Gönderen Konu: ( BATMAN)CAN HAİRTRANSPLANT TURKEY KLİNİĞİ( BÜŞRA CAN) 6000 GREFT  (Okunma sayısı 6202 defa)

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba.

Forumda yaptığım araştırmalar sonucu çok sayıda olumlu görüş okuduğum, batman da daha önce özel bir hastanede ekim işlemi yapan ve daha sonra kendine ait yeni bir klinikte hizmet vermeye başlayan BÜŞRA CAN hanımefendiye ait CAN HAİRTRANSPLANT kliniğinde Büşra Hanım ve ekibiyle 08/01/2022 tarihinde 6000 greft saç ekim işlemi gerçekleştrildi.

Açıklık alanın geniş olması sebebiyle donör bölge çok yıpratılmadan maksimum sayıda greft çalışılacağı, ön bölgenin çok sıkı şekilde ekim yapılacağı, tepe bölgesinin de yine olabilecek maksimum rakamda ekim yapılacağı ekim öncesinde paylaşıldı.

Greft alımını ve kanal açma işlemini Büşra Hanım, ekim işlemini Büşra hanımın kontrolünde Osman Bey ve Halit Bey yaptı.
toplam 12 saat süren işlem arkadaşların neşeli ve sıcak tavırları sayesinde çok güzel geçti.

10/01/2022 tarihinde ilk yıkama kendileri tarafından yapıldı. İlk yıkamadan sonra enfeksiyına önlem olarak RİF kullanıldı üç gün boyunca. Farklı bir ilde yaşadığım için her gün yıkamayı kendim yaptım ve günlük olarak fotoğraflarımdan süreç kontrol edildi.

18/01/2022 tarihinde 11. günde kabuk alım işlemi yapıldı ardından Ayşegül Hanım tarafından prp yapıldı.
Büşra Hanıma, Osman Beye, Halit Beye, Ayşegül Hanıma, saç ekim öncesinde ve sonrasında hala bana sabırla açıklamalar yapan, her soruma cevap veren Cansu Hanıma ayrı ayrı teşekkür ederim.

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekimden sonraki 3- 10. günler arasındaki fotoğraflar.
  • Ekim Tarihi: 08/01/2022
  • Ekim Merkezi ismi batman can hairtransplant ( Büşra CAN)
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi SOLGAR 5000MCG,

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
11. gün ve kabuk alım sonrası.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

xshot

• Jr. Member
  • **
Yine asker gibi dizmişler sizden öncede aynı merkezden iki arkadaş konusunu paylaşmıştı oradan gördüm, hayırlı olsun süreç sonunda umarım memnun olursunuz.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
bukadar yüksek rakama ragmen, temiz görüntü olmasi olumlu,
hayirli olsun , insallah istedigin sonucu alirsin

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bukadar yüksek rakama ragmen, temiz görüntü olmasi olumlu,
hayirli olsun , insallah istedigin sonucu alirsin
teşekkür ederim. şu ana kadar ki kısımdan çok memnunum.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

nehar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende aynı yerde ektirdim sayım sizinki kadar yüksek değildi 5200 ekildi ama bende memnunum. Yakın tarihlerde ve aynı yerde ekim yaptığımız için sizin sürecinizi de takip etmek isterim hayırlı olsun bu arada 😊😊
  • Ekim Tarihi: 09.01.22
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi H4B Biotin H4B Ense Serumu Düzenli Prp

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekilen alan çok geniş 1 saç ekimine daha ihtiyac olacak bu alanı güzelce kapatabilmek için 2 ekim planlanlansa kafa 2 ye bölünüp 1 sene aralıklarla saç ekilde çok daha doğru güzel bir sonucu hedeflerdi ayrı konu

Saç ekiminiz temiz sık duruyor ön çizgide güzel umarım güzel sonuç olur
Global Moderator

slade23

• Hero Member
hayırlı olsun ekiminiz takipteyim
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekilen alan çok geniş 1 saç ekimine daha ihtiyac olacak bu alanı güzelce kapatabilmek için 2 ekim planlanlansa kafa 2 ye bölünüp 1 sene aralıklarla saç ekilde çok daha doğru güzel bir sonucu hedeflerdi ayrı konu

Saç ekiminiz temiz sık duruyor ön çizgide güzel umarım güzel sonuç olur

aslında Büşra Hanımın da teklifi iki ekim yapılması yönündeydi ama ben kabul etmedim.  ikinciye umarım gerek kalmaz.
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

neruda

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar. Ekimin 17. Günundeyiz. Şok dökülme henüz başlamadı ama yikadigim zaman bes on tane saç kırığı geliyor.
Çok hafif uyuşukluk hissi hala devam ediyor. Süreç güzel ilerliyor benim açımdan. Ense ve vertex bölgesi için serum kullanıyorum. Ayrıca Solgar biotin 5000 kullanıyorum
  • Greft Miktarı 5999
  • Yaşınız 35

Robert

• Hero Member
Büşra hanım Batman'da iyi işler çıkartıyor fiyat performans olarak şok dökülme 21 den sonra başlar tahminimce

heprotar

• Sr. Member
Hayırlı olsun her şey temiz görünüyor şu an için umarım en güzel sonucu alırsınız.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Vay be. Ne kadar hizalı dizmiş öyle.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun. Benim de dikkatimi çeken yüksek greft çalışılmış olmasına rağmen gayet hasarsız bir donör bölgen var hocam. Güzel olur diye düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

Facebook Twitter Instagram