Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet tosun 31.12.2021 tarihinde yapılan operasyonum  (Okunma sayısı 11550 defa)

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Dostum önce bir sonuç alda sonra tavsiye et istersen böyle yaparak ekim merkezine zarar verirsin.ahmet tosun bilgehan aydının yanında güzel ekimlere imza armış birisi yani özetle tanınan ve bilinen birisi .bu tür övgüleri ekim sonucun güzel geldiği zaman inşallah yaparsın.
Bu arada kabuk dökümü sonrası görüntü gayet güzel umarım sonrasıda öyle olur.
slm lar ve 10 gün kabuk dökümünü gördükten sonra bugün 20. Günüm ve donör alaım hızlıca iyileşmesi ve kaşıntı vs gibi şeyler olamamısı sevindiri çevremizde gördüğümüz ekim sonrasında evet sizin dediğin gibi sonuç alınca yazmam en doğrusu ama ben şuan erken toparladığım için ve hiç bir sıkıntım olmadığı için paylaşmak istedim biraz olsun emeklerine övgü yapmak istedim gelişmeleri sizlerlede paylaşacağım

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar 2.ayım görüntü bu şekilde

Marusic

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar 2.ayım görüntü bu şekilde
Takviye olarak ne kullanıyosunuz hocam ? Veya ilaç olarak var mı kullandıgınız bisey?

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Takviye olarak ne kullanıyosunuz hocam ? Veya ilaç olarak var mı kullandıgınız bisey?
vitamin ve ozon kullanıyorum ahmet beyin verdiği başka bişey kullanmıyorum

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selam ekim öncesi halinden daha yoğun duruyor saçlarınız ? Ya da bana mı öyle geldi?

2 ay çıkış süreci değil ama cild hareketli
Global Moderator

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
Selam ekim öncesi halinden daha yoğun duruyor saçlarınız ? Ya da bana mı öyle geldi?

2 ay çıkış süreci değil ama cild hareketli
size öyle gelmiştir üst bölge seyrek ve açıktı saç telleri çok ince olduğundan şimdiki görüntü yanıltabilir sizi ama ben şuan çok memunun ilerlemeden daha 2. Ayımdayım sık sık paylaşırım size sizde karşılaştırırsınız sizinde yorum ve düşünceleriniz çok önemli benim için

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
birde PRP YAPTIRIYORUM EK VİTAMİN KULLANIYORUM PRP’nin ETKİSİDE VAR İŞLEM SONRASI TABİ

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
ozon ve vitamin kullanıyorum ayda bir PRP Yaptırıyorum etkisi daha iyi süreci besleyici ve hızlı ilerliyo daha 2. Ayımdayım ama baktığımda keyif alıyorum görünüm her geçen gün değişiyo mutlu ediyo allaha herkeze nasip etsin

Anchar

• Sr. Member
ekim şimdiden kendini belli etmiş bomba olur bu saçlar bir kaç aya kadar.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
ekim şimdiden kendini belli etmiş bomba olur bu saçlar bir kaç aya kadar.
tşk ederim herkezin gönlüne göre versin rabbim bende bekliyorum süreci nasıl tamamlayacağız bakalım vitamin prp yıkaması ozon kullanımı derken 2. Ayım böyle inşallah daha sık olucak

Marusic

• Yeni üye
  • *
İşlem esnasında prp yapıldı mı peki hocam?

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
ben işlemden sonra PRP yaptırıyorum her ay

ilhan.aydın

• Jr. Member
  • **
işlem esnasında PRP yapıldı ve her ay PRP YAPTIRMAYA DEVSM EDİYORUM saç tellerim çok ince olduğu için biraz bakım şart bende Ahmet beyle konuşarak her ay PRP yapalım dedik şimdi eskisinden daha iyi halde henüz 2. Ay olmasına rağmen çok memunum

Facebook Twitter Instagram