Gönderen Konu: İzmir Eges Hair Center\Yaş 28\4.000 greft  (Okunma sayısı 5758 defa)

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
Ynt: İzmir Eges Hair Center\Yaş 28\4.000 greft
« Yanıtla #30 : 21 Ocak 2022, 23:38:31 »
Merhaba arkadaşlar saç ekimimin 9. Günü bugün çok az da olsa kabuklar dökülmeye başladı yarın biraz ovalayarak yıkamak istiyorum saçlarımı bir problem olur mu?
Gidişat hakkında yorum yaparsanız sevinirim dönor bölge ve ekim bölgenin flaşlı ve flaşsız görsellerini ekliyorum.
Saç Ekim tarihi=13.01.2022
Fotoğraf tarihi= 21.01.2022  23:30

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #31 : 23 Ocak 2022, 01:45:27 »
Merhaba arkadaşlar 10. Gün kabukların büyük bir kısmı döküldü ekim ve dönör bölgenin görsellerini ekliyorum olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum 1 yıllık süreci adım adım paylaşacağım yorumlarınızla renklendirirseniz memnun olurum 🙏
  • Ekim Merkezi ismi Eges Hair Center

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #32 : 23 Ocak 2022, 14:12:10 »
11. Gün ekim ve dönör bölge fotoğraflarını ekliyorum küçük beyaz beyaz kabuklar kaldı yalnızca kafamda, hiçbir yorum gelmemesini saçların kötü olduğuna ve beni üzmek istemediğinize mi yormalıyım?  😅

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #33 : 23 Ocak 2022, 14:28:14 »
Bence normal görünüyor süreç seyrinde ilerliyor dostum. Beyaz kabuk hiç görmedim hayatımda bilen arkadaşlar yazabilir.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #34 : 23 Ocak 2022, 14:49:19 »
Bence normal görünüyor süreç seyrinde ilerliyor dostum. Beyaz kabuk hiç görmedim hayatımda bilen arkadaşlar yazabilir.
Yorumun için çok teşekkür ederim üstadım 🙏 insan bu süreçte başkalarının yorum yapmasına çok ihtiyaç duyuyor

Jokers

• Full Member
« Yanıtla #35 : 23 Ocak 2022, 17:16:45 »
Önler sık ortalar biraz seyrek olmuş doğal olarak çünkü alan geniş
O fiyata birde prp olması çok iyi,
Benim düşüncem seni tatmin edecek gibi görünüyor ekim

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #36 : 23 Ocak 2022, 17:37:32 »
Önler sık ortalar biraz seyrek olmuş doğal olarak çünkü alan geniş
O fiyata birde prp olması çok iyi,
Benim düşüncem seni tatmin edecek gibi görünüyor ekim
Evet kabuk döktükten sonra biraz seyrek olduğunu fark ettim, aslında alıma devam ediyordu elektrikler kesildi, zaten işlemin sonundaydı ama biraz daha alacaktı elektrikler kesilmeseydi😃
Yorumun için çok teşekkür ederim üstadım umarım sonuç tatmin eder sürekli insan içindeyim mesleğim gereği🙏

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #37 : 24 Ocak 2022, 00:01:24 »
Merhaba arkadaşlar saç ekiminin 12. Gününe girmek üzereyim kabuklar genel anlamda döküldü ama beyaz beyaz kabuk tarzı şeyler kaldı elimle almaya çalıştım saçla birlikte geldi bu greft kaybı mı yoksa yalnızca kabuk ve saç teli mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Birde bu az da olsa kalan beyaz kabuk durumu normal bir süreç mi bir üst gönderiler görselleri var?

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 24 Ocak 2022, 01:52:39 »
kepek türü bir kabuklanmadan bahsediyorsan ketokonazol içeren bir şampuan başla haftada bir kere kullanmak kaydı ile.

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #39 : 24 Ocak 2022, 01:58:33 »
kepek türü bir kabuklanmadan bahsediyorsan ketokonazol içeren bir şampuan başla haftada bir kere kullanmak kaydı ile.
Evet hocam ekteki fotoğraftaki gibi kepek tarzı bir kabuk, yarın şampuanı alıp haftada 1 yıkarım bilgi için teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 24 Ocak 2022, 02:31:52 »
kepek değil onlar deri parcası bıraz ser yıka cıkar
Global Moderator

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #41 : 24 Ocak 2022, 02:44:47 »
kepek değil onlar deri parcası bıraz ser yıka cıkar
Tamam Hintell hocam sizin yorumunuzu görmek çok mutlu etti teşekkürler 🙏😊

Muratdogan4671

• Full Member
« Yanıtla #42 : 24 Ocak 2022, 04:27:55 »
Sürecin güzel gidiyor temiz bir ekim olmus ben beğendim açıkçası, on çizgi de güzel finasterid xpecia gibi takviylerle saçlarını guclendir derim ben. Prp yi yaptırırken hangi prp kitini kullandıklarıni mutlaka sor, klasik biyokimya veya diğer analiz tuplerini kullanmasinlar dikkat et , faydadan cok zarar görürsün. Umarım güzel sonuc alırsın sabırla bekle

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 24 Ocak 2022, 13:27:59 »
Kabuk dökümü sonrası çok sık bir görüntü yok çünkü geniş bir alana 4.000 greft ekilmiş. Saç tipiniz ve saç renginiz kapatıcılık açısından sizin için bir avantaj. Ekilenler çıkarsa tatmin olursunuz diye düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Emre Bacakl?

• Yeni üye
  • *
  • Eges Hair Center
« Yanıtla #44 : 24 Ocak 2022, 14:21:55 »
Sürecin güzel gidiyor temiz bir ekim olmus ben beğendim açıkçası, on çizgi de güzel finasterid xpecia gibi takviylerle saçlarını guclendir derim ben. Prp yi yaptırırken hangi prp kitini kullandıklarıni mutlaka sor, klasik biyokimya veya diğer analiz tuplerini kullanmasinlar dikkat et , faydadan cok zarar görürsün. Umarım güzel sonuc alırsın sabırla bekle
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim prp ye çağırdıklarinda sorup bu iletinin altına hangi kiti kullanıyorlar sorup yazacağım hocam 🙏😊

Facebook Twitter Instagram