Merhabalar arkadaslar.
Foruma bugun uye oldum ama misafir olarak uzun bir sure takip ediyordum. Bugun basima gelen bir olayi sizinle paylasip bana sac ekim merkezi tavsiyesinde bulunursaniz cok memnun kalirim. Inanin kafam cok karisik ve ayni zamanda kaygiliyim.
Buradan gordugum sonuclar vesilesinde ilk olarak ASUMAN HAIR ile iletisime gectim, fotograflari gonderdim ve bana proscar, xpecia ve sampuan kullanmami soylediler donor bolgeyi guclendirmek icin. Ve 20 - 25 bin fiyat araligi verdi. Tek seansta bitmez 2 seans olacak dedi, yani toplamda 40 50 bin arasi.. Para muhim degildi, gercekten degildi. Yeter ki iyi bir sonuc olsundu.
Ben ilk etapta yurtdisinda yasadigimi soylemedim, whatsapp uzerinden iletisim kurdum ve kendileri iletisim konusunda cok kotuler ve hic yardimci olmadilar. Burada TURKIYE de ki urunleri bulma sansim yok ama muadillerini buldum ve gonderdim ama yine begendiremedik. Neyse olay artik tarihi belirlemeye ve son pazarligi yapmaya geldi. Direk 25 bin TL dediler. Bakin dedim 2 seans yapacagim, size buradan insanlarda tavsiye ederim biraz guzellik yapin dedim
Demesinler mi aslinda normalde biz yurtdisi hastalarimiza 3000 euro fiyat veriyoruz ama sizin icin 25 bin TL . Dellendim. Ben sizden ucak konaklama vs talep etmedim dedim. Onlar olsaydi 3500 euro olurdu dediler. Dedim siz yurtdisina servis goturmuyorsunuz, ben sizin ayaginiza geliyorum ama sadece bir insan yurtdisinda yasadigi icin 2 kati fiyat vermek etik disi bir davranis, ahlak kurallarina aykiri dedim ama ozur dilemek yerine siz bilirsiniz dediler ve bende onlara operasyon yaptirmaktan vazgectim
Su an onumde Empharia var ve gercekten cok ilgililer ve konustum. Ancak burada gordugum kadariyla itibarlari pek iyi degil. Bu da benim kafami karistirdi acikcasi
Ben sadece saglikli, guzel saclar istiyorum ve bu surec sonunda pismak olmak istemiyorum
Bana ne tavsiye edersiniz. Tesekkur ederim.