Gönderen Konu: Bağcılar ilke Hastanesi 4000 greft  (Okunma sayısı 2710 defa)

bedooo12

• Yeni üye
  • *
Ynt: Bağcılar ilke Hastanesi 4000 greft
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2022, 18:06:23 »
Merhabalar bugün sürecimin 55 günündeyim takviye olarak xpecia biotin ve multivitamin kullanıyorum , dönör bölge çok uzadığı için evde kendi şartlarımla traş ettim ancak traş sonucunda dönör bölge açıkçası moralimi oldukça bozdu sizce normal mi ve süreç nasıl ilerliyor tecrübeli arkadaşlar yorumlarını yaparsa çok mutlu olurum

bedooo12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 10 Mart 2022, 20:14:10 »
Paylaşımı yaparken yanlış mı yapıyorum acaba kimse yorum yapmıyorda ?
  • Ekim Merkezi ismi Bağcılar ilke Hastanesi

Cematala

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 10 Mart 2022, 20:32:12 »
Şuan sürecin çok iyi gidiyor moralini bozma
Döner bölgen zaman la daha iyi olur bir sıkıntı yapma

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 11 Mart 2022, 10:43:22 »
Şu an sürecin başında olduğun için ne söylesek boş. Bekleyip görmek lazım, donör bölge toparlayacaktır ama ne kadar toparlayacağını zaman gösterecek. Hayırlısı olsun.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Mart 2022, 12:05:06 »
Ekiminiz hayırlı olsun.
Hem açık alan hem saç kalitesine bakılırsa güzel sonuç alacağınızı düşünüyorum.
Donör bölgeyi  3 numaradan kısa tutamazsınız; uzun kullanmanız gerekir. Malum oradan alındı saçlar ve alındığı yerler boş kalacak doğal olarak; moralinizi bozmayın bu konuda.
İyi günler
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

bedooo12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 11 Mart 2022, 12:21:38 »
Vaktinizi ayırıp yorup yaptığınız için teşekkür ederim , açıkçası bu süreçte  stres ve sıkıntıdan sakal ve saç kıran çıktı gerçekten zorlu bir süreç   dönör ve ekim alanı çok orantısız olduğu için kesmek istedim yoksa kesmedzdim inşallah süreç sonunda istediğim sonucu elde ederim

bedooo12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 11 Mart 2022, 12:26:16 »
Ekiminiz hayırlı olsun.
Hem açık alan hem saç kalitesine bakılırsa güzel sonuç alacağınızı düşünüyorum.
Donör bölgeyi  3 numaradan kısa tutamazsınız; uzun kullanmanız gerekir. Malum oradan alındı saçlar ve alındığı yerler boş kalacak doğal olarak; moralinizi bozmayın bu konuda.
İyi günler
Vaktinizi ayırıp yorup yaptığınız için teşekkür ederim , açıkçası bu süreçte  stres ve sıkıntıdan sakal ve saç kıran çıktı gerçekten zorlu bir süreç   dönör ve ekim alanı çok orantısız olduğu için kesmek istedim yoksa kesmezdim inşallah süreç sonunda istediğim sonucu elde ederim

bedooo12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2022, 12:29:48 »
Şu an sürecin başında olduğun için ne söylesek boş. Bekleyip görmek lazım, donör bölge toparlayacaktır ama ne kadar toparlayacağını zaman gösterecek. Hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2022, 12:33:51 »
Vaktinizi ayırıp yorup yaptığınız için teşekkür ederim , açıkçası bu süreçte  stres ve sıkıntıdan sakal ve saç kıran çıktı gerçekten zorlu bir süreç   dönör ve ekim alanı çok orantısız olduğu için kesmek istedim yoksa kesmedzdim inşallah süreç sonunda istediğim sonucu elde ederim
Stres ve sıkıntı yapmayın; geçiyor gidiyor günler...
Donörünüz de toparlar merak etmeyin.
Ekiminiz başarılı olur bu konu da avantajlarınız oldukça fazla.
7-8 ay sonra sizi mutlu edecek bir görüntünüz olacaktır.
Sizin ekimden sonraki dönemde varolan saçlarınızı korumanız önemli; bu konuyu ihmal etmeyin. Oldu bitti diyoruz 4-5 sene sonra kendi saçlarımızı kaybediyoruz ve ne yazık ki yine ekime ihtiyaç duyuyoruz.
İyi günler.
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

bedooo12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 11 Mart 2022, 12:38:31 »
Stres ve sıkıntı yapmayın; geçiyor gidiyor günler...
Donörünüz de toparlar merak etmeyin.
Ekiminiz başarılı olur bu konu da avantajlarınız oldukça fazla.
7-8 ay sonra sizi mutlu edecek bir görüntünüz olacaktır.
Sizin ekimden sonraki dönemde varolan saçlarınızı korumanız önemli; bu konuyu ihmal etmeyin. Oldu bitti diyoruz 4-5 sene sonra kendi saçlarımızı kaybediyoruz ve ne yazık ki yine ekime ihtiyaç duyuyoruz.
İyi günler.
Tekrardan yorumunuz için teşekkür ederim bu süreçte insan kendisiyle baş başa kaldığı için tecrübeli yorumlara ihtiyaç duyuyor motivasyon için sağolun :)

Kuzeyli

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 11 Mart 2022, 13:18:45 »
Saç ekimin hayırlı olsun. süreç daha çok erken 90-120 gün arası kendini göstermeye başlayacaktır. stres yapma bu süreçte en büyük düşmanımız bu aslında. Süreç biraz sabır gerektiriyor. Umarım güzel bir sonuç elde edersin.
  • Ekim Tarihi: 07.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4165
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Solgar Biotin 5000, Solgar Saw Palmetto, Solgar Alpha Lipoic Acid 200, Xpecia Tablet, Prozinc Plus Şampuan, Prozinc Plus Losyon

bedooo12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Mart 2022, 14:19:02 »
Saç ekimin hayırlı olsun. süreç daha çok erken 90-120 gün arası kendini göstermeye başlayacaktır. stres yapma bu süreçte en büyük düşmanımız bu aslında. Süreç biraz sabır gerektiriyor. Umarım güzel bir sonuç elde edersin.
Teşekkür ederim inşallah 😌

The Cebelebettin

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 11 Mart 2022, 14:33:35 »
Süreç güzel gidiyor hocam yikamalari daha sert yapın şoktan kalan varsa dökülsün bol sabırlar..
  • Medikal Tedavi Proscar (1/4)

bedooo12

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 11 Mart 2022, 15:08:09 »
Süreç güzel gidiyor hocam yikamalari daha sert yapın şoktan kalan varsa dökülsün bol sabırlar..
Hergün yıkama ve bununla beraber masaj yapıyorum dökülme olmuyor çıkış sürecini bekliyorum bakalım vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 17 Mart 2022, 20:02:20 »
Saç ekim süreciniz olağan akışında 55 gün saç gelişimi için çok erken şimdilik olumlu olumsuz bir durum yok 90/120 gün arası başlayacaktır.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram