Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet tosun 31.12.2021 tarihinde yapılan operasyonum  (Okunma sayısı 11561 defa)

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Çok güzel sonuclara ins hocam
inşallah şuanki görünüm eskisinden iyi 2. Yacolamasına rağmen daha iyi olacağını düşünüyorum PRP ve vitanim ozonu ihmal etmeden kullanıyor yaptırıyorum allah herkeze nasip etsin

Marusic

• Yeni üye
  • *
Hocam senin şok dökülme nasıl oldu acaba ondan hic bahsetmemissin merak ettim direkt 2. Ay fotosu koymussun

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Hocam senin şok dökülme nasıl oldu acaba ondan hic bahsetmemissin merak ettim direkt 2. Ay fotosu koymussun
şok dökülme her saç ekiminde oluyo zaten bende süreç iyi geçti beklediğimizden daha hızlı ve daha güzel oldu ekilen bölge bakımları yaparken dökülmesi ve köklerin yeniden gelmesi bendekide öyle oldu söküldü ama dediğim gibi benimki beklediğimizden daha çok ve hız ilerliyo nazar değmesin sonrada aydan aya fotoları paylaşıyorumki sizler görüp değerlendirin diye bunları yaparken tabiyki AHMET Beyin verdiği bakım setlerini kullanıyorum her ay PRP yaptırıyorumki gelen saçlarım daha sağlam gelsin diye çok şükür beklediğimden daha iyi şuan senin merak ettiğin nedir sor söyleyeyim sana

Marusic

• Yeni üye
  • *
Anladım hocam sok dokülmen az mı cok mu olmustu onu merak ettim 2 ay böyle ilerleme görünce acaba az dökülüp devam mı etti dedim cıkıslar

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Anladım hocam sok dokülmen az mı cok mu olmustu onu merak ettim 2 ay böyle ilerleme görünce acaba az dökülüp devam mı etti dedim cıkıslar
şok dökülme süreci geçti baya iyi döküldü akşam ozon sabah verilwn şanpuanla yıka vitamini kullan prp yaptır bunları atlamıyorum hiç sadece saç ektirdim çıksın diye beklememek gerekiyo bakımları prp si vitamini kullanmalısın şahswn kendi adıma ben öyle yapıyorum

Hkn-19

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba saç ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç olur. Ozon tedavisi nedir tam olarak ozon yağımı kullanıyorsunuz
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi Hayır

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Merhaba saç ekiminiz hayırlı olsun inşallah güzel sonuç olur. Ozon tedavisi nedir tam olarak ozon yağımı kullanıyorsunuz
Ozon yağı 😊
The mossi london setinin multivitamini saç banım serumu ve şampuanını kullanıyorum
Birde ayda 1 prp yaptıryorum

mertkaraman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarınızın yapısı fotoğraftan gördüğüm kadarıyla ince ama güzel bir sıklıkta ekim olmuş. Çizginizde başarılı. Şu an ne kadar oldu ve çıkma devam ediyor mu ?

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Saçlarınızın yapısı fotoğraftan gördüğüm kadarıyla ince ama güzel bir sıklıkta ekim olmuş. Çizginizde başarılı. Şu an ne kadar oldu ve çıkma devam ediyor mu ?
2 ay oldu daha yolun başındayız evet çıkmaya devam ediyo bende bakımları yapmaya devam ediyorum

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Selmlar arkadaşlar 3 ay 15 gün oldu sizce görüntü nasıl sizin düşüncelerinizide almak istiyorum süreç sizce nasıl ilerliyor

Antifav

• Full Member
Güzel atak yapmış saçların. Şimdiden gençleşmişsin hocam iyi taramalar.
  • Ekim Tarihi: 12.01.2022-18.02.2023
  • Ekim Merkezi ismi MEDEKS
  • Greft Miktarı 5300+3000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi xpecia

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Güzel atak yapmış saçların. Şimdiden gençleşmişsin hocam iyi taramalar.
tşk ederim çok saol daha yolumuz var ama henüz 3 ay 15 gün oldu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah çok iyi olmuş saçların baya bir hızlı gelişim olmuş 3 ay için güzel gidiyor saç ekimi sürecin
Global Moderator

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Maşallah çok iyi olmuş saçların baya bir hızlı gelişim olmuş 3 ay için güzel gidiyor saç ekimi sürecin
tşk ederim evet beklediğimden daha hızlı ilerliyo süreç buda beni sevindiriyo kısmet olursa sırada ikinci seans var arka tarafa inşallah

Facebook Twitter Instagram