Merhaba.
Forumda yaptığım araştırmalar sonucu çok sayıda olumlu görüş okuduğum, batman da daha önce özel bir hastanede ekim işlemi yapan ve daha sonra kendine ait yeni bir klinikte hizmet vermeye başlayan BÜŞRA CAN hanımefendiye ait CAN HAİRTRANSPLANT kliniğinde Büşra Hanım ve ekibiyle 08/01/2022 tarihinde 6000 greft saç ekim işlemi gerçekleştrildi.
Açıklık alanın geniş olması sebebiyle donör bölge çok yıpratılmadan maksimum sayıda greft çalışılacağı, ön bölgenin çok sıkı şekilde ekim yapılacağı, tepe bölgesinin de yine olabilecek maksimum rakamda ekim yapılacağı ekim öncesinde paylaşıldı.
Greft alımını ve kanal açma işlemini Büşra Hanım, ekim işlemini Büşra hanımın kontrolünde Osman Bey ve Halit Bey yaptı.
toplam 12 saat süren işlem arkadaşların neşeli ve sıcak tavırları sayesinde çok güzel geçti.
10/01/2022 tarihinde ilk yıkama kendileri tarafından yapıldı. İlk yıkamadan sonra enfeksiyına önlem olarak RİF kullanıldı üç gün boyunca. Farklı bir ilde yaşadığım için her gün yıkamayı kendim yaptım ve günlük olarak fotoğraflarımdan süreç kontrol edildi.
18/01/2022 tarihinde 11. günde kabuk alım işlemi yapıldı ardından Ayşegül Hanım tarafından prp yapıldı.
Büşra Hanıma, Osman Beye, Halit Beye, Ayşegül Hanıma, saç ekim öncesinde ve sonrasında hala bana sabırla açıklamalar yapan, her soruma cevap veren Cansu Hanıma ayrı ayrı teşekkür ederim.