintelle sor ya da konu aç eğer bunu planlamış olsaydın çok daha iyi olurdu saçların.Hatali ekim planlaması var ancak sonuca yansır mı süreç gösterecek inşallah yansımaz burada olumsuz yorumlara açık değilsen konuyu kapatıp gideceksin

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kadar bilmişlik fazla mi değil mi ikinci ekim için başka bir merkeze gittiğinde donordeki saçlar incelmiş yıpranmış dediklerinde beni hatırlarsın sen hirpalanmayi sadece donorun açık olması olarak algılıyorsun donorden tek seferde 6000 alınması onu inceltir bu saça iki ekim gerekliydi Hintelle sor ya da konu aç eğer bunu planlamış olsaydın çok daha iyi olurdu saçların.Hatali ekim planlaması var ancak sonuca yansır mı süreç gösterecek inşallah yansımaz burada olumsuz yorumlara açık değilsen konuyu kapatıp gideceksin

Zahmet edip yukarılari az okusaydin merkezin iki ekimde ısrar ettiğini, bunu benim kabul etmediğimi görürdün. Planlama tamamen benim isteğim üzerine yapıldı.  Tekrar ediyorum, ekilen saçtan da, donor bölgesinden de ben gayet memnunum. İkinci ekim için başka bir merkezi arastirma zahmetine neden gireyim. Ben merkezden gayet memnunum. Daha önce forumdan arkadaşlar keşke iki ekim yapsaydın demişlerdi. Anlaman için tekrar ediyorum ben istedim. Olumsuz yorumlarla ilgili çok derdim yok. Rahatsız edici olan sensin.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

Facebook Twitter Instagram