Gönderen Konu: Serdar gökrem saç ekimi  (Okunma sayısı 17394 defa)

Kaan2

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serdar gökrem saç ekimi
« : 25 Ekim 2015, 18:20:25 »
Serdar gökrem hocaya ekim yaptırdım. Şu anda ekim sonrası 90. Günümdeyim, öncesi ve sonrasını paylaştım seboroik dermatit sıkıntısı çıktı kaşıntı ve aşırı yağlanma var yorumlarınızı bekliyorum

bluekıng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar gökrem saç ekimi
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2015, 23:33:19 »
hocam gecmıs olsun . . . Serdar hocayla görüstünüz mü bu konuyu o ne diyor ? ve sız 3 aylık durumunuzdan kendınız memnun musunuz ?

Kaan2

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2015, 23:53:58 »
Dermatologlara da sordum anladığım kadarıyla bu seboroik dermatitin bi tedavisi yok, x pecia tablet kullanıyorum, şu anda memnunum açıkçası ama devamında ne olur bilmiyorum

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2015, 01:21:02 »
Seboraik Dermatit için bir çok hap vs. var ama çok ağır değilse sorununuz, size önerim;

Konazol şampuan(haftada 2-3 defa köpüklerini kafanızda 20-30 dakika beklettikten sonra yıkayın..Diğer günlerde Prozinc markasının mor kutulu şampuanını yine kafanızda bir süre bekleterek yıkayın..Bu ikili baya iyi geliyor, benimde aşırı kepek, kaşıntı sorunum vardı, özellikle Konazol sayesinde çözdüm..Ayrıca zaman zaman Konazol'u bıraktım, kaşıntılar ortaya tekrar çıktığında yine Konazol imdadıma yetişti..Denemenizi öneririm.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Kaan2

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2015, 08:23:27 »
İron maiden hocam siz de saç ektirdiniz mi, seboreik dermatit ekilen saç dahil saçları döküyor mu?

bluekıng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2015, 12:12:45 »
hocam 2. ay fotoların var mı ? bence doktorunla da konus zaten 3 ay kontrollerı oluyor her doktor da

Kaan2

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2015, 12:24:36 »
3. Ay kontrolüne gittim, şu anda bir sıkıntı yok dedi. Şu anki görüntüden ben de memnunum açıkçası ama gelecekte dökülmesinden korkuyorum bu dermatit muhabbetinden

Kaan2

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2015, 12:29:11 »
Bunlar da 2. Ay görüntüler

bluekıng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Ekim 2015, 14:56:09 »
saç çıkışların tam olarak ne zaman başladı . Bazıları 2 aydan sonra bazıları 75 gunden sonra bazıları 90 gun sonra diyor da . Sizin ne zaman cıkıslar basladı hocam . Ve suan hala cıkıslar devam edıyor mu ?

Kaan2

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2015, 15:11:47 »
Benim saç çıkışları bence henüz başlamadı. Şok dökülme olayı az oldu galiba. Ama ekilen yerde ufak defek dükülmeler hala oluyo. 90. Günde dökülmesi devam eden var mı acaba

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Ekim 2015, 16:03:45 »
Saclar iyi olacak görüntüsü var 90.gün görüntüsü normalin biraz üstünde zaten dediğin de bunu doğruluyor sok biraz az olmuş 90.günde tek tük dokulme ler olabilir bu belki biraz sok dökülme dir ama bence mevsimsel dokulme ler dir....ama sorun yok.dokulmë olsa bile bu saatten sonra yerine gelir yani sorun yok.....ekilen lerin daha hacım kazanma mis hacim le beraber çıkışlar bittikten sonra saçların iyi olacak inşallah görüntü öyle.......3.aya istediğin saçlara kavuşacak gibisin....beklemeye devam

Kaan2

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Ekim 2015, 16:35:58 »
Teşekkürler sağlam78. İleri dönemlerdeki resimleri de paylaşacam inşallah. Ama bu yağlanma ve kaşıntı inşallah saçları dökmez.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Ekim 2015, 17:49:12 »
Gemiş olsun. Yağlanma saça zarar verir ama kökleri kökünden sarsacak şekilde dökeceğine inanmıyorum. İron - maidenin dediği gibi Konazol haftada 2 kez kullan çok faydasını görürsün. Bendede var yağlanma 1 günde yağlanıyor. Allah' a şükür dermatit yok. Benimde ekimin 18. günü Sebamed anti hair loss kullanıyorum yağlanma için

Fue Surgeon

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2016, 01:04:41 »
Kardeşim bir gittin pir gittin, saçların çıktı mı kaldı mı nasıl oldu bir haber versen keşke :)

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2016, 01:17:00 »
Ben sadece zeytinyağlı sabun kullanıyorum ekim sonrası 2 günde bir bilmem yanlış ya da eksik mi yapıyorum

Facebook Twitter Instagram