Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet tosun 31.12.2021 tarihinde yapılan operasyonum  (Okunma sayısı 11591 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
çok tşk ederim bende bukadar kısa sürede bu sonucu alacağımı bilmiyordum ama şimdi çok şükür çok memnunum allah isteyen herkeze nasip etsin

Siz şanslı kesimdensiniz hocam. Belki de igf, prp bunlarında size faydası oluyordur. Genel de igf ile yapılan ekimler de forum da takip ettiğim kadarıyla erken sonuç alıyorlar.

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Siz şanslı kesimdensiniz hocam. Belki de igf, prp bunlarında size faydası oluyordur. Genel de igf ile yapılan ekimler de forum da takip ettiğim kadarıyla erken sonuç alıyorlar.
prp yapmanın tabiyki faydalarını görüyorum bende bakımlarını ihmal etmeden düzenli bir şekilde yapıyorum çünkü eski resme bakıp birde şimdi halime bakınca çok daha keyifli oluyor benim için saçlarıma bakmazdım önceden şimdi özenle bakımını yapıyor ve taraba kıvamına geldim Ahmet bey ve ekibi gerçekten çok yardımcı oldular bu konuda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Maşallah 4 ay için saç gelişimin çok güzel kapanmış baya hızlı ve çok başarılı bir saç ekimi süreci
Global Moderator

byflamingo

• Sr. Member
4 ayda çıkış başarısı epey yüksek bir ekim olmuş umarım süreç tamamlandığında yüzde yüzü çıkmış olur.

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
4 ayda çıkış başarısı epey yüksek bir ekim olmuş umarım süreç tamamlandığında yüzde yüzü çıkmış olur.
tşk ler daha çıkmakta olan saç kökleri var şuan istediğimden daha iyi saçlarım süreçte emeği geçenlere Ahmet Tosun ve ekibine borçluyum tabi saç ektik bitti olmuyo prp ve bakımları ihmal etmezsek çok daha iyi sonuçlarla karşılaştığımızı kendimden gördüm

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Benim resim atmam sizlerin görmesi ve değerlendirmesi bu forma girdiğimde bir çok saç ekimi görüyorum bakıyorum inceliyorum bende kendim ektirdiğim için her ay gelişmekte olan saçlarimı resim çekip paylaşıyorum saç ektirmeyi düşünen arkadaşlar bakıp değerlendirsin diye gelişimi sizlerle paylaşıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
tşk ler daha çıkmakta olan saç kökleri var şuan istediğimden daha iyi saçlarım süreçte emeği geçenlere Ahmet Tosun ve ekibine borçluyum tabi saç ektik bitti olmuyo prp ve bakımları ihmal etmezsek çok daha iyi sonuçlarla karşılaştığımızı kendimden gördüm

Evet merkez çok kaliteli bir saç ekimi gerçekleştirmiş
Daha sürecinde erken daha çok gelişir saçların
Global Moderator

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Evet merkez çok kaliteli bir saç ekimi gerçekleştirmiş
Daha sürecinde erken daha çok gelişir saçların
inşallah bende bekımlarımı aksatmadan yapıyorum ve yaptırıyorum

ufukgündoğdu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun çok başarılı duruyor prp lere devam

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlı olsun çok başarılı duruyor prp lere devam
tşk ederim evet devam prp yaptırmaya her bir kez yaptırıyorum şuan için çok iyi ilerliyorum

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
6. Ay süreç bu şekilde ilerliyor arkadaşlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç kalitene ve ekim öncesi durumuna göre 6 aylık sonucun gayet güzel duruyor maşallah.sürecin yarısı daha da gelişecektir saçların
Global Moderator

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Saç kalitene ve ekim öncesi durumuna göre 6 aylık sonucun gayet güzel duruyor maşallah.sürecin yarısı daha da gelişecektir saçların
evet saçlarım biraz ince ama beklediğimden daha fazlası oldu görüntü itibariyle çok memnunum geri kalan 6 aylık süreçte yine bakımlara devam edeceğim prp yapmaya devam

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet çok başarılı duruma göre ve sürecinde yarısındasın daha çok gelişecektir
Global Moderator

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Evet çok başarılı duruma göre ve sürecinde yarısındasın daha çok gelişecektir
tşk ederim