Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz. Sizin gibi saçları olan ve tedavisini sürdüren birisi için tekli ve çiftli greftlerden oluşan ekim başarılı olduğu takdirde daha doğal gösterir ekiminizi. Temiz bir sıklaştırma yapılmış ben beğendim ekiminizi. Umarım sorunsuzca süreci atlatırsınız.
Desteklerin ve yardımların için çok teşekkür ediyorum hocam.Bir sorum olacak sürekli yatar vaziyette durmaktan belim boynum koptu. Dayanamıyorum arada bir kafam geride olacak şekilde oturuyorum. Bu sıvının yüze inmesi şişlik dışında ekime zarar verir mi?
Benim de alnıma inmişti azıcık. Şahin hoca "Soğuk bir buz ile masaj yap." dedi. "Gözlerinin altına da biraz inebilir ama sıkıntı olmaz." demişti.
Sürekli anlattıkları pozisyonda mı kaldın hocam ekim sonrası? Şu 45 derecelik pozisyonda artık duramıyorum boynum koptu.
Maalesef hocam mümkün mertebe 45 açı ile durdum. Sargı hele çıksın rahat edeceksin inşallah.
az sabır denilenleri harfi harfine yapın
Asmed bize 15 - 30 dakika arası ekim bölgesine gelmeyecek şekilde alın bölgesine ve yanaklara buz uygulaması öneriyordu. Yine de biraz şişlik yani ödem yaşamıştım. O ödemi de herkes yaşıyor yani bir zararı olacağını ben düşünmüyorum. Yine de ilk günler biraz dişinizi sıkıp sabırlı olmanızda yarar var. Forumdan takip ettiğim kadarıyla dikkat etmeyip suratı şişip güzel sonuçlar alan üyelerde var. Bu duruma bakarak ben çok zararlı olacağını zannetmiyorum. Ekim yastığınız var değil mi?
Var hocam onunla uzanıyorum. Ama sanırım biraz rahatladım şuan ben boynum ağrıyor sanıyordum ama sanırım donör alan ağrıyormuş. Majezik etki gösterdi sanırım. Ekim alanıda baya bir sızlıyordu şuan orasıda toparladı. İnşallah devam etmez
Geçer sorun olmaz. Ağrılar kısa sürer ama 10 gün uyku sorun oluyor gerçekten. Kabuk dökümünden sonra rahatlıyorsunuz. Saç ekimi sancılı bir süreç maalesef ama zafere giden yolda çekilen çile de kutsaldır .