Saç Ekimi Sonuçları
Çok daha bilindik yerler var ama maddi olarak gücünüz yetmiyorsa tabiki birsey diyemeyiz ama ekiminiz de bence güzel ve sık olmuş bilinmedik bir yer için kaliteli iş çıkarılmış ileri de tepe bölgesi bir ekim daha ister takviye olarak finasterid ve xpecia yeter de artar
Hayırlı olsun, daha önce ekim yaptırıp memnun olan tanıdıklarınız varsa sorun yoktur diye düşünüyorum. Resimlerde bir sorun görünmüyor, umarım iyi sonuç alırsınız. Tepe bölgesinde tek ekimle genelde yeterli kapatıcılık sağlanmaz bilginiz olsun.
merhabalar uzun zamandır saç ekimi yapmayı düşünüyordum 26 yaşındayım askerden geldikten sonra yapmaya karar verdim yakınımın tavsiyesi üzerine ilke cerrahiye gittim amcamın ekim yaptığı yer kendiside saç ekimi yaptı ve cok memnun kalmıştı buna ve güvenip bugün ekimim gerçekleşti yaklaşık 6 saat sürdü eski halim ve yeni halimi paylaşacagım ekim sonrası için biotin aldım ancak pazartesi kontrole gideceğim zaman ilaçları söyleyecekler ekstra destekleyici olarak önerileriniz var mı coğu arkdaşımız proscar kullanmış ne önerirsiniz yorumlarınızı merak ediyorum
proscar ekim öncesi durumuna bakılırsa çok faydalı olur yalnız proscar ile ilgili yeterli bilgiye sahip değilsen başlama öncelikle bu ilaçla ilgili genel bilgilere ve kullanıcıların deneyimlerine odaklan ve ona göre kararını ver.