Gönderen Konu: 2. Ekim, 2250 Greft, Özgür Nalbant  (Okunma sayısı 2456 defa)

FT

• Yeni üye
  • *
2. Ekim, 2250 Greft, Özgür Nalbant
« : 18 Ocak 2022, 16:39:30 »
Merhaba arkadaşlar. İlk ekimimin üzerinden 13 ay geçti ve bugün ikinci ekimimi yine Özgür hocaya yaptırdım. Sizlerin verdiği önerileri de göz önüne alarak vertex bölgesi riskine girmedim, zaten donörum kısıtlı. Önden ve yandan bakınca açık alan görmeyecek şekilde bir planlama yaptık ve belirlediğimiz alandan artan greftlerle de önceki ekim alanının en arka en seyrek kısımlarına sıklaştırma yaptık. Geçen sefer 8,5 saat sürmüştü operasyon, bu kez 6 saat kadar sürdü.

Tekli: 1350
Çiftli: 800
Üçlü: 100 greft.

İlaç olarak ağrı kesici ve antibiyotikin yanında aspirin türevi kan sulandirici bir ilaç da verdi hoca. Multivitamin olarak Vivagen tablet ve şampuan olarak da Vivagen tuzsuz şampuan verdi.

İlk ekimimin konusu: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19441.0

Fotoğrafları ekliyorum, yorumlarınızı rica ediyorum.

FT

• Yeni üye
  • *
Ynt: 2. Ekim, 2250 Greft, Özgür Nalbant
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2022, 16:49:30 »
Karşılaştırma açısından hiç ekim yapılmadan önceki halimi de ekliyorum.

Melih Ayd?n

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2022, 16:52:56 »
Hocam neden on bölgeye ekım yaptırmadın ki seyrek duruyor ? Bence on belgeye ekım yaptırıp arkaya serpıstırseydın

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2022, 19:07:30 »
İlk ekim çok seyrek olmuş umarım bu ekimde istenilen çıkış başarısı elde edilir ,hayırlı olsun hocam.

FT

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2022, 19:16:51 »
Arkadaşlar ilk ekimde detaylıca açıklamıştım ama burda da kısa bir özet geçeyim, evet ilk ekim seyrek, çünkü benim açık alanım çok fazlaydı, donörüm zayıftı. Ayrıca saç rengi, kalınlığı, ten rengi vs konularda hep dezavantajlı gruptayim. O yüzden beklentimi daha makul düzeyde tutuyorum, çünkü bu şartlar altında çok sık bir ekim, tüm açık alanın kapanması mümkün değil bende. Yine de ilk halime göre çok ciddi bir fark oluştu ilk ekimde, insanların tepkileri de çok iyiydi. Bu ekimle birlikte daha da iyi olacak inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2022, 19:56:34 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz bence önden geriye bir sıklaştırma daha iyi olurdu tepeyi biraz daha geriden alıp ilk ekim seyrek ikincisi bu tepede kapanmaz ondan dolayı ben çok doğru bulmadım ilk sonucuna göre bu ekimi ama umarım sen memnun kalırsın
Global Moderator

FT

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2022, 20:18:36 »
Hocam dediğiniz şekilde sıklaştırma yapmak da bir seçenekti ama açıkçası ben karşıdan ve yandan bakılınca kapatabildigimiz kadar çok alanı kapatmak istedim. Ondan böyle bir planlama yaptık. Yorumunuz için teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi memnun kalırım

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2022, 21:22:28 »
 ilk ekimdeki dağılım hoşuma gitti gerisininde bu şekilde ekilmesi ilkine ayak uydurcaktır eldeki malzemeye gore en mantıklısını yapmış
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

FT

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2022, 15:11:02 »
Tekrardan merhabalar. Bugün 14.gün ve kabukları hoca yıkayarak döktü, zaten kendi kendine de dökülmeye başlamıştı. Vivagen multivitamin + 2 hafta sonra başlamak üzere günde 1-2 fıs Minoxil önerdi hoca.

Bana ekilenler uzayınca bayağı bir alan kapanmış olacak gibi geliyor, memnunum görüntüden. Fotoğraflara sizlerin de yorumlarınızı rica ediyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2022, 09:43:10 »
Umarım düşündüğünüz şekilde olur sonuç
Kabuklar dökülmüş şu an için ekilen tepe bölgesi sağlıklı görünüyor
Şok başlayınca kafada bir miktar önlerdeki saçlardada incelme zayıflama olur ama toparlar sonra

Su an için yolunda hayırlısı diyelim
Global Moderator

FT

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 02 Şubat 2022, 11:09:08 »
Önceki saçlarda zayıflama olacağını bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu, panik yapardim yoksa  :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

FT

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2022, 11:24:50 »
Tekrardan merhabalar. Bugün 136. gün. 120.günde Özgür hocaya gittim kontrol için. Gidişat normal dedi, ön bölgedeki kadar hızlı olmasını beklemiyoruz tabi dedi. Bir de gelmişken bir PRP yapalım dedi. Bölgeye dokunduğumda diken diken geliyor hep elime. Fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama çok miktarda sarı sarı tüyler çıktı.

İlk fotoğraf hiç sac ekimi yapmadan önceki halim.
İkinci fotoğraf 2.ekim şok dökülmeden sonra.
Üçüncü fotoğraf 130. günden.

Tüm süreç tamamlandığında bir öncesi sonrası fotoğrafı atmayı düşünüyorum buraya. Çünkü ben saç ekimi için aslında uygun olmayan bir profildeydim. Açık alan çok fazlaydı, donör bölge zayıftı, saçlarım ince ve açık renkli. Ama buna rağmen nasıl bir değişim olduğunu benim durumumda olanlar görsün istiyorum. İş arkadaşlarım bu halimle bile 4 5 yaş genclestigimi, eski halimdeyken yaşımdan büyük gösterdiğimi söylüyorlar.

Yorumlarınızı rica ediyorum, herkese iyi forumlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2022, 12:32:01 »
Zor bir bölge simdiye kadarda hareket görünnüyor kararmalar ve tüylenmeler pek yok  umarım zamanla çıkışlar başlar
Global Moderator

FT

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2022, 19:55:56 »
Hocam fotolardan mi anlaşılmiyor bilmiyorum ama hareket var, ilk ekim bölgesine yakın olan kısımlar çok hareketli özellikle. Tepeye doğru gittikçe azalıyor ama zaten ekim de o şekilde planlandı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2022, 21:02:57 »
Olabilir dostum sen daha iyi gözlemlersin hareket varsa güzel
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram