Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet tosun 31.12.2021 tarihinde yapılan operasyonum  (Okunma sayısı 11557 defa)

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
İlhan hocam 3. Ayda böyle güzel sonuç alman bizleride heyecanlandırıyor bende ahmet beye operasyon oldum kullandığın ekstra takviye gıda es varmı hayırlı olsun tekrardan ilerleyen süreçte daha iyi olacağından şüphem yok
tşk  ederim Ahmet beyin verdiği vitaminleri kullanıyorum birde her ay düzenli PRP yaptırıyorum hepsi bu tabi yıkama gibi şeyleri ve verdiği ozonu kullanıyorum

taco_9

• Sr. Member
bu ne hız üstat maşallah diyelim.

ufukgündoğdu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
tşk  ederim Ahmet beyin verdiği vitaminleri kullanıyorum birde her ay düzenli PRP yaptırıyorum hepsi bu tabi yıkama gibi şeyleri ve verdiği ozonu kullanıyorum
anladım teşekkür ederim prpnin etkisi büyük

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
anladım teşekkür ederim prpnin etkisi büyük
evet PRP nin etkisi büyük saçların daha çabuk ve daha sağlıklı büyümesi ve çıkmasını sağlıyo

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Çok şükür 4 ayda yaza hazırım 😊

Roninn3

• Hero Member
gerçekten harika görünüyor bir kaç farklı fotoda eklerseniz özellik tepeden çekilmiş çok iyi olur.

davud123

• Sr. Member
selamlar masallah bir kaç farklı açıdan net foto ekler misiniz?

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
gerçekten harika görünüyor bir kaç farklı fotoda eklerseniz özellik tepeden çekilmiş çok iyi olur.
tabiyki atarım

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
selamlar masallah bir kaç farklı açıdan net foto ekler misiniz?
ekleyeceğim tabiyki

Bakalım nolcak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ozon yağı 😊
The mossi london setinin multivitamini saç banım serumu ve şampuanını kullanıyorum
Birde ayda 1 prp yaptıryorum

Hocam hayırlısı olsun,
The mossi london setinin içinde dermoreller ve serumları da varmı??? Roller uyguladın mı???

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Değişik sçılardan da ekledim 😊

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Hocam hayırlısı olsun,
The mossi london setinin içinde dermoreller ve serumları da varmı??? Roller uyguladın mı???
Rolleri kullanmıyorum setteki onun yerine klinikte prp ve igf yaptırıyorum

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Maşallah çok güzel olmuş saçlarınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Maşallah çok güzel olmuş saçlarınız.
çok tşk ederim bende bukadar kısa sürede bu sonucu alacağımı bilmiyordum ama şimdi çok şükür çok memnunum allah isteyen herkeze nasip etsin

Facebook Twitter Instagram