Gönderen Konu: Hem fitness yapıp hemde finasterid kullanan varmı ?  (Okunma sayısı 2069 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Hem fitness yapıp hemde finasterid kullanan varmı ?
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2022, 21:58:05 »
 sporla salgılar ilaçla baskılarsın.ikisi bir arada daha beter etmez.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2022, 22:25:07 »
Ağır çalışmalar yapmadıkça zararı olmaz. Mesela ben kas yapmayı sırf saçlarıma zararı olur diye bıraktım. Hafif spor ile idare ediyorum. Spor yapmazsam da kilo alıyorum. Spor da şart yani finasterid kullanırken.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2022, 22:35:57 »
finasteridle fitness'a 6.5 ay önce başladım. 2 ayda 15-16 kilo verdim. şehir değişikliği nedeniyle 1 ay ara vermiştim.

başlayalı 6.5 ay olmasına rağmen ilk 2 ay kilo verme vs, her ay sınav haftalarında mecburen biraz aksatmama rağmen ağırlıklar hızlı artıyor güç artışıyla ilgili bir sorun yarattığını düşünmüyorum.

saç da hemen hemen aynı

ancak genetik dökülmesi olan birinin kesinlikle kreatin kullanmaması lazım
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2022, 22:38:32 »
 o kadar hızlı kg vermek saç dokebilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 15 Ocak 2022, 22:41:07 »
o kadar hızlı kg vermek saç dokebilir

zamanında döktü abi daha önceden de böyle kilo kayıplarım oldu. ama bu seferki tamamen sağlıklı bir şekildeydi. beslenmeyi eksik etmedim bir sorun yaşamadım
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2022, 22:50:06 »
 aman dikkat saç için nerdeyse şeyimizi kescez :)birde diyet yapalım derken saçı dokmeyelim.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2022, 22:59:51 »
aman dikkat saç için nerdeyse şeyimizi kescez :)birde diyet yapalım derken saçı dokmeyelim.

aman abi
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2022, 11:35:18 »
Şimdi fitness yapıp aynı zamanda Fin alınca normal bir insana göre finasteridde dahami az faydalanmış oluruz yoksa hiç faydalanamayip durumları esitlemis mi oluruz bu iki durumda

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2022, 11:51:09 »
 fitnesss yapsanda saçlı deride dhtyi yüzde 40 baskılıcak yapmasanda saçlı deride yüzde 40 baskılıcak he fitness daha çok dht sagılar salgılanan daha çok dhtyi yüzde 40 baskılıcak gene saçlı deride yani fitnes yapınca finasterid daha az işe yarar

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2022, 12:25:44 »
fitnesss yapsanda saçlı deride dhtyi yüzde 40 baskılıcak yapmasanda saçlı deride yüzde 40 baskılıcak he fitness daha çok dht sagılar salgılanan daha çok dhtyi yüzde 40 baskılıcak gene saçlı deride yani fitnes yapınca finasterid daha az işe yarar
DHT en çok bacakta salgılanıyor du ben bacak antrenmanında sadece ön bacak arka bide swuat 3 er set 10 ar tekrar yapıyorum haftada 1 çok sorun olurmu bilmiyorum ki

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2022, 15:08:26 »
Çok eskiden badici erkekler kullandıkları steroid vs desteklerin yanına finasreridi eklerlerdi bacak ve kalçaları dolgunlaştırmak amacı ile ama sonradan baktılarki feminem bir görüntü ortaya çıkıyor bu fin demode oldu yani velhasıl kelam fin bacak ve kalçadan kilo almaya neden oluyor.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2022, 15:14:07 »
Çok eskiden badici erkekler kullandıkları steroid vs desteklerin yanına finasreridi eklerlerdi bacak ve kalçaları dolgunlaştırmak amacı ile ama sonradan baktılarki feminem bir görüntü ortaya çıkıyor bu fin demode oldu yani velhasıl kelam fin bacak ve kalçadan kilo almaya neden oluyor.

yanlışın var bacak tamam ama kalçayı dolgunlaştırmaz fin hatta tersi etki yapar.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2022, 16:20:25 »
sebebi nedir peki bacak DHT salgilar finasterid DHT emgeller niye kullanılıyordu bu

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2022, 22:22:48 »
 bacak çalışma

Facebook Twitter Instagram