Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet tosun 31.12.2021 tarihinde yapılan operasyonum  (Okunma sayısı 11564 defa)

Hakko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah. cok güzel olmus saclariniz. Evliliginizde hayirli ugurlu olsun. Allah mesud etsin insallah
  • Ekim Tarihi: 21/22 Mart 2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Biotin 10.000

Ekim Planı

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah kral umarim bir omur mutlu olursunuz, nazar degmesin 🧿🧿🧿

Ama attığın fotolardan saçlar pek anlaşılmıyor, tepeden, hem üstü hem arkayı gösteren foto at sana zahmet

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Mutlu anınızı forumla paylaştığınız için teşekkür ederiz. Umarım sizin için hayırlısı olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

baldLion

• Hero Member
Saçlarla gelen özgüvenle teklifi yaptım düğüne kadar biraz daha sık ve bol saçla 😊

Hayırlı olsun sizin adınıza sevindim umarım mutlu mesut olursunuz.
Saçlarda on numara olmuş bu arada.

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Tekrar hayırlı olsun forum olarak hem saçını hallettik hemde evlendirdik:p
Yemgemize saygılar kendisinede buradan bir ömür mutluluk dileriz
çok tşk ederim 🙏🙏

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Masallah. cok güzel olmus saclariniz. Evliliginizde hayirli ugurlu olsun. Allah mesud etsin insallah
amin çok tşk ederim allah herkezin gönlüne göre versin

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Mutlu anınızı forumla paylaştığınız için teşekkür ederiz. Umarım sizin için hayırlısı olur.
amin inşallah tşk ederim

Edgar X

• Hero Member
Ynt: The hair clinic Ahmet tosun 31.12.2021 tarihinde yapılan operasyonum
« Yanıtla #113 : 01 Ağustos 2022, 20:55:59 »
bakalım bizde o günleri görürüz inşallah  :)  |-nazarboncugu-|

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Ynt: The hair clinic Ahmet tosun 31.12.2021 tarihinde yapılan operasyonum
« Yanıtla #114 : 03 Ağustos 2022, 00:39:20 »
bakalım bizde o günleri görürüz inşallah  :)  |-nazarboncugu-|
allah herşeyin hayırlısını versin  inşallah sizin adınıza

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
10. Ay süreç ilk zamandan bu zamana kadar istidiğim gibi gitti şimdi allah nasip ederse tepeyi kapacağız bu süreçte emeği geçen Ahmet Tosun ve ekibine çok tşk ederim saçlara kavıştuk bakımlarını ihmal etmeden yapıyorum eski görünümümden eser kalmadı saç insanı çok değiştiriyo

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Üst kısımları ekim yaptırdım 10. Ayımı tamamladım şimdi sizlerle paylaştığım tepe kısmının ekimini yaptırmak üzere AHMET TOSUN ve ekibiyle istişare yaptık olumlu olacağı yönde bilgilendirdiler şimdi tepeyi kapatıyoruz hayırlısıyla şimdiden ekim öncesi paylaşmak istedim soran arkadaşlar olur diye ekim öncesi foto varmı diyenlere şimdiden paylaştım süreci ekim sonrası paylaşmaya devam edeceğim şimdiden AHMET TOSUN VE EKİBİNE ÇOK TŞK EDERİM ilgi ve alakalarından dolayı ben çok memnun kaldım tavsiye konusundada şiddetle tavsiye edebilirim bilgi birikimi ve yaptığı işten dolayı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel sonuç kardeşim güle güle tara saçlarını tepe zor bölge çok beklentin olmasın tepe ekibiminde
Ben senin yerinde olsam tekrar ön orttw ve çizdiğim alana kadar saç ektirirdim gerisine gerek yok bence daha iyi olur
Global Moderator

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Güzel sonuç kardeşim güle güle tara saçlarını tepe zor bölge çok beklentin olmasın tepe ekibiminde
Ben senin yerinde olsam tekrar ön orttw ve çizdiğim alana kadar saç ektirirdim gerisine gerek yok bence daha iyi olur
çizdiğiniz yeri göstereceğim dikkate alacağım tşk ederim düşünceniz için bakalım nasıl olucak bende merak ediyorum

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilhan bey şimdidden hayırlı olsun 2. ekiminiz gün belli mi
bende 2 ay sonra 2. seansıma gireceğim inşallah
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Facebook Twitter Instagram